מה דעתכם על מטרופולין באזור רמת כוֹרזים?
ש ש מים New member 19/12/15 #6 האם בכלל קיים דיון אמיתי בדבר מטרופולין צפוני נוסף? כרגע אני לא בטוח בחיוניות. אני לא בטוח באפשרות/ביכולת לתפקד כ-"מטרופולין". קודם כל צריך לדאוג לתעסוקה ולהביא תעסוקה מכניסה ו-"כלכלית" לאזור. רק אחר-כך לבחון האם בכלל קיים רציונאל למטרופולין. ואיפה.
האם בכלל קיים דיון אמיתי בדבר מטרופולין צפוני נוסף? כרגע אני לא בטוח בחיוניות. אני לא בטוח באפשרות/ביכולת לתפקד כ-"מטרופולין". קודם כל צריך לדאוג לתעסוקה ולהביא תעסוקה מכניסה ו-"כלכלית" לאזור. רק אחר-כך לבחון האם בכלל קיים רציונאל למטרופולין. ואיפה.
Yarenn New member 19/12/15 #7 כן, זה נראה לי הכל פופוליסטי במקרה הטוב וגזעני במקרה הרע. או להיפך. לא מבין למה אי אפשר פשוט לשפר את מטרופולין חיפה.
כן, זה נראה לי הכל פופוליסטי במקרה הטוב וגזעני במקרה הרע. או להיפך. לא מבין למה אי אפשר פשוט לשפר את מטרופולין חיפה.
Yarenn New member 24/12/15 #16 בעייתי קצת כשלא אומרים בפה מלא שהוא מסופח לישראל אלא אם לא אכפת לנו לבנות מטרופולין למדינה שתיקח אותו אחרי זה.
בעייתי קצת כשלא אומרים בפה מלא שהוא מסופח לישראל אלא אם לא אכפת לנו לבנות מטרופולין למדינה שתיקח אותו אחרי זה.
ש ש מים New member 21/12/15 #10 והכל אחרי מטרופולין ואדי ערה... ככה פתאום צומח לו מטרופולין חדש, ממש מתחת לאף...! (בקרוב: מטרופולין יהודי-ערבי. וגר זאב עם כבש וכיתתו חרבותיהם לאיתים...).
והכל אחרי מטרופולין ואדי ערה... ככה פתאום צומח לו מטרופולין חדש, ממש מתחת לאף...! (בקרוב: מטרופולין יהודי-ערבי. וגר זאב עם כבש וכיתתו חרבותיהם לאיתים...).
ש ש מים New member 23/12/15 #12 במקרה הנוכחי הגדרת זהות הינה מסובכת כבר היום הישוב מורכב מעל הדתות הקיימות במדינה (יהודים - לכל המגוון, מוסלמים, נוצרים, בודהיסטים... חסרים רק זורואסטרים ומאמיני מפלצת-הספגטי-הגדולה ונצא מכוסים מכל הכיוונים!)
במקרה הנוכחי הגדרת זהות הינה מסובכת כבר היום הישוב מורכב מעל הדתות הקיימות במדינה (יהודים - לכל המגוון, מוסלמים, נוצרים, בודהיסטים... חסרים רק זורואסטרים ומאמיני מפלצת-הספגטי-הגדולה ונצא מכוסים מכל הכיוונים!)