מה דעתכם על לאון הביעו דעתכם

cookies10

New member
מה דעתכם על לאון הביעו דעתכם

האם עכשיו הוא רוצה להראות שהוא הומו בהקצנה ולכן הוא ניטפל על אשר ואיתי הוא לא סגור על עצמו... האם הוא באמת הומו ואם הוא הומו אז למה הוא נמרח על נשים...

Superboi

New member
ככה../images/Emo59.gif

כמו שיש גברים סטרייטים שאוהבים נשים ויכולים לתת כאפות לגברים, ככה יש הומואים שאוהבים גברים ויכולים להמרח על נשים (הרי נשים לא נותנות כאפות, בדרך כלל).

cookies10

New member
מי זה לאון האמיתי!

בהתחלה מאד התלהבתי ממנו יש לו כישרון אדיר קול טוב לחיקויים, שחקן בדרגה ראשונה והוא יוצא מפה עם עתיד מזהיר... אבל בבית הוא הפך קצת מאוס עליהם אף אחד לא יודע מי זה לאון האמיתי הוא בעצמו לא יודע על עצמו מי הוא באמת ולכן הוא מטעה אותנו ואת עצמו. משחק עם שיפרה עינב וונסה והוא ניסה גם עם רנין ורנין העיפה אותו.. אני חושב שלאון לא קיבל מספיק אהבה מבית הוריו ולכן הוא מחפש אהבה מהסוג הזה, שיואהבו אותו שילטפו אותו כמו חתול שמתחכך איפה שחם לו הוא אוהב להתכרבל עם כולם. חבל שהוא מקלקל לעצמו...

ofir325

New member
רואים שאת לא מכירה כנראה הומואים מקרוב

יש לך בכלל ספק שליאון הוא הומו מוחלט? נראה לך שזה משחק? הומואים מסתדרים לרוב ומרגישים נוח יותר עם בנות ולכן הוא איתם, כולל נגיעות. אלה לא נגיעות של משיכה אלא מסוג אחר. ולכן הוא לא מטעה אף אחד. הוא מתנהג טבעי ורק מי שלא מכיר הומואים ובור בעניין זה מטעה אותו...

Mark Girland

New member
לאון לדעתי בנאדם טיפש וחלול + מעצבן

אין בו שום חוכמה הוא מעצבן ונדחף ללא שום תכלית הלוואי יעוף למרות שזה לא נראה באופק

הוא ימכור את נשמתו תמורת נשיקה משי/צבר.

ובמקרה של עינב,הוא פשוט נשאר צמוד לצבר ,שי ושפרה בשביל היחס שלהם. ובכלל כול הצגות שלו,מתחילות להימאס...

davidlev0255

New member
הוא חמוד ויש לו לב טוב, אבל הוא יכול להיות

לשון מאזניים בין : שפרה / צבר / שי לבין בובליל / עינב/ אשר / ונסה ?

אורישקי

New member
הוא הרג אותי מצחוק בקטע הזה

טולי חתלתולי

BeN ShaDe

New member
שי מתחיל להדאיג אותי.

לאון מתחיל להמרח אליו בצורה מוגזמת ושי פשוט שלא עושה כלום ואפילו די נהנה מזה. הייתכן שהולכת להיות לנו יציאה מהארון?

My Little Fairy

New member
הוא לגמרי נהנה מזה!

הייתי בטוחה שהשאלה "איך יודעים שמאוהבים?" תגרום לו לקום מיד, אבל הוא ממש נהנה מכל ה"תולי חתולי חיבוקי נישוקי" הזה.. בררר....

או שהוא צמא לאהבה או שהוא חכם מאוד ושחקןמעולה

הדהים אותי אתמול שסיים את פרשת "סתום את הפה" בחיבוק ענק עם שי. פשוט מדהים!!! יתכן והוא צמא לאהבה ויחס בצורה מטורפת שמוכן למחול לכל אחד והעיקר שיחבקו אותו. או שהוא חכם ואסטרטג מעולה ושחקן מעולה כל פעם שנוצר איזה מתח הכי קטן ,כעס כלפיו....ואפילו יזום (שי)כדי להכין את הדעות להעלות אותו להדחה ,הוא עושה הכללללל כדי שירחמו,ילטפו,יחבקו,יסלחו, הכללל כדי למחוק ולבטל את המצב החדש....כמו אתמול בקיצור,או שהוא זוכה לחיבה בגלל התכונות הטובות והכישרון שלו,או שהוא סוחט מהם חיבה . השאלה מתי תפקע סבלנותו של שי ?

ruti

New member
נראה כמו ילד נטוש שלא יודע מהחיים שלו

מחפש אהבה אבל לא מוצא

ליאורי13

New member
ליאון ממחזר את עצמו, הרבה להציע אין לו

בניגוד למה שחשבתי עליו בהתחלה בס"כ בחור טוב ונחמד, אין משהו מיוחד לומר עליו

Saladin

New member
דעתי היא כדעתך

כפי שניסחת אותה בתגובה שלך למטה. ליאון לא יודע מי הוא ומה הוא, ולכן הוא למעשה הומו חח. אני לא אומר חלילה (ולמה בעצם להגיד חלילה - הרי לא מדברים פה על מוות של מישהו, זה רק בשביל ה-pc) שכל ההומואים הם כאלה, אבל הוא לדעתי מסוג הבחורים שמרגישים שאין להם סיכוי להיות גברים אז הם נהיים הומואים. ובאשר למעמדו במשחק? מהיעדר מטרות אחרות, ליאון סימן לעצמו את יוסי בובליל כסוג של מטרה. כנראה בגלל שהוא מזרחי ואולי בגלל שהוא הגבר היחידי שליאון לא יכול לפנטז עליו, אבל יכול להיות שפשוט בגלל שהוא היריב העיקרי שלו על המיליון. הבעיה היא שליאון לא עושה שום דבר נגד יוסי או נגד מישהו אחר אלא מסתמך רק על יכולת ה"לעשות שמח" שלו. בשלב מסוים זה מתחיל לעצבן. אתה מצפה שליאון יפתח חוט שדרה מסוים אבל מרגיש שהוא לא מסוגל לעשות את זה. בינתיים, במאבק בינו ובין בובליל, בובליל משחק יותר טוב וגם נראה יותר בטוח בעצמו.

למעלה