מה דעתכם על לוח קח-תן של פורום

יונה שו

New member
יש דעות לכאן ולכאן

על חינוך ביתי, אז... אולי תסביר למה כוונתך המדוייקת.

שאלתי רק על הלוח.

האם, אישית, היית משתתפת באחד הפרוייקטים לדוגמא המוצאים בלוח.

nutmeg

New member
עדו

אני מסכימה איתך. יש משהו מאוד מושך בברטר שכזה. כשילדי היו קטנים סידרתי ברטר בין אמהות צעירות כמוני להן היו ילדים קטנים באזור שרצו לחסוך בהוצאות מטפלת. כל אחת הגדירה בעבודה יום אחד בשבוע בו היא יוצאת מוקדם - אוספת את הילדים של כל מי שהשתתפה בברטר (4 ילדים + אחד שלה - עם יום שישי הסתדרנו לבד), מאכילה את כולם ארוחת צהריים, יושבת איתם על שיעורים ודואגת לפעילות אחה"צ עד שמגיעות האמהות האחרות. לא היה לחץ זמן כמו שיש בגן או במועדונית ואפשר היה להיתקע בעבודה גם עד הערב לפעמים כשתמיד היתה שם מי שתדאג לילד... מה שהיה מעניין לראות הוא שכשהילדים גדלו וקיבלו מפתח, הם המשיכו להיות ביחד גם בלי הורה משגיח. אחר כך היה לי ברטר עם אישה אחת שהיה עליה לארח הרבה ושנאה / לא ידעה לבשל. אני באתי לבשל לה אחת לשבוע - ובאותו זמן היא ניקתה לי את הבית. אם באמת רוצים מוצאים דרך לברטרים מהנים ומועילים, לא רק בשיעורי פרטיים.

יונה שו

New member
הלווווואייי

הלוואי והייתי מוצאת מישו/מישי שתנקה לי את הבית. אני מוכנה לעשות בשביל זה מכל מה שאני יודעת / אוהבת.

nutmeg

New member
חפשי! מה יש לך להפסיד?

התחילי לפרסם וליידע אחרים לגבי משאלתך לברטר. יש לי חברה שפעם בחצי שנה אני מגיעה אליה הביתה לזרוק דברים. היא לא מסוגלת ולא רוצה לראות אותי זורקת - רק רוצה להגיע הביתה ולראות שיש לה מקום בארון ושירד מפלס השמונצעס.

למעלה