מה דעתכם על מפגש פורום?

אריה1970

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo91.gifרצוי מאד מאד

ולפי דעתי זה ממש יכול לעזור למספר לא מבוטל של אנשים

בוזיקית

New member
איפה שהכי מתאים לכולם - אולי נפתח

שירשור בנושא ונשמע תגובות של אנשים?

motek89

New member
זה מה שהתכוונתי לעשות...

אבל אני לא יודעת איך פותחים שירשור

בוזיקית

New member
בקשר לברזל - יכול להיות שאת צודקת

ולכן סייגתי את דבריי. בקשר לשירשור - פותחים אותו לפי דעתי כאילו את כותבת הודעה חדשה, בניגוד לכתיבת תגובה לדברי מישהו אחר, פשוט הודעה חדשה כשאת נכנסת לפורום, ובכותרת כדאי לכתוב "שירשור" ואת הנושא שלו - במקרה שלנו - "מפגש אנשי הפורום" או ככל העולה על רוחך... מקווה שלא הטעיתי אותך ואם כן - בלי כוונה...

אריה1970

New member
ומשהו קצת חשוב ברשותכם../images/Emo91.gif

לא לגלות על גבי הפורום את מקום המפגש על מנת שהוא ישאר לחברי הפורום, וניתן לעשות זאת לאחר הסכמה במסרים פרטיים.

בוזיקית

New member
צודק, חמוד... לא חשבתי על זה...

נ.ב. זה אתה בתמונה בכרטיס האישי??? נ.ב. לא לשכוח את הבלוג של אלין - כמה כוח יש לבחורה הזו - כמה עוצמה יש בה וכמה השראה... זה הבלוג שנועד לחזק אחד את השני, וגם ללמוד ממקור ראשון מהי תסמונת טוראט.

בוזיקית

New member
מעניין אם יש עוד מישהו מלבד

שלושתנו שרוצה להיפגש? ואולי האנשים פה מעדיפים להישאר וירטואליים? אני הייתי רוצה מאוד לפגוש אתכם - אותך מותק (מה זה סיקרנת אותי), את גילה, את אריה, כמובן - אלין, בילי - נורא רוצה לדעת אם אתה נראה כמו שאני מדמיינת אותך... וכמובן - כל השאר. אני מציעה לחכות לתגובות של יתר האנשים ולראות לאן פני הדברים מובילים...

אריה1970

New member
מי שבתמונה זה אכן אני

ואיך את מדמיינת אותי? ומה זה כל השאר? את יודעת, כל השאר הזה הוא החלק הכי חשוב......וזה פה בתוכי , נשמתי. שיהיה לכולם יום מקסים ותראו כמה אור התמונה הזו נותנת ....

motek89

New member
אני אבוא בשמחה,

אבל זה קצת "פאדיחות" שאתם כבר גדולים, ואני כולה תיכוניסטית שעוד לא סיימה ללמוד.. אני רק בת 15, ואתם (רובכם) בני 20 פלוס, זה מוזר לי... בוזיקית-לגבי מה סיקרנתי אותך? ואיך דמיינת אותי?
יש לי תמונות שלי על המחשב, חדשות, אולי אני אשלח לך בהזדמנות? אני אנסה... קשה לי לדמיין אנשים מבוגרים, כיוון שלרוב אני רואה בעיניים רק צעירים.. בכל זאת יש לי תמונה כללית על כל אחד מאיתכם.. אבל צריך למצוא יום מתאים לכולם, כי אני למשל עוד לומדת ורק בחופשים אני יכולה...

motek89

New member
או שאני אוכל לבוא אחרי ביצפר,

כי התחנה המרכזית קרובה מאוד לאיפה שאני לומדת..

בוזיקית

New member
את אולי צעירה, יקירתי, אך יש לך

עומק נפשי לא קטן, וחוץ מזה מה הקשר? נכון שזה טיפה לא טבעי, אבל אני אשמח להכיר אותך. איך אני מדמיינת אותך? גובה ממוצע, די רזה, שיער ארוך וחלק (עד מחר ב 9 בבוקר), בגדים צנועים (דתיה - כבר סיכמנו) ו... זהו נראה לי. קלעתי? אשמח לקבל ממך תמונה, רק שאין לי מושג איך פותחים את זה אז תלמדי אותי???

motek89

New member
גם אני אשמח להכיר אותך ../images/Emo13.gif

אממ תיארת אותי בערך איך שאני, רק השיער שלי לא כזה חלק... הוא טיפה גלי.. חשבתי שאפשר לשלוח תמונות וקבצים במסרים.. אבל אני רואה שאי אפשר.. יש לך אי-מייל? אייסיקיו? מסנג'ר? רק שם אני אוכל לשלוח לך...

למעלה