מה דעתכם על זוגות שחוזרים זה לזו?

only for a sec

New member
מה דעתכם על זוגות שחוזרים זה לזו?

ככלל, רוב העצות שניתנות לזוג שנפרד הוא להסיק את המסקנות,התובנות, כל מה שחיוני מהקשר, להבין שנגמר ולהתקדם.
אם היא ויתרה עליך זה הזמן שלך גם לוותר ולמצוא משהו שמגיע לך.
הגיוני, ברור לי, יש דלתות אחרות שייפתחו, והכי חכם בחיים זה להסתכל אחורה ולא קדימה.

אני אחרי פרידה טרייה וכמובן שבתוך תוכי אני מתה שנחזור.
זו האמת.
יחד עם זאת, גם אם התרחיש הכי אופטימלי בעיני יתקיים, אני לא יודעת כמה , אם בכלל, אפשרי מבחינתי לאחות את הקרע והפער שנוצר.

אז באמת מעניינת אותי דעתכם,
זוג שנפרד, ונניח לא מסיבות של ריבים לא פוסקים ועינויים אחד של השני, לא משהו קיצוני,
ואחרי איקס זמן באמת מנסה שוב,
זה בהכרח להתפשר על המוכר?
זה בהכרח האופציה הלא-עדיפה?

כמובן שהכל אינדיבידואלי וכל מקרה לגופו.
אבל באופן גורף העצות הן תמיד להתעורר ולהתקדם הלאה.
הכוונה שלי היא לא לדון בסוגייה שלי האישית אלא בכלליות , זו באמת מחשבה שעלתה לי לראש,מעין פרדוקס שכזה.
מקווה שירדתם לסוף דעתי כי קצת קשה לי להעביר זאת לכתב חח.

Shamy

New member
הדעה שלי

אם הזוג מצליח לחזור זה לזה לאחר תובנות שהסיקו ןעבודה עצמית ומצליחים לחיות ביחד מה טוב ויפה..זה מעולה.. אני תוהה אם את מתה שתחזרו מה הייתה סיבת הפרידה ומדוע את חושבת שכעת זה יעבוד? לדעתי אם את יודעת איך להתגבר על הבעיות שצצו בקשר בזמנו ואת חושבת שתצליחו הרי שזה משובח ןנהדר כך או כך אני לא חושבת שאת צריכה לקבל אישור מהעולם לגבי חזרה לאקס..תעשי מה שמרגיש לך אישית הכי נכון..אם הייתי שמה על מה שהחברה חושבת עליי ועל הבחירות שלי מזמן כבר לא הייתי פה... אני מאחלת לך מה שלא תבחרי ועם מי להיות שתהיי מאושרת ונאמנה לעצמך הפנימי זה הכי חשוב..ובריאות כמובן. אני מזמינה אותך גם לעדכן וכמובן להשאר בפורום ולהנות מכל הפינות הקבועות ומלעזור לאחרים וליצור חברותא מקוונת נעימה וכיפית לכולנו

ELLA1992

New member
אני לא חושבת שלחזור לאקס זו בהכרח התפשרות

זו לא התפשרות בעיניי, תלוי מה הייתה העילה לפרידה והאם הם הצליחו שניהם ללמוד מן הטעויות ולהשתפר.
אני גם באופן כללי דוגלת בזה שצריך תמיד להסתכל קדימה ולא אחורה אל כל מקרה לגופו ואם הגורמים לפרידה לא היו קיצוניים אלא דברים שניתן לדפדף עליהם, אם הקשר בגדול היה בריא והייתה אהבה גדולה אז כן, במקרה כזה החזרה הינה מבורכת ואפילו כדאית.
זה נתון לשיקולים רבים כמובן אבל אני מכירה כמה זוגות שנפרדו וחזרו וזה הגיע לנישואין.
אבל אם מדובר בפרידה על רקע בגידה לצורך העניין אז חזרה במקרה כזה תגמר כמעט תמיד בפרידה נוספת וסופית כי זה כבר לעולם לא חוזר להיות כמו שהיה והאמון מתפרק.
בקיצור דיון מעניין, אני חושבת שזה תלוי לגמרי בסיבה לפרידה מלכתחילה ולפי זה ניתן לנבא או לפחות לנסות ולהעריך האם יש סיכוי לחזור ולהצליח.

לא נתון סטטיסטי

אני מכירה 2 זוגות כאלו, שלפני החתונה נפרדו וחזרו והיום שניהם גרושים... אבל זה כאמור לא נתון סטטיסטי...
אני אישית מאמינה שאם משהו חורק מידי, עדיף לוותר עליו.

שלום

יחסי אנוש הם מורכבים, ורגשות הם מורכבים. לפעמים מאבדים עניין ומתרחקים ואחר כך מסיבות שונות חוזר הרגש, מתגעגעים ורוצים לחזור. אפשר להיות ברמות שונות של קשר לפי המתאים וליהנות ממנו, וצריך לעשות מה שטוב לנו. אני מאמין שכשאוהבים צריך להיות ביחד.
&nbsp

למעלה