מה דעתכם על ה......

W00FER

New member
מה דעתכם על ה......

הילדה הסתומה שהתראיינה ברדיו היום והודתה שהיא המציאה שאנסו אותה....

AdamINC

New member
../images/Emo12.gif

היא אמרה למה היא המציאה? לא שמעתי..

חבל שלא שמעתי!! איזה סיפור מהתחת

אני לא יודעת אם אני כועסת עליה או מרחמת עליה... כל כך פחדתי שיש אנס משוחרר {לא שאיו כאלה בכללי} הייתי אמורה היום ללכת ולבחור מרסס כזה להגנה עצמית... כל החברות שלי יהו בפאניקה.. אני לא מבינה בכלל איך אפשר להמציא דבר כזה... אני מבינה שיש איזה שריטה.. ומעניין אותי לדעת מה הביא אותה לעשות את זה.. מישהו שמע??.. יכול לתת פרטים??

W00FER

New member
רצתה קצת תשומת לב....

בטח מחר בעיתון יצאו יותר פרטים אני אעדכן....

AdamINC

New member
אני בטוח שזה לא רק צומי...

אתם לא מכירים את הידלה [גם אני לא...] אבל בטח יש לה איזו בעיה.. לא סתם קם אדם ומחליט להמציא שאנסו אותו.. אל תשפטו סתם. ואגב - אף ילדה לא התראיינה ברדיו. רק הקריאו את ההודעה של המשטרה שהמקרה היה בדוי. ילדים לא יכולים לעלות לרדיו ולדבר בנושאים כאלה, במיוחד כשהיא קטינה..

כה היא מי"א מבגין

הילדה פשוט רצתה צומי!! והיא מטומטמת שבדרך הזאתי היא השיגה צומי כי היא הפחידה חצי עיר!

Liraz 6q

New member
אל תשפטי!

יש לי הרגשה שזה סתם סיפור כיסוי.. אף בנאדם לא מספיק חולני כדי להגיד שאנסו אותו סתם! לדעתי היא פשוט נבהלה שכל העולם גילה שזאת היא וניסתה לצאת מזה איך שהוא..

intertemp

New member
בטח שכן!!!

הייתה ילדה אחת שאיחרה הבייתה אז היא אמרה לאמא שלה שאנסו אותה כדי שהיא לא תעניש אותה. זה היה בקולבוטק

זה בדיוק מה שחשבתי!!

ואנשים יכולים להגיע לרמות חולנות שלא ברורות בכלל!!.. ברור שאי אפשר לשפוט בן אדם כזה ומה שנותר זה רק לרחם עליו!!... אני יודעת על כמה אנשים שממש ממש לקחו את זה קשה ונכנסו ללחץ.. אני לא ישנתי לילה שלם ביום שהודיעו לי על זה...

MajorWinters

New member
שאם יאנסו אותה עכשיו...

אז כולם יגידו "היא כאילו צפתה את זה מראש" זה יהיה מצחיק

GlasS MooN

New member
וואו, אני מנותקת מהמציאות!

מזה הסיפור ההזוי הזה? מאיזה ספר הוצאתם אותו? אני לא שופטת אבל מי הטיפשה שתמציא סיפור כזה ועוד תלך איתו למשטרה? מה חסר לה בחיים?

AdamINC

New member
אורן...

טוב... באתי לכתוב משהו, אבל אז נזכרתי שאני כבר לא מנהל הפורום
איזה קטע. בכל מקרה, תקראי את כל ההודעות.. אולי יהיה לך קצת מושג.

למעלה