מה דעתכם על זה???

זואיzoe

New member
מה דעתכם על זה???

התפרסמה היום כתבה בעיתון של המדינה שכותרתה "להבאת ילד-הקלק פעמיים"... למי שלא הספיק לקרוא, מדובר בשני אנשים שהקימו אתר שמטרתו לאפשר לגברים ולנשים למצוא פרטנר לצורך הבאת ילד לעולם. רק שהיה שם קטע שנורא הרגיז וברור לי שנכתב סובייקטיבית לחלוטין ובמטרה לקדם את האתר, אין לה בעיה לכתוב את הדברים הבאים (הסוגריים הם תהיות שלי): דנה דרילינגס: "ערכנו בדיקה (מעניין מי היה זה שערך) על השלכות של שינוי התא המשפחתי והמעבר למשפחות חד הוריות. הגענו למסקנה שאם כבר הולכים להקים משפחה לא קונבנציונלית, אז הדגם של אבא ואמא הוא עדיין דגם שמוכיח את עצמו (ממממ...הייתי אומרת על זה משהו..). זה לא חייב להיות זוג נשוי או מאוהב שחי תחת קורת גג אחת, אבל הדגם הזה,שיש בו גם אם וגם אב, הוא כנראה, מבחינה פסיכולוגית ורגשית, הדגם הנכון ביותר. (שוב, מעניין מי קבע נחרצות את ההנחה הזו). והיא ממשיכה " מחקרים הראו שהעדרם של אבות גורם נטל רגשי כבד לילדים והם סוחבים את הנזק לאורך כל חייהם, גם אם אינם מודעים לכך. לאבות תפקיד חשוב בהתפתחות הילד. לצד הבטחת מקורות כלכליים (ברררררררררר.....) , אבות הם מקור לתמיכה רגשית, עזרה מעשית, מידע, הדרכה ופיקוח. (נו לסביות שכמונו, שנתבייש לנו!). ממחקר שנעשה לאחרונה בארה"ב עולה כי ילדים הגדלים ללא דמות אב זקוקים ב 75% יותר לעזרה מקצועית בפתרון בעיות רגשיות. הם נשארים כתה פי 2 יותר מילדים עם אב, וסובלים מתופעה של חרדה, קונפליקטים והיפראקטיביות ונמצאים בסיכון גבוה לפיתוח התנהגות אנטי סוציאלית ואף עבריינית. אגב, בנים סובלים יותר מאשר בנות מהעדרו של אב. טוב....עד כאן בקצרה. זה ממשיך כמובן בדבריו של דר' יעקב לברן שאומר ואני אקצר: "אז נכון שלילד תהיה משפחה שהיא עדיין קצת אלטרנטיבית מבחינת המבנה שלה,אבל היא נותנת איזו דמות קונקרטית של אב ולא משהו ערטילאי כמו במקרים של תרומת זרע". ואני חושבת, שמעניין לאן נגיע עם גישה כזו. האם אנחנו כאימהות לסביות, מואשמות כאן בעקיפין בגרימת נזקים בלתי הפיכים לילדנו? אני למשל, חושבת שלמרות שהכתבה הינה סובייקטיבית ובאה למכור לנו את האתר, היא חצופה ביותר. מה דעתכם? והנה גם האתר- לסגירת מעגל....

הם רק שכחו לציין ש

המחקרים הם על משפחות שהאב לא נמצא לא מבחירה אלא מנטישה או מחוסר ידיעה. אמת בפרסום היא דבר חשוב ולפחות שיביאו את המחקרים על ילדים מתרומת זרע אגב אני לא בטוחה שלילדים מתרומה אין בעיות(כלומר אני מקווה ) אבל שזה יהיה אמיתי.אני קראתי מחקרים על משפחות חד מניות ולא היה שם בעיות מיוחדות(חוץ מזה שילדים להורים חד מינים מתנסים יותר במין חד מיני)אבל לא יוצאים יותר גייז. ולסיום אגיד מה שאאשא ב אומרת לאמא שלי יש ילד היפר אקטיבי כי זה תורשתי ואבא שלי היפר לי (אם)יהיה ילד היפר אקטיבי זה בגלל שאני לסבית כמובן

זואיzoe

New member
כנראה שלפעמים

נוח מאד לשכוח לציין פרט זה או אחר, בכדי שהכתבה תראה יותר טוב.

יש לזה שם אפילו...

הנחת Ceteris Paribus (בהינתן שכל השאר שווה). מאוד נוח לחקור ילדים שגדלים בלי "דמות אב" (מעניין מה היה קורה אם היו מכניסים כמה סטיגמות על לסביות) בלי לתת את הדעת על נסיבות גדילה אחרות - האם ההריון היה מתוכנן (אולי מדובר בילדים של טינאג'יריות קתוליות שלא הסכימו להפיל והמשפחה לא הסכימה להכיר בתינוק וזרקו אותן מהבית?), מה הסטטוס הסוציואקו' של האם ועוד כהנה וכהנה...

מרגיז ../images/Emo46.gif

למה בשביל לקדם את השרות שהם נותנים הם צריכים להכפיש משפחות מסוג אחר? לא זכור לי ש"הורות אחרת", שלמיטב הבנתי השרות שהם מספקים הוא דומה, עשו זאת אי פעם (לפחות לא באופן ציבורי). יש מספיק מקום לכולם ולכל סוגי המשפחות והצרכים. אם ממשיכים את קו הטיעון שלהם, קל מאוד להגיע למסקנה שגם למשפחות של הורות בהסכמה יש בעיות ולכן הכי טוב זה המודל של אמא-אבא סטרייטים ונשואים. כך שהם יורקים לבור שממנו הם שותים (אמרתי בור, לא חור! ) [סליחה הייתי חייבת
אני עדיין בהלם מההודעה הקודמת ] אני הייתי מאוד רוצה להאמין שהקהילה ההומולסבית תגמול להם באי הענות לשרות שלהם.

טרודי

New member
הם מגעילים ../images/Emo31.gif

הם ממש יוצאים במתקפת שיווק אגרסיבית ומכוערת. הנה למשל "כתבה" מאתר iwomen שלגמרי במקרה מזכירה את האתר... והנה קישור לדיון בפורום חד-הוריות מבחירה בנושא.

למעלה