מה דעתכם על מספר וירטאלי?

stasila

New member
מה דעתכם על מספר וירטאלי?

היי,
לאט לאט לקראת המעבר הצפוי בדצמבר התחלתי קצת לשלוח קורות חיים .. ומן הסתם ,בלא מעט הצעות עבודה נתקעתי בבקשה למספר טלפון. אני מבין שלתת את המספר הישראלי זה פשוט לירות לעצמך ברגל,אז חשבתי על מספר וירטואלי שיפנה את השיחות לנייד שלי פה.. היחידים שראיתי שיש להם שירות שכזה בארץ זה גולן טלקום...
מכירים ספק שירות אחר לנושא? ובכלל - מה דעתכם על הרעיון?

stas87

New member
אני משתמש ב TWILIO

קניתי שם מספר ב NJ, עולה 1$ בחודש.
עשיתי העברת שיחות ו SMS למספר בארץ. החיוב לפי דקה.
&nbsp
שירות מצויין ועובד ממש טוב.

stasila

New member
חרשתי את האתר שלהם - לא רואה איפה אני יכול לקנות בארץ..

stas87

New member
מה אתה רוצה לקנות בארץ?

תרשם לאתר, תקנה מספר ותגדיר FORWARDING..

iralo

New member
בעלי משתמש במס' וירטואלי לצורך הזה

אלא אם כן אתה מוכן לעלות על מטוס בהתראה של כמה ימים כדי להגיע לראיון פיזית, זה לא יתרום לך יותר מדי...
אז הוא מקבל שיחות, עובר את השלבים הראשונים ואז המעסיק הפוטנציאלי רוצה לקבוע ראיון באתר... קיצר לנו בינתיים זה לא תורם יותר מדי

ilanvag

New member
ולמה זה לא תורם? למה בעלך לא טס לראיונות?

כמובן שהמעסיק הפוטנציאלי רוצה לפגוש ולראיין *פיזית* את המועמד. אתם מצפים שהם יקנו "חתול בשק", וישכרו את בעלך בלי לפגוש אותו?
&nbsp
עצם זה שבעלך עובר את מה שאת קוראת לו "השלבים הראשונים", אומר שבעלך עשה רושם טוב, ואז הצוות רוצה לפגוש את המועמד ולהתרשם ממנו באופן בלתי-אמצעי, קרי פנים אל פנים (זה אף פעם לא ראיון בודד, זה תמיד כמה ראיונות עם אנשים שונים בצוות).
&nbsp
מה שאתם כנראה לא מבינים זה שמה שאתם קוראים לו "השלבים הראשונים" זה עיקר הסינון שיש בתהליך הגיוס. זה ממש לא מובן מאליו לעבור את "השלבים הראשונים", ולא כולם מוזמנים לראיון פיזי -- הסינון העיקרי הוא לפני ראיון פיזי, כי ריאיון פיזי דורש זמן מכולם והרבה תיאומים בין חברי הצוות, כך שמנסים לצמצם את זה למינימום מועמדים שהם המבטיחים ביותר בראיונות הטלפוניים. אז אמנם בעלך לא יהיה היחיד שיוזמן לריאיון פיזי, אבל לא יהיו המונים כאלו - והסיכויים שלו להתקבל הם בכלל לא רעים.
&nbsp
ולכן, לחלוטין לא ברור לי מה אתם עושים וכיצד אתם פועלים. אתם מבצעים את כל התהליך, ואז מכשילים אותו ברגע האחרון והחשוב ביותר... בדיוק כמו הפרה שממלאת את דלי החלב, ואז בועטת בו כשהוא מלא.
&nbsp
בקיצור, אם בעלך רוצה עבודה, אז בהחלט כן - הוא צריך להיות מסוגל לעלות על מטוס בהתראה של כמה ימים, ולטוס לראיון. כן, זה עולה כסף (כרטיס טיסה), אבל זה חלקיק קטן בתוך כל העלות של המעבר לארה"ב (החברה המזמינה תשלם ברוב המקרים עבור בית מלון, מוניות וכדומה; ובמקרה של טיסה בתוך ארה"ב, לרוב ישלמו גם את זה -- אבל לא בטוח שהם ישלמו עלות של טיסה בינלאומית).
&nbsp
אם תחכו עד שתמצאו מעסיק שיסכים לשכור את בעלך בלי לראות אותו, אז בהחלט ייתכן שצפויה לכם המתנה ארוכה... מאוד.
&nbsp
זה הפידבק שלי בתגובה למה שכתבת. שיהיה בהצלחה

iralo

New member
אתה בהחלט צודק

ברור לנו שראיון פיזי הוא הכרחי, הטעות שלנו הייתה להניח שהתהליך יהיה ארוך יותר, או שלפחות ההתראה לקראת הראיון באתר תהיה של פרק זמן ארוך יותר מאשר ימים בודדים. מודה שלא היינו מוכנים לכך...
בכל מקרה, עכשיו אנחנו ממילא כשלושה שבועות לפני המעבר, אז הענין הזה כבר פחות משנה.

תודה :)

ilanvag

New member
אורך התהליך תלוי בחברה, בצוות המגייס, ובעוד גורמים רבים.

כבר ראיתי והייתי מעורב בתהליכי גיוס שהסתיימו בתוך 2-3 שבועות, מרגע ההתחלה ועד לחתימה עם המועמד; ובצד השני, ראיתי והייתי בתהליכים שארכו חודשים ארוכים, בגלל סיבות כאלו ואחרות שהמועמד(ים) לא מודעים להן ולרוב גם לעולם לא יהיו מודעים להן (כמו עזיבה של המנהל המגייס או דמות מפתח אחרת; או שינוי ארגוני שמתרחש, ומחליטים להקפיא את הגיוס עד להתבהרות; או הקפאת גיוסים בכל החברה בגלל אי-עמידה ביעדים פיננסיים; ועוד... את כל אלה כבר ראיתי).

אם אתם חווים תהליכים מאוד קצרים, אזי כנראה שבעלך בתחום מאוד מבוקש - מזלכם הטוב, זה לא תמיד כך גם כשאין בעיות יוצאות דופן.

liviur

New member
מחזק את ההמלצה

יש אופציה לקנות מספר רגיל שמצלצל ישירות בסקייפ ואפילו לעשות העברת שיחה מסקייפ לטלפון בארץ רגיל (אחרי הצלצול בסקייפ אבל).
&nbsp
עשיתי את זה - ולא רק זה - את המספר אפשר להעביר אח״כ למפעילה סלולארית - כי המספר הוא שלך לכל דבר.
AT&T היו קצת בשוק כשבקשתי את זה ולא הבינו מה אני רוצה מהם - אבל אחרי ששכנעתי אותם בחנות שזה באמת דבר ושיעשו העברה למספר כמו מכל ספקית אחרת - הם הצליחו בלי יותר מדי בעיה (למרות שזו היתה חנות גדולה - זו הפעם הראשונה שהם נתקלו בהעברה כזו - אבל - 0 דרמה)

למעלה