מה דעתכם על הRio Carbon?

Subway0

New member
מה דעתכם על הRio Carbon?

קטן קטן, 5 ג'יגה עיצוב מרשים, בא עם מיקרופון מובנה, 20 שעות סוללה וסוף סוף מה שהיה חסר בנגנים רבים תמכיה במק (במילים אחרות חבטה ישירה באייפוד מיני) והכל במחיר החביב של 250$ אך יש לנו אחריות רק ל3 חודשים... מוזר, מפחיד
מה דעתכם?

nadav144

New member
אולי זה בגלל שאני "מכור" אבל...

RIO היו הרי הראשונים שיצאו עם נגנים... אחחח.. איזו תקופה שלכל נגן היה 16 מגה מקסימום והיינו יכולים להכניס שיר וחצי, ועוד שיר שלם בכרטיס הרחבה... אני עוד אתגעגע... מה לעשות, ששחקנים גדולים יותר פרצו לשוק ו RIO נדחקה החוצה. היא מנסה לחזור אך עם משהו מאוד לא אטרקטיבי, 5G עיצוב מגניב, את כל זה יש גם ל IPOD... בקשר למיקרופון מובנה, כולם יודעים שזה חארטה... אף מיקרופון מובנה לא טוב.. זה כלל אצבע. חוץ מזה, הוא גדול יותר, ואחריות לשלושה חודשים... גורם גיחוך... בקיצור - לא IPOD לא קונה!

Subway0

New member
מיקרופון מובנה זה מצויין.

אוקיי, לא לזמרים... אבל כן לסטודנטים! אני עכשיו צריך להוציא עוד 200 שקל בשביל להרדם באמצע קורס? בריו אתה מקבל את זה כחלק מהחבילה... ועוד משהו 3 חודשים שנה... בסוף האחריות נגמרת
וגם אני לא אייפוד לא קונה!

הוא נראה כמו שעון מעורר ../images/Emo6.gif

וגם התצוגה של 3 שורות?!!?!?? זה מתחרה באיפוד מיני? מיקרופון זה שטויות אם אתה צריך את זה אז תקנה , אבל אם לא אז זה יהיה כמו עלוקה על הנגן ...

למעלה