מה דעתכם על זה?

dori78

New member
מה דעתכם על זה?

מה הייתם אומרים אם מישהו היה מציע לכם היכרות ראשונית עם חלקים מגוף האדם שבאופן רגיל החשיפה אליהם נעשית במסגרת זוגיות?

Berethor

New member
מאיפה הן מצאו את כל הgold star lasbians בשביל הסרטון השני?

למי שלא יודע gold star lasbian זאת לסבית שמעולם לא שכבה עם גבר, ומה ההיגיון בכך שההומואים נגעו בחזה של הבחורה כאשר היא עם בגדים ואפילו לא טופלס, בעוד שהלסביות נגעו באיבר המין של הבחור כאשר הוא בעירום מלא, הסרטון עם הלסביות היה הרבה יותר קיצוני ונועז בכל קנה מידה אפשרי, גם בגלל העירום המלא וגם בגלל שלגעת באיבר מין זה הרבה יותר מאשר לגעת בחזה, מי אחראי לפער הגדול יחסית הזה לטובת נשים בסרטונים האלו, כנראה פמיניסטיות. בכל מקרה לא נראה לי שהייתי לוקח חלק בדברים מהסוג הזה, אני לא חושב שזה יאה לגעת באזורים האלו אצל אנשים זרים, ומבחינתי עדיף ללכת על "הכל או כלום", ולכן אני לא רואה הרבה טעם בלגעת באזורים אינטימיים של אישה אשר אני לא הולך לשכב איתה.

http://he.urbandictionary.com/define.php?term=gold+star+lesbian

dori78

New member
אלוהים שתשמור.

למה נראה לך שכל כך קשה למצוא מישהי שנמשכת לנשים,
שמגדירה עצמה לסבית ושמעולם לא שכבה עם גבר ולא נגעה באיבר מין זכרי?
זה כמו להתפלא על זה שאשה חסרת ניסיון בת 26 או 34 לא נגעה מעולם באיבר שכזה.
יש אנשים שלא מרגישים צורך ללכת עם הזרם, שיודעים מגיל צעיר מה הנטיה המינית שלהם ולא צריכים לבדוק את זה.
תיכף גם תתפלא שיש הרבה אנשים שמגדירים עצמם א-מיניים ומעולם לא עסקו בפעילות מינית.

יחסית לאדם שיש לו עמדות מאוד חזקות בעד או נגד דברים שהוא לא התנסה בהם מעולם - אתה ממש מצחיק עם האמירה הזו.

מעיין א3

New member
אני מרגישה צורך מאוד חזק להגיב...

אבל אני לא אגיב, כי אין לי כוח לשרשור ________

Berethor

New member
כל הזמן הזה הן כביכול לא נגעו בזה ואז עשו את זה בשביל הסרטון

כן מה כבר יש לי להתפלא, זה מאוד "הגיוני וצפוי" שיקרה משהו כזה. זאת לא רק ההצהרה שהלסביות האלו מעולם לא נגעו באיבר של גבר, אלא גם זה שפתאום הן החליטו לעשות את זה בשבילו וידאו על הנושא. מה שהופך את הוידאו על זה לכל כך מיוחד, בהנחה שזה לא מזויף כמובן, זה העניין שמדובר בלסביות שמעולם לא נגעו באיבר מין של זכרי, אבל פתאום החליטו לעשות את זה, ועוד באופן כל כך ציבורי עם גבר זר, אם היה מדובר במישהי סטרייטית שנגעה בעשרות איברי מין זכריים, הוידאו על זה לא היה מפתיע כמעט אף אחד.

מה הדבר הבא, שחקנית פורנו לסבית ששוכבת לראשונה עם גבר? חוץ מזה סיסמאות לחוד ומציאות לחוד, בפועל "חסרות ניסיון" אמיתיות, ולסביות שלא שכבו מעולם עם גבר, הן יחסית נדירות, במיוחד בחברות מתירניות ובגילאים מאוחרים יחסית. ההתפלאות שלי על הנושא הזה לא מנוגדת לערכה שיש לי לאנשים "חסרי ניסיון", משום שלא אמרתי שזה רע שהן לא נגעו מעולם באיבר מין של גבר. למעשה אפילו הכינוי לכך, "gold star" מראה על כמה זה מיוחד ומוערך בקרב לסביות, ועד כמה שידוע לי רוב הלסביות לא מצליחות בכך, משום שרוב הלסביות נכנעות ללחץ של "להתנסות", וגם מנסות "לבדוק" אם הן יכולות להיות רגילות.

ga26

Member
סתם סרטון מפגר.....לא הייתי רוצה

שגבר או אישה בשום זהות מינית יגעו בי בשום איבר בגוף כמעט. זו חדירה לפרטיות שאני לא מעוניין בה ומרגיש בה לא בנוח.

dori78

New member
מן הסתם הגברים והנשים בסרטונים התנדבו לכך.

ושים לב לשאלה:
לא שאלתי איך היית מרגיש אם היו נוגעים בך באופן כזה, שאלתי איך היית מגיב להצעה להיות בצד הנוגע.

ga26

Member
כמו שאני שולד מזרים שנוגעים בי

אני ממש מרגיש לא בנוח לגעת באנשים זרים סתם ככה. סביר להניח שהייתי מסרב.

ga26

Member
אני גם חושב ששאלה לא פחות חשובה היא על הצד

שבו נוגעים. הרי ביחסים לרוב המגע הוא של שני בני הזוג.
אני יודע שלי מאוד קשה עם מגע של זרים. מרגיש לי מעושה ולא נעים. אפילו סיטואציות סתמיות של מישהי מהעבודה שכבדרך אגב נוגעת בכתף וברור שלא באופן או רמז למיניות בשום רמה - מרגיש לי לא טוב. ובאותו אופן אני מהאנשים שממעטים לגעת (חוץ מאשר אשתי כאמור)

dori78

New member
לאור התגובות המועטות אני רוצה לחדד.

העליתי את הדיון מכיוון שאנחנו מדברים על חשיפה לאיברים שבאופן נורמלי מתבצעת במסגרת זוגית.
חלק מהפחדים/חששות שנידונו פה בפורום בארבע השנים שהוא קיים,
עסקו ב"איך אני אתמודד עם הפעם הראשונה בה אראה מקרוב/אגע בחזה נשי/איבר מין זכרי" וכדומה.

תארו לכם שמישהו נותן לכם את האופציה להתוודע לאיברים הללו באופן כזה,
שלא גורם מבוכה מול הפרטנר כי הוא/היא לא נמצא/ת איתכם במערכת יחסים זוגית.
אתם יכולים לבהות, למשש ולהגיד דברים מטופשים שעולים לכם לראש (בדיוק כמו המצולמים בסרטונים שצירפתי),
בלי להרגיש שמישהו שופט אתכם על האופן בו אתם מתנהגים במפגש הזה.

האם זה היה מנטרל לפחות חלק מהחששות בנושא?

ובעקבות התגובה של ga26:
האם מישהו מחסרי הניסיון בפורום מוצא עצמו מזדהה עם הצד שנוגעים בו ולא עם הצד הנוגע?
הרי הלסביות בסרטון הן חסרות ניסיון בכל הנוגע לגברים וההומואים חסרי ניסיון בכל הנוגע לנשים...

Berethor

New member
מה גורם לך לחשוב שלגעת במישהו זר זה יותר פשוט מלגעת בבן זוג?

עבור רוב האנשים ההפך הוא הנכון, ובדרך כלל אנשים שאין להם בעיה לגעת באנשים זרים המגע הוא הרבה יותר דבר של מה בכך עבורם מאשר אנשים שמוכנים לגעת רק באדם שבזוגיות איתם. חוץ מזה מדובר בדרך מאוד בעייתית "לטפל" בחששות, זה כמעט כמו להציע לחסרי ניסיון ללכת לבית בושת, אם כי מה שיש בסרטונים האלו הוא פחות בעייתי ביחס למין עם אנשים זרים, אבל זה מאוד קרוב לזה, ובנוסף לכך החששות של לסביות והומואים הן שונות מהחששות של חסרי ניסיון רגילים, הלסביות בסרטון כביכול לא נגעו מעולם באיברים אינטימיים של גבר אבל הן נגעו באיברים אינטימיים של אדם אחר, באישה, אז זה לא שהן באמת כאלה "חסרות ניסיון", החששות והסלידה שלהן נובעות בעיקר מחוסר משיכה לגברים ופחות בגלל מבוכה ומשום שהם לא רגילות לגעת באנשים אחרים. דרך אגב מה הקטע של להישתמש במושגים של נשי וזכרי? זה בהשראת הפמיניזם הרדיקלי של פנתרית סגולה? המקבילה לנשי זה גברי, והמקבילה לזכרי זה נקבי.

[URL]http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/2353/173961651/%D7%AA%D7%9E%D7%99%D7%9B%D7%94/%D7%97%D7%A1%D7%A8%D7%99_%D7%A0%D7%99%D7%A1%D7%99%D7%95%D7%9F_%D7%96%D7%95%D7%92%D7%99_%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99_%D7%91%D7%92%D7%99%D7%9C_%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%97%D7%A8[/URL]

Elle992

New member
אממ אני לא חשה מבוכה מהנושא הזה

ולא, אין לי נסיון בדברים כאלה אבל אף פעם לא חשתי מבוכה
מלחשוב על סיטואציות כאלה שיכולות אולי להגיע בעתיד.

אני לא נרתעת ממגע, אני לא באה כבר עם חששות ופחדים בנושא
כמו שאולי חלק מחברי הפורום כן(וזה לגיטימי לגמרי). אז לא, לא הייתי רוצה להתנסות בדבר כזה כי אני חושבת שזה מתאים יותר במסגרת זוגית/קשר אינטימי
כלשהו ולא כמו שהציגו בסרטון שזה קצת...לא קשור. פשוט לא קשור.

אני מעדיפה שזה יעשה במסגרת מתאימה ולא סתם ככה...
ואולי אני סתם מיושנת אבל מאמינה שלא מעט גם חושבים כמוני בנושא

למעלה