מה דעתכם על זה ??

hirshfe

New member
צודק במאה אחוז ויותר

גם אני שונא תיקנות צווחנים בבתי קפה מה עוד ש שלאחורנה גילתי שנגמרה לי הסבולנות לילדים שהם לא שלי (וילדים שלי כלולים האחייניות שלי וילדים של חברים) אבל יד זר ברחוב, כבר לא עושה לי את "איזה חמווווד" ואם הוא עושה משהו לא יפה. זה מרגיז

hag70

New member
ילדים הם כמו פלוצים

אתה אוהב רק את שלך...

akavishon

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חנול

New member
האמת, שאם זה לא תינוק צווחן במיוחד

עד היום זה לא הפריע לי, כי פשוט לא הציחסתי יותר מדי. כשאני יושבת בבית קפה אני מרוכזת בי ובחברי לקפה...לא כ"כ לתינוקות. אני מודה שאם מדובר בצווחן במיוחד זה יכול להיות מטריד. אבל תינוקות בבית קפה כעיקרון לא נראה לי מפריע. להבדיל כמובן מקולנוע, או כלא ירוע תרבותי אחר שדורש שקט....פשוט בארץ, בתי קפה הם מקום שאין בו שקט ממילא...

schlomitsmile

Member
מנהל
גם לי לא למרות שלמען גילוי נאות, אני מוד שינני מיושבי בתי-הקפה. אבל כה, הרחוב או בכל מקום, אם לא מדובר במשהו קיצוני, לא הפריע לי. לפעמים אפילו חייך אותי... כשגרתי בגרמניה, שמחתי לחיות בשכונה שהיו בה הרבה תורכים ולבנונים, בעיקר כי כך אפשר היה לשמוע צחוק ילדים (לגרמנים הלבנים יש משהו כמו 1.2 ילדים במשפחה, והם פחות נוהגים להשתולל בחוץ...)

aviah

New member
לא צריך לכפות את התינוקות על אף אחד

1. בשביל הורים עם תינוקות יש בתי קפה ייעודיים (או שאנחנו הפכנו אותם לכאלה מתוקף נחמדותם היתרה
"קופי בר", למשל, הם אחלה עם ילדים. 2. אם הילד בוכה, מה הבעיה לצאת איתו לרחוב לחמש דקות. זה מה שעשיתי ממש השבוע ב"רוסטיקו" היו מאוד נחמדים ובוודאי לא ביקשו ממני לצאת אבל לא היה קשה במיוחד להבין לבד.

akavishon

New member
כנראה שיש בעיה לאנשים

להבין לבד מתי הילד שלהם הופך למטרד...

למעלה