מה דעתכם על מס,1

WEAPON X

New member
מה דעתכם על מס,1

אנא ציינו את מה שלדעתכם לא בסדר ואיך אפשר לשפר וגם תגובות חיוביות יתקבלו בברכה

הערות והארות

בסך הכל ציור נאה, עם פרופורציות די נכונות והעמדה מעניינת של הדמות. מבחינה אנטומית כמה הערות נרשמו לי בזכרון, רובן קטנוניות רק אחת ממש מהותית. א. רגיל ימין נראית כאילו אין בה עצם, והיא גולשת בעיקול אל עבר כף הרגל קצת כאילו יש עוד מפרק בין הברך חכף הרגל שלא אמור להיות. ב. כף יד ימין קצת קטנה לעומת שמאל ומשהו בעיצוב שלה לא משדר אמינות בנושא החזקת הנשק. ג. שכם שמאל קצת גדול מדי. היא אמורה להיות שווה בערך לימין, והדמות לא עומדת באלכסון או על ציחדה, כך שאין הצדה להבדל גודל. ד. שרירי הצוואר מגיעים גבוה מידי, זה נראה קצת כאילו ציירת את הג'גרנאוט אבל בלי השריון שלו אלא עם גוף אנושי. שרירי צוואר לא יכולים מבחינה אנטומית להגיע כל כך גבוה. מכל אלו רק ההערה הראשונה מהותית, כל השאר קטנוניות. הערה קטנה נוספת שפוגעת בשלמות מתייחסת ל"צמות" שיורדות מראש הדמות על החזה, הן לא נראות שייכות ולא ברור מה תפקידן. אם הן קווצות שיער, אז אמורה להיות להן גמישות, ואם הן רדידי מתכת אז זה לא מובן. הנשק גם כן, קצת חסר בעיצוב לעומת הדמות הכל כך מושקעת, אבל זה לא ממש רלוונטי. אני רוצה גם לציין שהדיו והצביעה יצאו לא רע בכלל. לא ראיתי שום "טעות" והשחרה שאינן במקום, וזה מכובד בהחלט. אני מניח שהיא נעשתה בטושים רגילים ונסרקה יחד עם הציור, זו שיטה ממש קשה להצליל עם טושים והתמודדת עם זה יפה. עופר.

למעלה