מה דעתכם על כך שנצטרף להחלטת אגודת הסטודנטים

מה דעתכם על כך שנצטרף להחלטת אגודת הסטודנטים

בטכניון לא לשלם שכר לימוד במלואו מכיוון שלא כל החומר נלמד בגלל השביתה.. לדעתי זו החלטה הגיונית וצודקת. צריכים יותר להשפיע! שימעו את הקול שלנו כיון שהכוח "החזק" (במקרה שלנו זה הרקטור והנשיא) לא ינצל את החולשה שלנו. אם נדבר, נעשה מעשה הם יחשבו פעמים!.. ואגב זה בכל תחום בחיים, תסתכלו על המצב הכלכלי והחברתי במדינה.. יש לי הרבה ביקורת על ההשכלה הגבוהה-אף אחד מאיתנו לא נוקף אצבע לעזור ולתמוך בחלשים! זה מדהים כמה תיאוריות מרצים אומרים ולא עושים שומדבר בפועל זה תמיד מפליא אותי. מה הם עושים באמת עם כל השכל שלהם?!! בכלל אם היתה יותר התגיסות ואוירה של סולדריות בקרב הסטודנטים הינו יכולים להשפיע יותר על החברה ולהשפיע באופן משמעותי!! במקום זה כל אחד בראש שלו, באגוצנריות שלו.. החברה שלנו מתפרקת ואנחנו ממשיכים!... נ-פ-ל-א!! כמה אירוני כמה מצחיק.. כמה עצוב.. *ברור שיש מקרים יוצאי דופן של עזרה אבל זו לא מעיד על הכלל! *לכל אותם שאומרים הלימודים והכר לימוד מונעים מאיתנו- יש לי רק לומר שזה אחלה שכנוע להגיד שאני "בסדר" ברור שיש פחות זמן ואנרגיה אבל ע-ד-י-ן צריך לעשות אם היה אכפת לנו הינו עושים.. וזה נכתב ממישהי שרחוקה מלהיות עשירה וצריכה לקרוע את התחת בשביל לשלם הוצאות .. (וההורים שלי לא עוזרים!)

amitk80

New member
אני מזדהה איתך בכל מילה

אני חושב שסולדריות שלנו כלפי החברה היא מאד חשובה. סטודנטים עוזרים (אי אפשר להגיד שלא כי זה יהיה ממש לא נכון להגיד) אבל אני חושב שאנחנו יכולים לעשות הרבה יותר ולצאת לרחובות. מה שהיה עצוב שבזמן שביתת הסטודנטים לא כל הסטודנטים הגיעו להפגנות (מסיבות אלו ואחרות ואני לא נכנס לזה). לצערי המצב במדינה היום מאד עגום ומה שעצוב שאנו האזרחים לא עושים מספיק כדי לשנות את המצב. אני בהחלט חושב שאם זה מה שיכול להביא לסיום השביתה של המרצים אז למה לא. אם את מעוניינת או כל בן אחר מעוניין יש קבוצה של סטודנטים שעוסקת בדיוק בנושאי חברה וכלכלה (סטודנטים למען צדק חברתי). אם זה מעניין אותך צרי איתי קשר ואני אעדכן אותך בפרטים. סוף שבוע נעים, עמית

stkachov

New member
אם כבר להצטרף למשהו

אז זה למאבק המרצים והמורים... במקום לשבת ולחכות עד שהשביתה תגמר, לצאת ותמוך בשובתים, שכן מטרתם צודקת. המהלך של אס"ט הוט פופוליסטי. מהכרותי עם הסטודנטים בטכניון, אני יכול להגיד שאני משוכנע שרק מעטים יקשיבו לעיצת האגודה ויבטלו את הוראת הקבע.

tutiris

New member
רק אתת רואה את השם שלך מודגש

כשאת מחוברת, שם המשתמש שלך מופיע מודגש בהודעות שאת כותבת, אבל אחרים רואים אותו רגיל.

IdanXP

New member
אני חושב שהוא מתכוון לשמות האדומים ->

אלה אנשים שהמנהל בחר להדגיש בתור "עוזרים למנהל הפורום" או משהו כזה...
אין להם הגדרה מדוייקת לדעתי... חחח

tutiris

New member
הם נקראים "מומחים"

והם מבינים בנושא הפורום, אבל לא נראה לי שהכוונה הייתה אליהם כי השאלה הייתה "איך אני עושה שהשם שלי לא יהיה מודגש"...

Bad Princess

New member
../images/Emo207.gif

אני לומדת ביולוגיה במכללת אורנים, זה בעצם אומר שאנחנו שייכים חיפה ולפיכך גם המרצים אצלנו היו בשביתה. הקטע המוזר הוא שהיום אני מקבלת הודעה במייל שמיום ראשון שבוע הבא הלימודים מתקיימים כרגיל! זה די מוזר כי השביתה נמשכת, גם באונ' חיפה, לא? מישהו יודע על זה משהו, או במקרה גם לומד בחטיבה האונ' ויודע מה הסיפור המוזר הזה?

milaP

New member
ומה בקשר לא לומדים בכלל בזמן השביתה?

אני צריכה כבר לשלם תשלום שני ועוד לא היה לי קורס אחד!!! אני רוצה להבין - לא מחזירים את הסמסטר אח"כ אם למשל רוב הסמסטר היתה שביתה? אז למה אני צריכה לשלם????

IdanXP

New member
אל תדאגי... האונ' לא בורחת לשום מקום... ->

מה שמגיע לך - תקבלי בסופו של דבר. לא מדובר על בסטה בשוק :) ואם יצטרכו... יחזירו לך את הכסף לחשבון הבנק....

למעלה