מה דעתכם על יבוא בית מוכן מעץ?

shais10

New member
מה דעתכם על יבוא בית מוכן מעץ?

כמו למשל באתרים האלה אשמח אם תפרטו יתרונות,חסרונות

מאגר

New member
יבוא בית מוכן מעץ

ראשית עלויות ההאחזקה של בתי עץ בארץ יקרה מאוד וכל נושא רשיונות היבוא עד שתיבא את הבית תוכל לבנות בית רגיל במדינת ישראל ולמה? כי עד שתקבל את הרשיונות וההתרים מהועדה המקומית ורק אז תוכל להתחיל בהליך היבוא שעד שתקבל את האישורים המתאימים ממכון התקנים יעבור עוד זמן רב כך סדר גודל של 5 חודשים ועוד חודשים או שלושה להקמה הרי שאתה מגיע ל 8 חודשים ויותר שזה זמן שאפשר לעמיד בית קונבנציונלי אז כדאי שתחשוב על כך.

shais10

New member
אני לא ממהר

אפשר לשמוע עוד על הכדאיות הכלכלית של מהלך כזה?

fireman

New member
בכל כמה שבועות מגיע לאחד

מהפורומים העוסקים בבניה כאן בתפוז עם איזה תפלצת מאזור לא מוכר. הפעם זה אתה. בישראל הרוב המוחץ של הבניה היא בניה קונבנציונלית ברזל, בטון, בלוקים. השאר מוקדש לבניה מתועשת ועוד אחוז מהאחוזון מיועד להרפתקנים....אנשים שרוצים להמציא את הגלגל מחדש. לייבא בית מעץ זה לא רק לנסות להמציא את הגלגל מחדש זה גם להכריח אותו אחר כך להיות מרובע. עשה לעצמך טובה - תוציא את זה מהראש. בניה בעץ - לא בישראל למכור בית מעץ - קשה יותר בישראל ירידת הערך של בית מעץ בישראל יורדת הרבה יותר לבית מעץ בישראל יש דרישות בטיחות מחמירות ביותר יש לך 100 אלף ש"ח להשקיע במערכת כיבוי אש? בשורה התחתונה גם לא תחסוך כלום לעומת בניה קונבנציונלית ורוב הסיכויים שתשלם יותר - הרבה יותר. אז אחרי שמניתי לך כמה וכמה סיבות למה לא בונים בעץ בישראל, על אחת כמה וכמה לגבי ייבוא בית שלם. אתה יודע כמה תעלה לך ההובלה הימית, השינוע הקרקעי וההנפה?

shais10

New member
אז הנה הגעתי עוד פעם היום!

אתה ממש ליצן, מי נתן לך לנהל פורום???? מה תפלצת ולמה??? מה איכפת לי מה הרוב המוחץ של הבניה בישראל?, לא שאלתי לגבי אחוזי הבניה בעץ בארץ! אתה יכול לקרוא לי הרפתקן או איך שתרצה - הסיבה שאני מתעניין בבניה מעץ היא כי זה יפה! וזה חלום של שנים! אין לי שום חשק להמציא שום גלגל מחדש (שכחתי לרגע - אתה המצאת אותו?, למה בעצם זה מפריע לך אם אני רוצה להמציא את הגלגל מחדש?) ובכל זאת תודה על העיצות אבל עם גישה כמו שלך אני אהיה חייב לבדוק את כל מה שאמרת! תודה

fireman

New member
אם משהו טוב יצא מההודעה שלי

אני את שלי עשיתי, בדוק את הכל לעומק, שלא תופתע.

בינא

Member
בתים מעץ - יש הרבה שבונים ומיבאים

בערך 10% מהאוכלוסיה הבוגרת בארץ מתעניינת בזה ובערך 10% מהם גרים בכזה. יש כמה סוגי מבני עץ מיובאים בעיר מארה"ב אבל גם מארצות סקנדינביה. אזהרה חמורה!!! - אל תסתבך עם "א.ד. מבנים" ואל תתקרב ל"רם-נוף"/ "קמבל" / "קמפל" ועוד כמה שמות כי הוא נוכל. יבוא בית עץ מארה"ב ניתן ואפשרי דרך כל חברת שילוח. הדרך הנכונה לעשות זאת היא בשלבים כלהלן: 1) מציאת תוכנית לבית שמתאימה לכם. 2) שליחתה לארה"ב למפעל המיצר חלקי בתים, להתאמה לתוכנית יצור. 3) קבלה ובדיקה של המפרט הטכני הרצוי לכם. 4) קבלת הצעה תקציבית למבנה קומפלט מוכן למשלוח בקונטיינר (או 2). 5) בדיקת נושא השילוח מהמפעל בארה"ב עד לאתר הבניה בארץ. 6) בקשה להצעת מחיר לבניה של קבוצה המתמחה בבניית בתים מעץ בארץ. 7) בדיקה שמסגרת התקציב שלכם עומדת בכל הצעות המחיר... אם כן - 8) הכנסת תוכנית הגשה להיתר בניה (לא לשכוח את הממ"ד...מוצר ישראלי טיפוסי וחובה בכל בית). 9) לאחר קבלת היתר הבניה, מוצאים תוכניות עבודה ומזמינים את המבנה על כל חלקיו. 10) מבצעים בשטח יסודות, תשתיות וממ"ד, קירות תמך וכיו"ב. 11) עם הגעת המכולה לארץ, משנעים ובונים. רצוי שיהיה פיקוח צמוד על הבניה כי ללא פקוח, הצרות יתחילו מיד עם גמר הבניה...כמו גם התחזוקה. הכותב היה מהנדס הבצוע והמפקח של חברת "אמקון", חברה בת של "פטרולגז", אשר תכננה, יבאה בתים מארה"ב ובנתה אותם עבור לקוחות בכל הארץ...

nob

New member
יש חברות בארץ שעושות את זה

תבדוק אולי כאן - http://www.timberhome.co.il יש להם כמה סטנדרטים וגם מיבאים לפי דרישה. גם חלמתי על בית מעץ.

למעלה