מה דעתכם על יד ששיחקתי?

מה דעתכם על יד ששיחקתי?

טורניר sng בפולטילט 6+0.25$ 18 שחקנים ממקום רביעי משלם. נשארו 6 שחקנים אני עם 7000 בערך עוד אחד עם 8000 בערך.כל השאר מקסימום 2000. בליינדים היו 250 500. אני עשיתי רייז ל1000 עם 88 כולם 4 יצאו זה עם ה8000 היה אחרון עשה רי רייז ל2000 עשיתי קול. בפלופ יצאו J 7 9 כולם clubs ולי היה 8c הוא עשה צ'ק אני דחפתי אול אין הוא עשה קול עם סט JJJ .כמובן שלא קיבלתי לא club ולא סטרייט ועפתי מקום 6 משאיר אותו כמו גוליבר במדינת הגמדים. תוך 5 דקות הוא גמר מקום ראשון. איפה טעיתי ? כבר מהקול לרי רייז לפני הפלופ או באול אין? לדעתי הייתי צריך לחכות בסבלנות והיה כמעט בלתי אפשרי לא לגמור לפחות שלישי רק מלתת להם להעיף אחד את השני. יש מישהו שחושב שלא טעיתי?

Harleydude

New member
ברור שטעית

א. אתה עוד שניה בכסף, לשחק קופות 3בט כשאתה מחוץ לפוזיציה עם 14 ביג בליינדים עם 8 8 זה רע מכ''כ הרבה בחינות... אלא אם כן היית שורט סטאק אז הייתי אומר ניחא וגם אז היית דוחף פרי פלופ. ב. למה בדיוק אתה דוחף על הפלופ הזה? הרי ערך אין לך שם. אין שום יד בעולם שהיא פחות טובה משלך ותשווה לך על הפלופ הזה. גם כבלוף זה מהלך גרוע כי אין שום יד בעולם שהיא יותר טובה משלך ותקפל על הפלופ הזה. אז מה עשית בעצם? מה ניסית להשיג עם ההימור על הפלופ? קיפול? מה באמת הוא מקפל שם שהוא מעלה בחזרה איתו אחרי הפלופ? כלום. ג. סיכום : לא לשחק 8 8 מול הצ'יפ לידר עם 14 ביג בליינדים בקופת 3בט ומחוץ לפוזיציה. אלא אם כן בא לך להמר על ה8 השלישי, ואז זה די צ'ק פולד. כן, גם אם הפלופ הוא נמוך. מכיוון שהוא עשה 3בט (ד''א מה אחוז ה3בט שלו?) ואין שום דבר בטווח שלו (חוץ מAK אולי) שאתה מוביל עליו. אני אמנם לא שיחקתי SNGים הרבה זמן אבל טחנתי (וניצחתי) מספיק בכל הסטייקים בשביל להגיד לך : נצל את המבנה אחי. כשאתה יושב עם 7000 וכל השאר עם מקסימום 2000 שב בשקט תדליק סיגריה ותספור ת'כסף. אל תיכנס למצבים טריויאליים שכאלה (שוב, בטח שלא מחוץ לפוזיציה ותדחוף על פלופים כאלה כמו שאמרתי מקודם) , זה מאוד -EV. אני עכשיו עובר על ההודעה ואני רואה שאני נשמע קצת אגרסיבי, לא משהו אישי, קח את הדברים שאמרתי ותחשוב עליהם קצת. ותמשיך להעלות ידיים ככה משתפרים, בנוסף אני ממליץ לך להירשם ל 2+2 ולקרוא שם ולפרסם שם, זה שאתה שואל זה כבר אומר שאתה בדרך הנכונה.

אדרבה. תודה רבה. חיזקת אותי

ובנתיים עשיתי עוד טעות כזאת.איזה מפגר אני. 1800ftp 9 שחקנים 3 מקומות ראשונים מקבלים 26$ טוקן. נשארו 4 אחרונים. אחד עם איזה סטאק ענק אני עם 1300 עוד אחד עם 700 ועוד אחד עם 500 . תכלס ה500 עף עוד 2 בליינדים.אני כמו מ-פ-ג-ר דוחף אול אין עם AQ שני הגמדים פולד וגוליבר קול עם QJ ותופס את הJ שלו. האמת שאיך שדחפתי לפני שהוא עשה קול אמרתי לעצמי "איזה מפגר אני"
רק שתדעו שאחרי הכל אני ברווח של 150$ ביומיים מקאש ומsng. מספר לכם רק את הטעויות.

Harleydude

New member
שחקן חכם פעם אמר

תראה לי מישהו שלא היה לו סווינג גדול למטה בשנה האחרונה ואני אראה לך מישהו שלא השתפר בשנה האחרונה. יפה לך שאתה מורווח אחי, ועוד יותר יפה לך שאתה מודע לטעויות שלך ועובד עליהם. סתם בלי קשר, איכשהו הגעתי לאיזשהו סרטון של איזה בחור שאמור להיות ספץ SNGים וכשהוא על הבאבל ויושב עם המון צ'יפים ויש עוד מישהו בערך כמוהו, וכשההוא שכמוהו דוחף חזק הבנאדם מקפל קינגים פרי-פלופ כי הוא טוען שמול כל אס הוא רק 70 אחוז פייבוריט , מול זוגות 80 ומול אסים הוא מן הסתם 20 אחוז אנדרדוג. אני בחיים לא הייתי מקפל קינגים פריפלופ אבל מה שאני מנסה להגיד זה שהבחור הנ''ל כמה שהגישה שלו הזויה התוצאות שלו מאוד טובות ומה שאפשר להפיק מזה זה כשאתה על הבאבל ויושב טוב, שחק את המבנה! תדליק סיגריה אחי ותיכנס לתפוז ותן לאחד מהשורט סטאקים לעוף, אם יש לך יד סבבה תסתכל מול מי אתה נכנס איתה, לא מול מישהו שיכול לסכן אותך יותר מדי (אלא אם כן יש לך QQ+\AK לדעתי וגם תלוי סיטואציה). ברגע שנכנסת לכסף, וואלה אחי, ההפרשים בפרסים כ''כ קטנים שהדבר הכי רווחי שאתה יכול לעשות זה להתאבד על מקום ראשון.

2המרפא

New member
סדרת הטעויות שלך נוראית.

תעשה חושבים הבנאדם כמעט כמוך בצ`יפים הוא לא יסתכן ברי רייז בלי יד פרימיום. עשית לו קול מילא פגעת בלוח שנותן לך מלא אאוטים הבנאדם נותן לך קלף חינם ואתה לא יודע מה יש לו קח את זה. באותה מידה הוא יכול לשבת עם זוג אסים ואחד תלתן ואז הפלאש דראו שלך שווה לתחת. לקחת סיכון מיותר כשאתה על הבאבל ועם הרבה מאוד צ`יפים מול הבנאדם היחידי שיכול לגמור אותך. סורי זה טמטום בעיני.

רייז ל1000 לא ממש רלוונטי. רייז של 1BB

משאיר pot odds כדי להצדיק השוואה. חוץ מזה בפלופ שהיה מאוד מסוכן פספסת אותו לגמרי וגם 8C לא מבטיח לך שאתה ביתרון. ניסית לבלף והוא ישב עם סט גבוה- end of story .

למעלה