מה דעתכם על זה שבפורום פציפיזם

בוא לא נתעסק במה קורה בפורום אחר

ונדבר על התופעה בכללי. פורום פציפיזם הוא פורום שכן בתפוז, אנחנו יכולים לא לאהוב את העמדה שלהם, אבל בתוך תפוז בוא לא נעשה דברים שכאלו. תודה אחי.

y oh why

New member
אוקי, ומה דעתך על אנשים שהיו קרביים

בשרות הצבאי שלהם, ותרמו 3 שנים מהשרות שלהם במורג, לבנה, זרעית, כיסופים (בקיצור: בעזה, ובגבול הצפון), והחליטו שהם רוצים להוריד פרופיל (אחרי שהם כבר השתחררו) ולהיות ג'ובניקים בשרות המילואים? ואני מדבר כאן על עצמי. בענין הפורום השכן, קצת מפתיע אותי שמצד אחד בתפוז פותחים פורום המעודד השתמטות ומצד שני פותחים פורום המתנגד להשתמטות, אבל אתה צודק, שהם יתעסקו בפורום שלהם, והחבר'ה שכאן יתעסקו בפורום שכאן.

lgmtk

New member
שירות בצבא זה שירות, לא משנה מה אתה

עושה. לך תעשה מארבים במשך 72 שעות או תלך תצבע קירות בבסיס, לדעתי 2 הדברים שווים.

אחי

אני חושב שכאן נכנס עניין קצת אחר, נטל המילואים שנופל בצורה לא שווה בין אנשים. זה הרבה מעבר לקרבי שהפך לג'ובניק, עדיף קרבי שהפך לג'ובניק מאשר קרבי שמשתמט ממילואים! ובנוגע לפורום, אתה מוזמן לשאול את תפוז מה עבר להם בראש כשהם החליטו לפתוח פורום שכזה. אני חושב שבמקום להתעסק בלמה יש פורום, צריך להעריך את העובדה שנתנו לנו במה.

y oh why

New member
כעקרון, מאז שהפכתי לג'ובניק במילואים הם

הפסיקו לקרוא לי למילואים, וכך יוצא שכרגע יש לי פרופיל 45 נפשי(הקב"ן היה נדיב) ומילואים בפועל אני לא עושה... (למרות שטכנית הם יכולים לזמן אותי) תראה, אני חושב שתרמתי למדינה במשך השלוש שנים שלי, אבל להיות קרבי זה לא דבר הכי קל, ולכן העדפתי לא להיות קרבי במילואים.

mister fix

New member
יש לי רק דבר אחד להגיד למשתרמטים

משתמט טוב=משתמט מת!!!!!!!!!

למעלה