מה דעתכם על מועדון מעריצים ישראלי.. עם הרשמה והכול...... אני רוצה דעה.......
J justinet New member 17/8/03 #1 מה דעתכם על מועדון מעריצים ישראלי.. עם הרשמה והכול...... אני רוצה דעה.......
J justinet New member 18/8/03 #4 אין לי מושג...... יש לך ראיונות...... מי שירצה להיכנס נעשה לו הרשמה......ומה עוד?
E Emily © New member 19/8/03 #8 ../images/Emo4.gif לא ניראה לי שמישהו בגיל כ'כ צעיר יכול לנהל משהו כזה. כל עוד את מתכננת משהו גדול. פשוט לא. :|
../images/Emo4.gif לא ניראה לי שמישהו בגיל כ'כ צעיר יכול לנהל משהו כזה. כל עוד את מתכננת משהו גדול. פשוט לא. :|
E Emily © New member 20/8/03 #12 זה לא שאני לא מאמינה. [../images/Emo4.gif] מועדון מעריצים פותחים ברמהענקית. מינימום, ארצית. את לא יכולה לעשות את זה. גם לא אני. מקווה שתצליחי.
זה לא שאני לא מאמינה. [../images/Emo4.gif] מועדון מעריצים פותחים ברמהענקית. מינימום, ארצית. את לא יכולה לעשות את זה. גם לא אני. מקווה שתצליחי.
J justinet New member 21/8/03 #14 ספיר את מודעת לזה שאין לנו עדיין מקום מפגש........אבל היה לך הטבות כי הצטרפת בין הראשונים אז את רוצה?
ספיר את מודעת לזה שאין לנו עדיין מקום מפגש........אבל היה לך הטבות כי הצטרפת בין הראשונים אז את רוצה?