מה דעתכם על זה???

אור ה101

New member
במחשבה שנייה

אם אני לא טועה, שבתאי צבי היה משיח שקר אז מה שכתבתי בתוקף לגביו. (לא משו אישי לגביך)

גריני

New member
שבתאי

ביקשת את חוות דעתנו, ואני מקווה שלא תצטער על שביקשת....
התחושה שלי היא שדי התחמקת בסיפור מכניסה ל"מקומות מביכים"... הפלגת בתיאורים והרחבת ב"מסגרת" ב"מסביב" - וכשזה מגיע למקומות יותר אינטימיים - בין אם מבחינה פיסית (המגע הראשון של הבחורה) ובין אם אינטימיות בין בני-אדם - שם ישנה "בריחה" כלשהי, צמצום... כאילו שאתה נרתע מלגעת "עמוק מידי"... הקטע שהכי מצא חן בעיני - היה ה"משחק המקדים" עם הגיטרה - זהו לדעתי קטע גדול
ולבסוף כמה הערות לסדר: ראשית, לא ניתן להדפיס מתוך הבלוג (לפחות אני לא מצליחה) - כך שנאלצתי לקרוא את כל הסיפור על המסך - מה שלא כ"כ נוח לי. אז יהיה נחמד אם תעתיק להבא את כל הסיפור לכאן - כך שאוכל להדפיס אותו. שנית - הפריעו לי פה ושם, שגיאות כתיב. כבר התרגלתי לשגיאות כתיב בפורומים השונים, אבל בסיפור - זה מפריע יותר (יש בסיפורך, למשל, כמדומני - איזה "אם" שצריך להיות "עם"). אז כדאי אולי לתת למישהו להגהה - כי הכותב עצמו לא תמיד קולט את שגיאות הכתיב שלו. אני אישית אשמח לקרוא עוד מסיפוריך, ואצפה לחוש את התפתחותך - במובן של כניסה לרבדים עמוקים יותר. יש לך כשרון כתיבה, ללא ספק, כתיבתך זורמת ונעימה.
ותודה על ששיתפת אותנו

למעלה