מה דעתכם על זה

מה דעתכם על זה../images/Emo35.gif../images/Emo26.gif

http://www.tapuz.co.il/forums/main/viewMsg.asp?id=983&msgid=107026687 גם אתם חושבים שאם תשנו עם האח\האחות תהפכו ללסביות\הומואים? את\ה ישנ\ה עם האח\האחות באותו חדר? מה היתרון לדעתכם לישון באותו חסר עם האח\אחות ומה החיסרון לדעתכם? בקיצור - מה יש לכם להגיד בנושא

דעתי

שזה שטויות במיץ. לא חסרות משפחות ברוכות ילדים שאצלן ישנים 3 או 4 ילדים באותו חדר, ובעבר כשלא היה כזה שפע כלכלי זה היה נפוץ גם בקרב משפחות עם 2-3 ילדים. אני הייתי בחדר עם אחותי עד גיל 8 וגם אחרי זה ישנו לעיתים קרובות אחת עם השניה, כל פעם בחדר אחר, כי התגעגענו ללחשושים לפני השינה. כשעבדתי כאופר, הילדות ששמרתי עליהן גם נהגו לישון ביחד (לפעמים גם באותה מיטה), אם זה כי פחדו לישון לבד או כי סתם יותר כיף לישון ביחד. אני זוכרת שזה היה נפוץ גם אצל חברים וחברות שלי, שחולקים חדר עם אח/אחות, וזה לא עורר שום נטיות אצל אף אחד או אחת.

לדעתי, זה ממש מטופש ../images/Emo163.gif

אין שום קשר בין שינה משותפת לבין נטייה מינית. אני לא ישנתי עם אחותי באותו החדר, חוץ מפעם ב... שסתם רצינו לישון באותו החדר כדי לעשות שיחת נפש בביקורים שלה לפני תקופת הילדים, כשהבעל שלה חזר לחו"ל.

happy00

New member
בהודעה המקושרת מדובר על שינה באותה מיטה

ולא סתם באותו חדר. בודאי גם בעיני אותה חמות אין בעיה עם שינה של אחיות באותו חדר. בדור הזה כולנו ישנו ביחד בחדר, ואף אחד לא חשב שיצא דור של לסביות בגלל זה. לגבי אותה מיטה, עבור ילדים קטנים זה נחמד, אבל נראה לי שמגיל מסוים הבנות כבר מרגישות בעצמן שלא בנוח לישון באותה מיטה. כל אחת צריכה את המינימום פרטיות בשינה בלילה. אני ואחותי ישנו בשתי מיטות צמודות כמו מיטה זוגית, אבל היה מעקה (כמו ששמים לילדים שלא יפלו) באמצע, וזה לפחות יצר את ההפרדה. אם כי, בודאי זה לא גורם שיהפוך את הבנות ללסביות.

טיפשי../images/Emo70.gif../images/Emo163.gif

אני ישנתי עם אחותי מיטה ליד מיטה, אמא שלי היתה מקלחת אותנו יחד ולאף אחת מאיתנו אין נטייה
וגם אם היה, אני לא חושבת שזו היתה הסיבה לכך.. זה ממש שטותי, מעניין לדעת איך היא הגיעה לזה.. החיסרון היחידי שאני יכולה לחשוב עליו זה הריבים הקטנים האלה על סידור החדר [מי בילגנה יותר ומי פחות] ובגיל מאוחר יותר זה העניין של הפרטיות - שכל אחד/ת צריכים בגיל ההתבגרות וכו'.. ז'הו
ומה לך יש להגיד בנושא

למעלה