מה דעתכם על מפגש לכבוד שבועות???

מה דעתכם על מפגש לכבוד שבועות???

מכיון שהמפגש אצל רואי נדחה קצת ... מכיון שהחודש למעשה שבועות... מכיון שגבינות זה טוב וקל לנו... מה דעתכם על מפגש בסביבות שבועות???

שרה16

New member
נשמע טוב!!!!!!!../images/Emo39.gif

אני בעד!!! אשמח להגיע בכייף!!!

lir42

New member
נשמע נהדר ואם רוצים בית אז

אני מנדבת את ביתי.... המשך יום טוב לירי

אני בעדולמרות שאני חדשה ....

מרגישה שמצאתי בית במקום הזה אחים להבנה וסתם שתדעו ירדתי 5 ק"ג בשבוע שלאחר ההצרה איזה כייף

רונה 29

New member
אני דווקא בעד "עונות"....../images/Emo6.gif

אחלה לירי וגלידונית - כל הכבוד על היוזמה....!!! אני כבר מנדבת לזניה ( מעשה ידיי להתפאר...
).

רוייקו

New member
רגע רגע !! מה אתם קופצים ??

ב 14 לחודש מיפגש באיכילוב, שמרבית המשתתפים פה בפורום מגיעים אליו, אז יומיים לאחר מכן רוצים גם מיפגש (בשבועות, כיאילו ?) דחילקום, מה בוער לכם ? נחכה טיפטיפונת ונביא אותה ב-ה-מיפגש. לא ככה ?

שרה16

New member
רוייקו!!!!!קפצנו כי לא ידענו!וחוץ מ

זה בריא לקפוץ!!!! אז נחכה למפגש באיכילוב ואחר כך נראה........ (אפשר להתחיל עם הנראה....)
אז נעבור את הניתוחון שלך ואח"כ את איכילוב ואח"כ כבר נתכונן ל" המפגש!!!!! מה אתם אומרים?חבר´ה.......

זה לא חייב להיות יומיים אחרי...

זה יכול להיות גם יומיים לפני... הרעיון הוא המפגש ואין קשר למפגשים אחרים... בכל אופן אם מחליטים שכן אז יאללה לבחור תאריך וגם אני מזמינה לארח... יש לי בית די גדול וחצר ממש גדולה...

רונה 29

New member
היידה גלידונית, למתי קבענו את המפגש

מי שרוצה שיבוא..... אם את רוצה שאביא עוד משהו- תגידי... בינתיים בואו נעשה רשימה מי מביא מה....והיידה לצפון
והעיקר שיהיה חג שמח

שבת שלום וקלה לכולם../images/Emo151.gif

אני "נוטש" אותכם למשך כשבועיים ימים הולך להשתזף לי קצת בשמש .במקום הכי נמוך בעולם. אז תהנו לכם כמו שאני יהנה לי{סתאם}. אז יקירי ויקירות יתשמרו על עצמכם. ניפגש רק בשמחות.
מאחל
הדרומי

לדרומי תהנה בים המלח.!

אני אבוא לראות אותך נהנה משתזף ותופס צבע. נתראה ביום ראשון.

קובי גם לך שתהנה לך ב../images/Emo42.gif

ומחר בערב אצלכם בלובי אז ניפגש אצל מושיק ודרורי

למעלה