מה דעתכם על מוזיקת רוק/פופ יוונית?

מה דעתכם על מוזיקת רוק/פופ יוונית?

אהלן לכולם, אני חדש פה אז קודם אני אציג את עצמי - שמי עומר, אני חייל בן 20, מבין יוונית... רציתי לשאול אם אתם מתעסקים כאן בפורום גם בסגנון מוזיקה קצת יותר צעיר או מודרני, לדוג' להקות רוק יווניות או אפילו פופ? (אני ברגיל חולה על רוק ישראלי) אני מאוד לדעת על קיומן של להקות או אמנים יוונים צעירים, שמתעסקים עם חומר קצת יותר מודרני בוא נקרא לזה ככה... אני לא מזלזל חלילה בסגנון שכולכם אוהבים לשמוע, ולדעתי אפילו אוכל ללמוד מרובכם הרבה על המוזיקה היוונית...אבל אני בעיקר מתעניין בדברים קצת יותר צעירים... לא מזמן שמעתי קצת על להקת רוק יוונית בשם MISUSE... זו נגיד דוגמא ללהקה שמאוד מעניינת אותי... בעיקר מעניין אותי לגלות את תרבות הרוק היווני... מצטער על ההתפרצות ומקווה שאולי אפילו אוכל ליהנות מהמוזיקה שאתם שומעים... ביי בינתיים!

הצועני 1

New member
יש ויש

יש להקות ושירי רוק תענוג לאוזן ויש כאלה שממש לא , השאלה היא מי מדבר אליך ?

F a d i

New member
ברוך הבא

ואתה מוזמן לכתוב על המוזיקה היוונית שאתה אוהב כפי שאתה לומד מאיתנו גם אנחנו נלמד ממך-אז תכתוב חופשי מבלי לשים יותר מדי משקל על שיקולים לא נכונים ולשאלתך אישית אני מאוד אוהב גם את הפופ והרוק היווניים,ואין לי בעיה לשמוע ולהשמיע כל זמר/ת חדשים שמוצא חן בעיני ושמביא משהו טוב (מבחינת מילים,לחן ו/או עיבוד מעניין למשל) לא זוכר שנתקלתי בלהקה שרשמת את שמה (והנה כבר נתת לי משהו לחיפוש...) אז שוב ברוך הבא ותרגיש חופשי לרשום מה שאתה רוצה (במסגרת הנושא כמובן..)

omonia

New member
רצוי שתדע היוונים נחשבים למוסיקאים

נחשבים למוסיקאים הטובים בעולם הם משקיעים המון לגבי מוסיקת פופ רוק הם משהשורה הראשונה .ראה את הזמרת .. אנא ויסי ודספינה וונדי שכבשה את מצעד הפיזמונים הארופאי ואל תשכח את הגדולה ..הלנה פפריזו זמרת יווניה שזכתה בארוויזיון ועוד זמרת .. אלי קוקינו מומלץ שתוריד ותשמע את השירים של הזמרות

למעלה