מה דעתכם על זה

• פותח הנושא Zasz
  • פורסם בתאריך

יאיר B

New member
נחמד. לא יודע אם שווה את הכסף,

אבל המפרט נחמד. הערה 1: האחריות עליו לא תקפה בישראל. הערה 2: אמזון לא שולחים ישירות לישראל מוצרי אלקטרוניקה. כלומר: אתה צריך מישהו בחו"ל שיאסוף את זה וישלח לארץ.

Zasz

New member
../images/Emo27.gif הינה תשובה בשבילך:

הינה לינק ל2 חנויות http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=31255 1. אין לי ממש צורך בזה לרכב, זה יהיה בייתי בלבד. (לא לריצה, לרחוב לא כלום, אלא לחדר שלי לשימוש אישי) 2. זה יקר עד מאוד... כימעט 700 שקל...! אני מעונין ליקנות משהו בטוח, אני לא מעונין לשלם הרבה כסף ולקבל מוצר שאני יתאכזב ממנו.......... אני פשוט יבכה על הכסף... אני כבר חיפשתי וחקרתי כימעט 10 דיסקמנים משוכללים עם שם... זה ניראה מצוין. כמובן שאני לא יקנה דיסקמן ללא ביקורות של אחרים. לדיסקמן הזה יש ביקורות חלקן טובות וחלקן רעות. הביקורת הראשונה נישמעת מאוד טובה. אבל מה שנישמע מאוד מוזר זה שבאחת הביקורות היה מישהו שטען, שהדיסמן לא קורא MP3...! Shame on Sony for trying to sell a ATRAC3 player as mp3 player. I believe there's no mp3 decoder on this or if it is then its pathetic. 192kbps and 256kbps mp3's sound like radio quality. The hardware is definitely not designed for mp3's but for Sony's copyright protected format. Save your time and get something which is a real mp3 player (iRiver, MPIO, Creative etc). בכללי, אני בא לישאול אותכם בפורום, שתייעצו לי אם שווה או לא, שכחו מה המחיר, זה שבירת ראש שלי:) בכללי, שווה? יחסית למחיר שלו, הוא שווה? מה אתם אומרים?

יאיר B

New member
אני לא מצליח למצוא אותו באתר של סונ

י העולמית או באתר של ישפאר אז אני לא יודע להגיד לך אם הוא קורא MP3 או לא. כנראה מכשיר מדגם ישן שירד מהאתר. בעבר, הנכנים של סוני אל קראו MP3 אלא רק את הפורמט הקנייני שלהם. בנגנים החדשים זה השתנה והם קוראים גם MP3. מעולם לא היה לי נגן CD של סוני, אז אני לא יודע לתת לך חוות דעת מניסיון על הנגנים שלהם. יש לי נגן של SAFA ואני מאוד מרוצה ממנו. זה נגן ה-CD היחיד שלי. באופן כללי: לסוני יש שם טוב בכל מה שהם מייצרים (למעט יוצאי דופן שונים). למה אתה רוצה דיסקמן ולא נגן MP3 (אף פעם לא הצלחתי להתחבר למכשירים הללו)?

stardust19

New member
אני ממש לא מסכים אם מה שכתבת

באנגלי- לי יש דיסקמן MP3 של סוני והוא קורא MP3 כמו גדול. זה תקף רק לדיסקמנים שיצאו לפני 6-7 שנים והם לא מיוצרים בכלל עכשיו. ישנם הרבה חברות טובות שמייצרות דיסקמנים, סוני היא אחת מהם.

Zasz

New member
לדיסקמנים יש

איכות יותר טובה מנגן MP3... אני רוצה דיסקמן איכותי לבית, לא לאימונים או סתם ללכת עם זה, זה יהיה בבית. הדיסקמן הזה ניראה מבטיח, אבל אני מהסס בגלל המחיר.

למעלה