מה דעתכם על זה?

raananh

New member
" מעין תצהיר משפטי"

התעודה היא " מעין תצהיר משפטי". לא יודע למה הם מתכוונים בזה ומה אם בכלל המשמעות של זה. גם לא יודע מה הסטנדרטים לקבל תעודה כזו. לא ניראה לי שזה יעזור הרבה. אבל אם זה לא יותר מידי יקר להוציא, וכדי לתמוך בארגון משפחה חדשה, הייתי מבקש תעודה כזו למישפחה שלי. ... יום אחד בעתיד, אני מקווה שבתור קוריוז, אראה את זה לילדים שלי... רענן

בשקט

New member
לא אוציא

קודם כל כי מהפרסום שלהם לא הצלחתי להבין איזה מוסדות יכירו בתעודה כזאת ועל סמך מה הם טוענים שזה יחסוך לי את הצורך להציג את הסכם החיים המשותפים שלנו (שאגב, עד היום מעולם לא נדרשתי לאוורר אותו לשום צורך). אבל גם, ולא פחות חשוב, כי העמותה הזאת מאזכבת אותי שוב ושוב בשנים האחרונות. מאוד מרגיז אותי שמוסד מכובד כמו משפחה חדשה שולח הודעה כזו ב-SPAM. חסרות דרכים לגיטימיות לפרסם צעד כזה? החל מידיעה בעיתון, המשך בפרסומת, המשך במשלוח לרשימת תפוצה שבנויה מאנשים שבאמת מתעניינים בדיוור.

שמנתולה

New member
חידשת לי

אלי זה הגיע מבת משפחה שהעבירה ובאמת תהיתי איך היא הגיעה לזה...

RTשוק

New member
אנחנו נדרשנו לאוורר את החוזה

במשרד הרישוי, נדמה לי שסיפרתי על זה כאן פעם רצינו לרשום את הרכב על שם שתינו, וכדי שזה לא יחשב העברת בעלות (ולכן יד נוספת) נתבקשנו להוכיח את זוגיותנו והצגנו בפני הפקידה את הסכם הזוגיות שלנו שהתקבל ללא הנד עפעף והרכב נרשם אחר כבוד על שם שתי אמהותיו

למעלה