מה דעתכם על יד ששיחקתי

מה דעתכם על יד ששיחקתי

שולחן קאש מיקרו 0.01-0.02 אני קיבלתי 10J לא סוויטד מארלי פוסישן עשיתי קול אחד אחרי אעלה ל10 ועוד שניים עשו לו קול. אמרתי בשביל פוט של 40 שווה לשלם לראות פלופ. הפלופ בא 9 8 7 עם שתי לבבות. עשיתי בט של 0.14 בערך זה שאחרי שעשה את הרי רייז לפני הפלופ אעלה ל47 והשניים אחריו עושים קול. חוזר אלי.עכשיו אני החזקתי אותו לאסים או קינגים ואופציה לפלאש אז דחפתי אול אין שלי שהיה בערך 1.80 כולם עשו קול. זה שאחרי היה לו סט 999 אחריו איזה מפגר עם QJ ואחרון עם יד כמו שלי. אין לאף אחד פלאש דרוא. הטרן בא 8 והריבר 9!!!!!! מה אתם אומרים? ה אול אין היה מהלך נכון?

shaywh

New member
האול אין כן

זה שהפסדת יד אמנם גורם לרצות לנתח אותה אבל זה לא מחייב שעשית טעות. היד הזאת לא מושלמת, כמובן. בתור התחלה אתה צריך תמיד לפתוח יד ברייז בגודל קבוע אם אתה הראשון שמהמר. מעבר לזה, בפוקר אתה מרוויח כשאחרים עושים טעויות. מה זה טעות? למשל להכניס הרבה כסף לקופה עם היד הלא טובה. אלה הבליינדים הכי נמוכים וחלק מהאנשים ישחקו כל מיני שטויות ולא יעזבו אותם אם הם פגעו אז כן, תכניס כמה שיותר כסף לקופה בפלופ. אין קלפים שמשפרים את היד שלך, יש רק ניטרליים וקלפים שרעים לך אז שהאחרים ישלמו בשביל לראות אותם. דבר אחרון, ביום חמישי ניסיתי לשחק ארבע שולחנות של 6max. עשיתי את זה בבליינדים האלה ואחרי 284 ידיים יצאתי בווינרייט מטורף של קצת יותר מביג בליינד ליד. זה גורם לי לחשוב ברצינות להתחיל לגרד בנקרול מהבליינדים הנמוכים ולבנות אותו כמו השחקן הרציני שאני לא אמור לעשות.

AdAmD1

New member
מה ז"א

"ואחרי 284 ידיים יצאתי בווינרייט מטורף של קצת יותר מביג בליינד ליד"

shaywh

New member
שהרווח שלי, פר יד, היה קצת יותר מביג בליינד

רווח בפוקר מודדים בד"כ בביג בליינד ליד, בביג בטס (שזה פי שתיים מהביג בליינד) למאה ידיים, או בbuy in's לא משנה על כמה ידיים. זה אומר שהרווח שלי, אחרי שחילקתי אותו בכמות הידיים, יצא קצת יותר משני סנט (ליד, כן? חמש ומשהו דולר בסה"כ).

כשאתה נכנס אול-אין עם הנאטס זה בד"כ נכון.....

אני לא מבין כ"כ מה השאלה

2המרפא

New member
אז מה הנקודה שלך אני לא מבין?

לעשות קול לרייז בפלופ נגד 4 שחקנים לראות את הדראו או הפיירד באורד בא בטרן ולקפל?

darkAI

New member
מסכים עם הצב.

מה שחשוב זה להיכנס עם היד כי טובה. לאף אחד אין אפילו Flushdraw, אז אתה בהחלט מוביל. בפוקר לעיתים נורא נדירות יש 100% סיכוי לנצח. לרוב זה נע בין 1% ל99%. אתה אול-אין, פתחת את הקלפים, אפילו אם אתה עם 52% לנצח והפסדת? אל תתבאס - נכנסת כמו שצריך.

2המרפא

New member
כן יש לך את הנאטס כרגע למה לא

אם עם זה לא תדחוף בפלופ עם מה כן? גם 2 מהשלוש קולים היו לגיטיימים כל הזין אין מה לעשות

זה מתחיל להיות מוגזם

אתמול שוב נכנסתי אול אין על הפלופ עם הנאטס (סטרייט) ואיזה מיקרוב עם 2 זוגות הביא את הפול על הריבר

למעלה