מה דעתכם על מה שכתבתי ב-

tlingit

New member
קטונתי ../images/Emo201.gif

נשמע שאת במצב מאד לא קל בחיים, בכמה תחומים וכיוונים ואולי גם שאת מזהה מספר דפוסים חוזרים בהתנהלות שלך האם פנייתך כאן בפורום מאמנים אישיים מעידה שהיית רוצה לשנות משהו?

Rוני

New member
מה אני חושבת?

הרבה דברים קודם כל אני מצטערת לשמוע שפוטרת שנית אני מצטערת שפוטרת כל כך הרבה פעמים שלישית אני מצטערת שפוטרת כל כך הרבה פעמים כשאת אם חד הורית לשני ילדים רביעית אני מצטערת שאת לא מוצאת את מקומך בעבודה כמה דברים בפוסט שלך מעלים לי שאלה: 1. מה את באמת רוצה לעשות במקום העבודה? 2. מה המטרה הראשונית שלך: לפרנס את שני ילדייך או למצוא סיפוק בעבודה (בהנחה שברגע זה ניתן לבחור אחד מהם) 3. אם לא מצאת סיפוק האם את יכולה למצוא מקום אחר לפני שתפוטרי או תתפטרי? 4. איפה את מרגישה את מידת האחריות שלך לשמור על מקום העבודה? 5. מי ישלם את תשלומיך אם לא תהיה לך עבודה? 6. האם את חושבת שהקטנת ראש משרתת את האינטרסים שלך? אשמח אם תוכלי לענות אלו שאלות חשובות עבורך כדי לברר את סדר הקדימויות בחיי העבודה שלך לפעמים כשאין ברירה ולא מוצאים את מקום העבודה הרצוי, מחזיקים במקום העבודה הקיים כדי להתפרנס ובאותו זמן מנסים לחפש מקום אחר. יש דרך. מכירה הרבה אמהות חד הוריות שהיו במצב דומה לשלך ואשר מצאו מקום עבודה בהתאם לרצונן ולכישוריהן. אם את מנהלת חשבונות טובה יש דרישה לאנשים כמוך בשוק. חישבי על מה ששאלתי, ושאלתי בתום לב וללא נסיון להכאיב או לקנטר, ולאחר מכן נראה לאן זה מוביל

למעלה