מה דעתכם על הMP3 הזה??

SHEILLA

New member
מה דעתכם על הMP3 הזה??

נגן ERGOTECH - 512MB MP3 וכמה שירים אני יכולה להכניס ל512MB ??? תודה!

יאיר B

New member
נגן ג'נרי - עדיף להימנע

האיכות שלו (בכל המובנים) לא מלהיבה. אמליץ להשקיע קצת יותר (אם אפשר) ולקנות משהו קצת יותר טוב. אם אי אפשר להשקיע יותר - חפשי אחד כזה בדיוק שיש לו עברית מובנית (לפחות תהיה לך עברית). בנוגע לקיבולת: קצת קשה לתת תשובה חד משמעית בעניין בגלל התלות בגודל השירים. אם ניקח דומא סטנדרטית: כל שיר הוא 4MB אז תוכלי להכניס לנגן של 512 בערך 120 שירים (האמת היא שהנגן הוא לא בדיוק 512 אלא קצת פחות, בערך 500).

SHEILLA

New member
אז בMP3 של 256MB 60 שירים??

ומה עם הMP3 הזה?? אני מחפשת חנויות ולא באינטרנט שמוכרות MP3 אז מה עם זה??IKO - 256MB MP3??הוא נראה נחמד אבל קטן לא?? תודה!!!

יאיר B

New member
IKO הוא גם נגן של ארגוטק

הוא מיוצר ע"י ואתה חברה. הוא קצת יותר קטן מהקודם, אבל בסופו של דבר זה אותו נגן. לגבי הקיבולת: 256 זה חצי מ-512 ולכן גם תיכנס חצי מכמות השירים (בערך 60). מה הוא הסכום המקסימלי שאת מוכנה להשקיע בקניית נגן? אולי הפורום יוכל להמליץ לך על נגן אחר, טוב יותר שניתן לקנות בחנויות פיזיות (מאיזה אזור את בארץ?). אנחנו בדרך כלל ממליצים לבעלי תקציב נמוך את הנגנים של סאנדיסק (ויש חנויות שמוכרות אותם: למשל באג). תוכלי לראות בקישור למטטה.

SHEILLA

New member
אז ככה...

הסכום המקסמלי שאני מוכנה להשקיע זה 460(100 דולר בערך..) באזור תל אביב...

יאיר B

New member
אז אני אציע שוב את הסאנדיסק

בבאג (חנות אמיתית) מוכרים אותם במחירים הבאים: 256MB נמכר ב-400 ש"ח 512MB נמכר ב-500 ש"ח. הסכום שאת מוכנה להשקיע נמצא באמצע. זה שיקול שלך. הנגנים האלה טובים יותר מהנגים הג'נריים הפשוטים (חברה עם שם עולמי באמצעי אכסון אלקטרוניים - פלאש) והצליל שלהם נחמד. יכול להיות שהם גם נמכרים באופיס דיפו, אבל אני לא יודע כמה הם יבקשו עליהם שם.

SHEILLA

New member
../images/Emo6.gifאממ....

בMP3 האלה יש חלוקה לתיקיות??ואיזה שפות מופיע התפריט??

יאיר B

New member
אין תפריטים בעברית

שפות התפריט: אנגלית סינית גרמנית פינית צרפתית איטלקית יפאנית נורוואגית פורטוגזית ספרדית אבל יש אפשרות לראות שמות של שירים בעברית הפוכה. בכל נגני הפלאש יש אפשרות לבנות תיקיות (ואאל"ט בסאנדיסק אפשר גם לעשות תיקיה בתוך תיקיה).

SHEILLA

New member
עוד שאלה קטנטונת...

אם אני בודקת את הנפח של שיר על דיסק מקורי זה אותו נפח של הMP3??

weird dust

New member
כי אין קיבוץ

הקובץ אינו מקובץ ולכן הוא מאוד גדול. כמו כן גם האיכות שלו טובה יותר.

weird dust

New member
אחרי שדיברנו על זה כל השבוע

אני דווקא הכי אהבתי תוכנה בשם CDEX. ניתן לחפש אותה בחיפוש או החיפוש המיתקדם. בעיקרון עדיף לחפש בנענע באופציית התוכנות.

למעלה