מה דעתכם על חדר שינה כהה?

dondonit

New member
מה דעתכם על חדר שינה כהה?

חדר השינה שלי די קטן 12 מ"ר בערך. אשתי רוצה לקנות מיטה+שידות+קומודה בצבע כהה כמעט שחור (בחדר יהיה גם ארון גדול בצע בהיר בעיקר עם שילוב כהה. מה דעתכם? האם זה לא יקטין את החדר? האם בכלל אפשר להירגע בחדר כזה?

דלי3

New member
מה דעתי... אז ככה

שבארצנו הקטנה יש הרבה אבק ועל רהיטים כהים אתם תראו את זה כל הזמן,וזה די מציק,כי תמיד החדר יראה מלולכך ומאובק! היום באופנה רהיטים בגוון ונגה(כנראה שלזה אתה מתכוון) כהה מאוד!! כדאי לחשוב היטב אם תוכלו לחיות עם זה לאורך זמן, בהחלט רהיטים כהים בחלל קטן יתנו תחושת כובד מסויימת!

גם חדר קטן יחסית, גם ריהוט כהה

וגם ארון גדול בצבע בהיר... לא חושבת שהכל הולך ביחד. תחליטו על אחד מהשניים: או את כל הרהיטים (יהיה להם מספיק מקום לה--כל בחדר אחד, כולל הארון הגדול?), או בגוון שונה. גוון כהה מכביד לאורך זמן וסוגר את החלל. וגם, כמו שכתבה דלי3 לפני, יש אבק בולט לעין...

dark eyes

New member
לפי דעתי

גוון הוונגה הוא מאוד יפה החדר לא מאוד קטן 12 מ"ר זה לא מאוד קטן אבל לא גדול... זה גוון נח לפי דעתי כי חוץ מאבק לא רואים לכלוך של ממש... חוץ מזה הייתי משלב עם גוון העץ הזה מתכת בהירה ז"א היום מאוד טרנדי ואופנתי לשלב בין הוונגה לבין מתכת כסופה בהירה.. כמובן שעל ארון בהיר הייתי מוותר ועושה ארון בצבע החדר ולא בגוון אחר
אפשר לשלב שני גוונים וזה מאוד יפה כמו המתכת והעץ שאילו שני חומרים שונים ומנוגדים (עץ חומר חם טבעי מתכת חומר קר ומלכותי). בכל אופן לכו על זה זה גוון עשיר מאוד ומעניין...

למעלה