.
זה כמו השקל עכשיו רק מאפשר יותר מעקב של השלטון המרכזי על לאן הולך הכסף.
וזו בדיוק הבעיה. כאוס מסודר לא מבין את הבעיה.זה כמו השקל עכשיו רק מאפשר יותר מעקב של השלטון המרכזי על לאן הולך הכסף.
מה לגבי זה שזה מאפשר למדינה לחסום מכל בעל חשבון בנק בה גישה לחשבונו מכל גחמה שהיא וחמישה להרעיב למוות מתנגדים פוליטיים?ומה לגבי זה שזה מונע עבירות ממון
לא התייחסת לאף אחת מהבעיות שציינתי בדוגמאות. אתה רוצה לנהל דיון או לספר לעצמך שאתה צודק? אם אין לך עניין בדיון אפרוש.לממשל תמיד יש אינטרס שתהיה חכם ובריא כדי שתוכל לייצר לו עוד כסף
אמנם זה נכון שאני גאון הקריפטו הגדול ביותר עלי-אדמות, כמו גם הגאון הגדול ביותר עלי-אדמות בתחומים נוספים, אבל ת'אמת? לא אוהב מטבעות דיגיטלייםמה דעתכם על ה-ש.ק.ד השקל הדיגיטלי שבשלבי פיתוח?
+וזו בדיוק הבעיה. כאוס מסודר לא מבין את הבעיה.
הביקורת שלך רלוונטית וחשובה, אבל חשוב לציין ולהוסיף שאינה חדשנית או בלעדית לקריפטו. את כל מה שאתה אומר על הקריפטו אפשר היה להגיד בזמנו גם על כרטיסי אשראי וגם אז אני משער שלאנשים היו חששות כאלו והחששות האלו בעיקרם התבדו.מה לגבי זה שזה מאפשר למדינה לחסום מכל בעל חשבון בנק בה גישה לחשבונו מכל גחמה שהיא וחמישה להרעיב למוות מתנגדים פוליטיים?
מה לגבי זה שתקלת אינטרנט עלולה למנוע מאנשים לרכוש מוצרים חיוניים להישרדותם?
מה לגבי זה שפרטיותם של כולם במדינה תופר וכל בעל גישה לאינטרנט עם ידע מתאים יוכל לדעת מה כל אחד רכש והיכן?
הנזקים הפוטנציאלים גדולים בהרבה מהתועלת הפוטנציאלית.
כתומך שיטת הכסף עשוי התוצר, אני מאמין במטבעות אבל לא בשטרות. השטרות לא יכולות להיות עשויות התוצר. המטבעות כן.בשביל מה זה טוב? עדיף שטרות ומטבעות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.