מה דעתכם על מערכת יחסים עם הפרשי גילאים רציני

ron68

New member
מה דעתכם על מערכת יחסים עם הפרשי גילאים רציני

צפיתי במיני סידרה בערוץ 23 "ללא מעצורים" על מערכת יחסים שהתפתחה בין בחור בן 30 לאישה בת50 . לא אספר את הסוף, אבל מה דעתכם על הפרשי גילאים בין אישה לגבר במערכת יחסים? לכמה זמן לדעתכם יחזיק מעמד? במיוחד כשהאישה גדולה מהגבר במספר שנים לא מבוטל.

אני שמרנית

ראיתי סדרה דומה בערוץ 8 של בחור בן 27 ואישה בת 59 אני יכולה להבין שלאהבה אין חוקים ולעיתים יש חיבורים של נשמה אבל יש בזה משהו שקצת מרתיע אותי....

EFRATY10

New member
כשגבר מבוגר מהאישה בהרבה שנים יש יותר סיכוי

שזה יצליח מאשר אישה מבוגרת בהרבה מהגבר.

מרגנית2

New member
אני מכירה מקרוב שתי מערכות יחסים כאלה

האישה מבוגרת ביותר מעשר שנים. היחסים נמשכו שנים ואף הגיעו לחתונה. למה לעשות הכללות. כל אחד סוחב את התיק שלו עם הצרות שלו. נגיד בחור צעיר שקצת סובל מקשיי תקשורת. פתאום מכיר אישה מבוגרת מתקשרת חביבה שיש לה בית - וזה בול הצרכים של הבחור. מישהי שתכיל אותו. אז למה לא בעצם.

הכול טוב ויפה

לא רוצה לעשות הכללות אבל בחור שבת הזוג שהוא בחר לו לחייו מבוגרת ממנו ב32 שנים נראה לי קצת חולני יש משהו במראה לשהם שלא נתפס בעיין. הפרשי גילאים קטנים יותר כמו 10 או 15 שנים יכולים לעבור בקלות יותר ....

מרגנית2

New member
הייי שומשום! מה שלומך?

קיבלתי הודעה ממך בנייד!.. וכן את צודקת 30 שנה נראה מופרך אבל גם כזה ראיתי..

טוב תודה!!

חזרתי היום לעבודה אחרי חופשה מעייפת ביותר של 10 ימים רצופים ואינטנסיביים עם הקטנה שלי. כל היום שרתי בעבודה איזה כיף לחזור לחיים, איזה כיף זה לעבוד!

m i c h a l i

New member
ואנחנו עוד סופרים את הימים ../images/Emo178.gif

עוד 13 יום לסיום החופש הענק..................

אמא66

New member
דווקא יש מצב, אבל תלוי באיזו תקופה

כשהייתי בת 30 והיה לי חבר בן 20, זה היה באמת מוגזם, בעיקר מבחינה חברתית. אבל נראה לי שאישה בת 40 עם גבר בן 30 יכולים לפתח זוגיות ארוכת טווח. בפער של 20 שנה זה כבר כמו להיות עם אמא שלך. אפילו לי זה נראה מוזר. קשה להאמין שזה יחזיק מעמד.

ron68

New member
סיפור מהסרטים? הסוף של הסידרה הוא:

תקציר קצר של הסידרה. גבר פוגש אישה ברכבת, מדברים סמול טוק. הוא הגיע לעיר כרופא, העתיק את מקום עבודתו בגלל בריאותו הרופפת של אביו. הוא מגיע לראיון עבודה,מגלה שהאישה שפגש ברכבת חורצת את עתידו ואת המשרה שלשמה בא, הוא מגלה שהיא לא מקבלת אותו לעבודה. הוא מדבר איתה ומשכנע אותה. בקיצור הוא מתחיל לעבוד בבית החולים שבו עובד גם בעלה כמנהל המחלקה שלו ולאורך כל הדרך הוא מחזר אחריה ואומר לה שהוא התאהב בה. מתברר שבעלה המושלם מנהל רומן מהצד עם מנהלת כח האדם ונסע להשתלמות באיטליה. לחדר המלון שנמצא בעלה עם המאהבת מגיע פתק שבו כתוב: תתקשר בדחיפות לאשתך! הבעל הבוגד מסיק את המסקנה שאישתו תפסה אותו על חם ויודעת על הרומן. הוא תופס מונית ספיישל חזרה הביתה (לא היה מקום בטיסות). במהלך הנסיעה הוא משאיר הודעות במזכירה האלקטרונית לאשתו שהוא מצטער וזה היה סתם רומן שאין לו חשיבות. האישה שומעת את זה ויוצרת קשר עם הבחור המחזר אחריה. בכל אופן המאהב עובד עם הבעל הנבגד, האישה חוגגת איתו ובמקביל מחליטה להתגרש מבעלה. בעלה מגלה עם מי היא בוגדת ורב איתו מכות בבית החולים. הוא גם מנסה להרוס את עבודתו של המאהב בבית החולים. האישה חושבת שהקשר לא יצליח, הבחור הצעיר מבקש העברה לעיר אחרת, היא מחליטה שהיא כן רוצה אותו והסוף הוא שהם ביחד. בעצם עוד דבר חשוב מתברר לקראת סוף הסידרה שהמחזר הוא ששלח את הפתק לחדר המלון שהבעל היה עם המאהבת. למעשה הוא תיכנן את הכל. אבל שורה תחתונה הוא הצליח כנראה שהיה מאוהב באמת. רק בסרטים זה יכול להיות?

למעלה