מה דעתכם על כל משתמש בפורום

מה דעתכם על כל משתמש בפורום../images/Emo3.gif

סתם משהו שעלה לי חחחח וגם מעניין מה כל אחד חושב על השני.. אז יאללה תכתבו מה דעתכם..טובות ורעות מה שבאלכם...רק בלי הגזמה כן?
Lin The Venus Girl = א ל י נ ו ר2 = bitcho = S h A y K i = עדידווווווווווש = smile 6 = ItsNotMe1 = kombinaizer = chen010189 = שאקית = מורן 1986 = אני ורק אני מספר 1 = לירונלה = moshe alfasi = ortaliminal = Segalovich = לינויB = noname678 = יאנגי = elekamit = baby g = יאללה לעבודהה!!! אם שכחתי מישהו אז תוסיפו

אוהו, יאללה רעיון בנזונה ../images/Emo127.gif

יאללה, גם אני אענה
Lin The Venus Girl = מה יש להגיד.. המשתמש מדהים בדיוק כמו האדם שמסתתר מאחורי השם
א ל י נ ו ר2 = אלינור.. אז מה יש לומר עליה... [אני לא מכירה אותה בכללללל
] bitcho = מה זה אומר?
S h A y K i = שייקה שייקה, הנשמאמי הזו ואני הינו רבות פעם [נכון?
], אבל היום הכל זורם על מי מנוחות עדידווווווווווש = עדידוש [תגידי ספרת את כמות האות ו' שיש בניק שלה והעתקת?
|
], מקסימה ותורמת המון לפורום! smile 6 = DO I KNOW YOU
ItsNotMe1 = למה איטס נוט יו
אז הו איז איט
kombinaizer =אוי קומבי קומבי, אהוב יקר, המייסד של הדבר הזה, מסירה את הכובע[ון] בפניו
chen010189 = חנצ'ה, אותה יצא לי להכיר טיפה יותר מקרוב, מקסימונת=] שאקית = שאקית נשמע לי סטייל יא מאן כזה |איןלזהאייקוןדומהלצערי| מורן 1986 = מורנהההההה הבנתי שהיא בדרכי שחרור נכון? או שכבר מצ'וחררת? ובכל מקרה שיהיה בהצלוכע'ס באזרחות
אני ורק אני מספר 1 = מי, מי מי מרים את האף כל כך למעלה
מי
לירונלה = וואי, לא זוכרת ניק כזה... moshe alfasi = משהההההה אלפסייייי [אהמ
] ortaliminal = חיח אורטלימינל, תמסרי לסאב ד'ש Segalovich = סגלוביץ' זה אחד שראיתי אותו בפורום של סאבהצלמשפ'תאקט וכו' לינויB = בלעטטט אני ממש לא בקיעה בפורום הזה הא? :] noname678 =
יאנגי = יאנגי? מי זה? :0 חח סתם elekamit = אוי עמית עמית.... למה שלא תאמץ לך משו בסגנון של eLeKaMiT או משו בסגנון? baby g = "לך עם החלום.. לך עם זה קדימה.." מזכיר לי את השעון של אהובי
כבודה, למה שכחת את אדון אביב המלך? bole69 משו לא? טוב נו, נסלח לך הפעם.. אבל רק הפעם.. ~לין~ נ/ב אני יודעת שאת כתבת את ההודעה, והספירת אותיות היה בצחוק
[למקרה שתהית למה ומדוע אני לא עיקבית..

S h A y K i

New member
או יה D;

Lin The Venus Girl = ליןן
יש לה טעם טוב במוזיקה
והיא גם פשוט כלה חחח א ל י נ ו ר2 = אני לא חושבת עלייה.
bitcho = האממ..נשמע כמו הבנאדם הכי סטלן שיששש :]] S h A y K i = שמעתי שהיא אימו. חחחחחחח המביןן יביןן אם הוא יצליח חחח
עדידווווווווווש = אשתיייי D: אני אוהבת אותה מאוד! 3> smile 6 = מי? ItsNotMe1 = אהממ..איי דונט נו הר? kombinaizer = אור אור אוררררררררררר! יא כפרעעעע אני אוהבת אותך אהבה אימואיתתתתת חחח 3> chen010189 = היא חמודה ^^ שאקית = אמממ חמודה חחח..ושתדעו שזה רק בגלל שעדי קנאית אני לא מכירה אנשים מהפורום אישית!! היא פשוט לא מרשה לי לדבר עם אף אחד!! מורן 1986 = חחחחחחחחח אפילו שלוקח להודעות שלך שעה לענות בגלל כל הסמיילים את פשוט חמודההה ^^ אני ורק אני מספר 1 = חמודה..לא ייצא לי להכיר אותה אישית חח לירונלה = שו? moshe alfasi = כן. ortaliminal = אל תשכחי להזמין אותנו לחתונה עם סאב כן? Segalovich = גבר גבררררר אבל בקושי כותב כבר חחח
לינויB = אהממ..שיז קול ^^ noname678 = וואי אני מכירה פה ת'אנשים כמו לא יודעת מה
יאנגי = מי זה? סתם יאנגי אני חולה עלייך ואני מצטערת שאני ועדי מציקות לך במסנ זה בגלל עדי! חח סתאםם חח
elekamit = תעשה לי ראסטות. 3> baby g = אחרי שעמית יעשה לי ראסטות תעשה לי קרחת
חחחח XD

חחחחח

הכל באשמתי אה?! אני לא נותנת לך להכיר אנשים? בגללי אנחנו משגעות את איתה פיתה? חחח איי לאב יו טו ביצ'

S h A y K i

New member
הכל בגללך!! חח סתאם :]

חחחחחחחחחחחחחחח מזמן לא דיברתי איתך שמת לב?

עונה לעצמי!!

Lin The Venus Girl = לינעעעע תמיד שאני קוראת ת'הודעות שלך אני צוחקת.. למרות שזה לא חינוכי חח אני עדיין קטינה P: א ל י נ ו ר2 = אמממ לא יצא לי להכיר אישית.. bitcho = בררר ילד חאאאמוד!! כולו סטייל חחח S h A y K i = אוי עוד פעם זאתי? חחחחח סתאםםםםםם...כפרה שלייי..אישתי!! אני מתה עליך עדידווווווווווש = הכי חמודה בפורום
smile 6 = ממ לא מכירהה ItsNotMe1 = ראיתי תגובות שלך גם בפורום של תאקט :] מקווה להכיר... kombinaizer = אור השמןןןןןןן שלייייי חחחחח..אחד מהבעלים המועדפים שלי chen010189 = אהובתייי...לפעמים מטורפת חח שאקית = גם לא יצא לי להכיר אותך כל כך טוב :( מורן 1986 = מורניייייייי אחת המתוקות! אני ורק אני מספר 1 = אוסייי תמיד מצחיקה אותי בפורום חחחח תעשי כבר מסנג'ר!!!!! לירונלה = גם לא מכירה אישית.. moshe alfasi = גם אותך לא יצא לי להכיר!! ortaliminal = חולת נפש
Segalovich =
מתה עליך אור!!!! לינויB = גם לא מכירה noname678 = לא מכירהה יאנגי = הבנאדם שהכי כיף לשגע אותו!! והוא תמיד נהנה מזה חחחחחחחח elekamit = עמיתתת הראפריק ! אחלה קעקועים עשית! baby g = אמירו'ששששששש אתה הכי חמוד שיש קיצר אפשר לסכם את זה ככה: חצי מהאנשים בפורום אני לא מכירה..וחבל חחחחח

kombinaizer

New member
זאת השתלטות עוינת ../images/Emo3.gif

Lin The Venus Girl = לין או לינינג'ה, בחורה מדהימה שאם החוק היה מרשה הייתי מבקש ממנה ילד. א ל י נ ו ר2 = עם הזמן לומדים להכיר! bitcho = הוויגר של הפורום
בכל זאת בר, אחלה גבר, jump around?! S h A y K i = אימואית, לא מבין מה היא קשורה לפורום, העיקר לשלוח לי הודעות כחולות לפלא היא יודעת, מת עלייך! עדידווווווווווש = אשתי הראשונה, חיים שניים שלי, שותפתי להימורים במסנג'ר, ולהטרדות מיניות את הצל.
smile 6 = תרגישו חופשי לחייך? ItsNotMe1 = צליל (?), אחלה בחורה עם טעם פייייייייייייייייי! kombinaizer = אם הוא היה בת הייתי עושה לו ילדים. chen010189 = היתה אחלה בחורה, משום מה היא החליטה שאני לא ראוי לדבר איתה, טוב ניחא. שאקית = שאקשוקה, הגרופית האינסופית בעלת אוסף הדיסקים הבלתי מעורער. מורן 1986 = האזרחית היפה שלנו
אני ורק אני מספר 1 = סוכנת השבק של הפורום. לירונלה = אחלה בחורה. moshe alfasi = |סגידה| ortaliminal = סאבלימינל? איפה?~! שיואו. Segalovich = |סגידה2| כלי עולם! לינויB = כייף לדבר איתך
noname678 = אחלה גבר\ת. יאנגי = זה ששולחים לו שיחות ארוכות. elekamit = זה שנתקלים בו בתל אביב. baby g =

S h A y K i

New member
אני לא אימואיתתתת!!

אוף איתך
ואם אתה רוצה שאני יצא מהפורום אז תגיד

bitcho

New member
WHT IT DO?

ייאהה קבלו אני לא מכיר את כולם חחח אבל בקטנה. Lin The Venus Girl = אשכנזיה רוסיה פולניה מולדבניח חחחחח סתאאאם לפני שבועיים לא ידעתי שהיא נמצאת בכלל בפורום חחחחח : ) א ל י נ ו ר2 = לא מכיר bitcho = me myself and i S h A y K i = סאטלה גירל חחחחחחח משעשעת ביותר = ] עדידווווווווווש = העעעע עדי אחלה בחורה חביבה ביותר D: smile 6 = אביב? איפה אביב? ItsNotMe1 = לא מכיר : ( kombinaizer = אחחח אחוק ה-51 אחוז: ))) ה-בורגרמן חחחח ,פאק איט אפ פאק איט אין לאט מי באגין חחחח chen010189 = סורי לא מכיר ודווקא נירא לי שראיתי הרבה הודעות שלה חחחחח שאקית = שאק לא אוניל שאק-ית העעע------עוד מישהי עם חוש הומור בריא ; ) ייייאאההה מורן 1986 = אחת שאין לה חופש גדול חחחח אני ורק אני מספר 1 = המבוגרת של הפורום- ----------- ------- או שיש יותר גדולים אנילאיודע חחחחחח לירונלה = לא מכיר moshe alfasi = עוד אחד שאין לו חופש גדול : ) ortaliminal = אני יוותר, אני יוותר Segalovich = לא מכיר לינויB = די עוד אחד(במקרה הנ''ל -אחת ) שאני לא מכיר ס'ראבאק מה קורה פה noname678 = ככל שאני יורד ברשימה של החברים אני רואה שכמה שאני מרבה לשוטט בפורום ובחודש האחרון קצת פחות--- אני לא מכיר הרבה =[ לא פנאן יאנגי = אולי חבר הלהקה שהכי הרבה מפרסם הודעות חחחחח כבוד : ) elekamit = בנאדם ישלך סטייייל , שעון של JACOB זה ה-דבר : ) baby g = אחד הראפרים הכי G בארץ חחחחחח

smile 6

New member
חחחחחחחחחח אני מתה על כל מי שבפורום הזה!!!

כל אחד פה כשרוני ויצירתי... אין עליכם!!

smile 6

New member
אני לא ממש מכירה כאן אנשים

אז אני קצת חושבת על זה...

smile 6

New member
מגיבה..(בשעה טובה)

מקווה שלא נמאסתי קצת היום... Lin The Venus Girl = i like her style א ל י נ ו ר2 = מנחמת אותי בידיעה שיש כאן מישהי שגם די חדשה...
bitcho = מצחיק! S h A y K i = מתוקה עם רעיונות יצירתיים עדידווווווווווש = מתוקה2 ולא משנה כמה היא תרשום- תמיד כיף לשמוע smile 6 = מי זאת?
ItsNotMe1 = לא ממש מכירה.. kombinaizer = The manager The king The man chen010189 = נשמעת ממש חמודה! שאקית = cooooolll מורן 1986 = יש לנו 2 דברים משותפים (שממש אמורים לקרב בינינו..
) אני ורק אני מספר 1 = ? לירונלה = ?2 moshe alfasi = אני כנראה צריכה להסתכל קצת בארכיון...
ortaliminal = אני אמסור לו ד"ש ממך Segalovich = נשמע כבן אדם מוערך מאוד... לינויB = אמממ... נשמעת ממש חמודה (הלוואי והייתי מכירה את כולם..!) noname678 = לא ראיתי הרבה הודעות ממנו/ה יאנגי = רררר... לנגוס בו (יאאמייי) elekamit = ממממ... Rock flavour- good stuff baby g =
ולסיום- מקווה להכיר יותר טוב את המשתתפים כאן (מקווה שזה הדדי
)

שב"כ אה אור??? חחחחח

Lin The Venus Girl = אני מבינה שקצת כואב לך בצד השמאלי של בית החזה כשאת רואה את השם שלי.. א ל י נ ו ר2 = "את יפה כמו מלאך" (זוהר ארגוב ז"ל) bitcho = מבוגרת? הלו? שקמטי הצחוק לא יטעו אותך! ( ומה עם הדלי????) S h A y K i = היית רוצה להכיר??? לא כי אני לא מציעה... אם אתה רוצה לשמור על שפיות עדידווווווווווש = אני מתההההההההההההההההההההההה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך smile 6 = ! ItsNotMe1 = וואלה איטס נו מי טו kombinaizer = שב"כ שב"כ אבל תודה שאתה מת על אפקט המיסתורין שלי... chen010189 = לא יודעת המספרים בכינוי בילבלו אותי שאקית = מצלצל לי מאיפשהו מורן 1986 = תזרי מלח על הפצעים עם השנת לידה שלך גם ככה אומרים שאני המבוגרת פה אני ורק אני מספר 1 = אויש נו שלמות חחחחחחחחחחחחחחח (סתם חולת נפש) לירונלה = אז החלטת אם את לירון או נלה? moshe alfasi = חוץ מזה שיש לו שם של ספר מירוחם אין לי מושג ortaliminal = הכלה של צ'אקייייי עוד לא אישפזו אותה?! Segalovich = ?? לינויB = אני מקווה שה- B לא מעיד על הנטיות במקרה הזה noname678 = באמת באמת שאין לי שמץ יאנגי = אוי ליטל פינס ... elekamit = הכי חמוד כי הוא תמיד נכנס (לפורום) baby g = מי לא אוהב גברים עם קרחת?

למעלה