מה דעתכם על זה???

מה דעתכם על זה???

ואני יחסוך ממכם את התגובה שלי אליו
קבלתי את זה במייל של וואלה מהפרום גייז דתיים. "אני סטרייט דתי אף פעם בחיים לא פגשתי לסבית (לפחות לא במודע) ולכן אני כל חיי ניזון מהסטריאוטיפ המגעיל על לסביות. נכנסתי לפורום הזה מסקרנות ונראה לי שהבנות כאן ממש נורמליות. מאוד מעוניין להיפגש סתם על כוס קפה בבית קפה עם מישהי שהיא לסבית לשמוע על הקשיים ההתמודדיות הייחודיות - כמובן שאם חשוב לך זה יהיה בדיסקרטיות. אני מאמין שזה יעזור לי להשתחרר מהסטריאוטיפ ולפחות להבין קצת יותר על העולם המסתורי הזה.יכול להתאים לך? או למישהי שאת מכירה? צ'יקו"

נראה לי..

שאני הייתי מתכתבת איתו קצת - לפני שהייתי נפגשת איתו. אחרי הכל - רבות כאן כתבו לא פעם, שהיה שלב בחיים שהן חשבו שהן הלסביות היחידות בעולם. ואם הן לא הכירו אף לסבית - יכול בהחלט להיות שגם הוא מעולם לא פגש לסבית! לפחות לא לסבית מוצהרת... אז.. בשביל הסיכוי שהוא כותב בכנות - הייתי נפגשת איתו - ואולי באמת משפיעה עליו לטובה... והרי "כל המציל נפש..." ואם הוא סתם מגעיל - הייתי שומרת אותו לפסח !

די!!!! איזה טוב לב

מה את חושבת שהוא לסבית לא מוצהרת. קודם כל התכתבתי איתו קצת וזה מה שעניתי לו. "אני דתיה אף פעם בחיים לא פגשתי מישהו בשם ציקו (לפחות לא במודע) ולכן אני כל חיי ניזונה מהסטריאוטיפ המגעיל על אנשים עם שם כמו ציקו. קראתי את המכתב שלך מסקרנות ונראה לי שאתה ממש נורמלי. מאוד מעוניינת להיפגש סתם על כוס קפה בבית קפה עם מישהו שהוא קרוי ציקו לשמוע על הקשיים ההתמודדיות הייחודיות - כמובן שאם חשוב לך זה יהיה בדיסקרטיות. אני מאמינה שזה יעזור לי להשתחרר מהסטריאוטיפ ולפחות להבין קצת יותר על העולם המסתורי הזה.יכול להתאים לך? או למישהו שאתה מכיר? אשאא" והוא הבין ונהיה נחמד יותר.

דברים כדרבנות !

יפה ענית לו, ויפה שהוא הבין... אולי זוהי ראשיתה של ידידות מופלאה? (לא חשבתי שהוא לסבית
, אבל חשבתי שלא יזיק לנצל את ההזדמנות לשנות לעוד אדם ביקום את הסטריאוטיפים שלו, ונראה שהצלחת!)

למעלה