כל הזמן הזה הן כביכול לא נגעו בזה ואז עשו את זה בשביל הסרטון
כן מה כבר יש לי להתפלא, זה מאוד "הגיוני וצפוי" שיקרה משהו כזה. זאת לא רק ההצהרה שהלסביות האלו מעולם לא נגעו באיבר של גבר, אלא גם זה שפתאום הן החליטו לעשות את זה בשבילו וידאו על הנושא. מה שהופך את הוידאו על זה לכל כך מיוחד, בהנחה שזה לא מזויף כמובן, זה העניין שמדובר בלסביות שמעולם לא נגעו באיבר מין של זכרי, אבל פתאום החליטו לעשות את זה, ועוד באופן כל כך ציבורי עם גבר זר, אם היה מדובר במישהי סטרייטית שנגעה בעשרות איברי מין זכריים, הוידאו על זה לא היה מפתיע כמעט אף אחד.
מה הדבר הבא, שחקנית פורנו לסבית ששוכבת לראשונה עם גבר? חוץ מזה סיסמאות לחוד ומציאות לחוד, בפועל "חסרות ניסיון" אמיתיות, ולסביות שלא שכבו מעולם עם גבר, הן יחסית נדירות, במיוחד בחברות מתירניות ובגילאים מאוחרים יחסית. ההתפלאות שלי על הנושא הזה לא מנוגדת לערכה שיש לי לאנשים "חסרי ניסיון", משום שלא אמרתי שזה רע שהן לא נגעו מעולם באיבר מין של גבר. למעשה אפילו הכינוי לכך, "gold star" מראה על כמה זה מיוחד ומוערך בקרב לסביות, ועד כמה שידוע לי רוב הלסביות לא מצליחות בכך, משום שרוב הלסביות נכנעות ללחץ של "להתנסות", וגם מנסות "לבדוק" אם הן יכולות להיות רגילות.