מה דעתכם על זה?

sexon4

New member
מה דעתכם על זה?

גאגא מוכרת אריזות למעריצים של האלבום החדש שלה.. אחת האריזות עולה 40 דולר וכוללת את הדיסק דלוקס + דיסק ויניל + הורדה של האלבום + פוסטר מוזאיק שהתמונה שלך משולבת בו + כרטיס חבר של מעריצי גאגא כרטיס LITTLE MONSTER עם תמונה שלך וקוד יחודי שיתן לך גישה לשחרורים אקסלוסיבים של דברי גאגא בעתיד :) נכון בא לכם גם?? צריפתי תמונה של הכרטיס....

Nens333

New member
צריך כרטיס כדי להעריץ...?

זה נראה נחמד, אבל כל המסחרה הזאת של כרטיסי חבר, קודים ומספרים נראה לי מגוחך וסחטני מבחינה כספית

sexon4

New member
אני חש צורך להוכחה שאני באמת LITTLE MONSTER

בכך שאני מוכן לתת לה את הכסף שמגיע על הסחורה המשובחת והתרומה התרבותית שהיא נותנת... תחשבו על זה.. זה לא רחוק ממחיר של אלבום דלוקס ומקבלים יותר!

Nens333

New member
זה לא שאני איזה יועץ פירסומי או משהו, אבל...

אני לא מבין (כאילו אני כן מבין אבל דיי מתנגד לזה) למה אמנים לא יכולים להתרכז פשוט במה שהם עושים. אתה עושה מוזיקה? תשיר, תופיע, תוציא אלבומים ותהנה, אבל למה עכשיו לשווק שטויות כאלה? כמובן שלא כולם יקראו לזה שטויות, אבל זו רק דעתי
ברור לי שיש פה אינטרס כלכלי ופירסומי. אז אפשר להוציא פה חולצה ושם צמיד, אבל למה עכשיו להשיק בושם, לרקוח תרופה לחולי שפעת ולעשות מפארם וויל עולם משלך...? אני ממש לא אוהב את כל המיסחור הזה. אם החלטת שאתה עושה מוזיקה ומתעסק קצת באופנה, אל תמכור את עצמך לקהל בכל תחום אפשרי... אפשר לתת לקהל להתגעגע אליך קצת

UnderTHE Bridge

New member
זה כאילו קצת טיפשי,

שגאגא קונה מעריצים ''טובים'' יותר עם כסף, ככל שיש לך יותר כסף ככה תוכל לקבל הנחות ודברים מיוחדים צק צק צק לקפיטליזם! (או משהו אחר שנשמע חכם!)

limors2

Active member
קצת מעצבן.

קצת מסחטת כסף. וכן, מה ששגיא וליהי אמרו. אני מעריצה פחות טובה אם יש לי פחות כסף?

למעלה