מה דעתכם על מפגש?

רומן ט

New member
מה דעתכם על מפגש? ../images/Emo62.gif

הבנתי שהמפגשים בפורום האודיו (להלן: הסמינרים) זכו להצלחה גדולה. אולי ננהיג גם פה איזה מסורת כזו. (אין צורך בהשקעה כ"כ גדולה כמו שם, אם כי יכול להיות מעניין ניסיון לשכור את חן 1 לכמה שעות...
) מה דעתכם?

TheShis

New member
לדעתי...

רומן - הציוד שלך עולה בהרבה על "חן 1".
וברצינות - זה יכול להיות נחמד אם כולם מתכנסים וכל אחד מביא דיסק/ים של סרט חביב עליו וצופים בקטע מסויים (כמה דקות) לאחר הסבר קצר וחומר רקע על הסרט או על הקטע שמוצג.

gofish

New member
אחלה רעיון../images/Emo45.gif

שלום חברים,מצטער שנעדרתי מהפורום יותר משבוע (ומאור,אני בכלל לא כועס על המסר ששלחת),עקב כל מיני אילוצים (מעבר דירה ועוד שאר ירקות). בשבוע האחרון הספקתי לראות כמה סרטים: - JOHN Q -אפשר לוותר.(ZONE 1) -Hart´s War -רצוי לוותר. (ברוס וויליס שוב בפרצוף של "אני הכי חכם,אני יודע הכל").(ZONE 1). -Crossroads-לוותר.(ZONE 1). -חדשות הספנות-סרטו של לאסה הלסטרום (תקנות בית השיכר,שוקולד) דרמה איטית,למי שאוהב סרטיו הקודמים,או לסגנון שוודי (לארנס וון-טרייר),הקאסט בהחלט מרשים:קווין ספייסי,גו´ליין מור,ג´ודי דנץ וקייט בלנאשו (למרות התפקיד הקטן,מדהים איך הבחורה הזאת משתנה כמו זיקית בכל סרט).כולל צילומים מדהימים בחופי לאופלנאד (קנדה),אני נהנתי,הסרט מתורגם באיזור 2. -ZIG ZAG-לקחתי בעקבות המלצה מהפורום,סרט בהפקה מצומצמת,משחק אמין ויפה של כל הקאסט (כולל את ווסלי סנייפס),לגבי השחקן הראשי (סאם ג´ונס) עדיין לא הוחלט אם השחקן "סבל" קצת מאובר אקטינג.(איזור 2). מחכים לצפייה על המדף- -MEAN MACHINE- -סיפורים מהמסילה (קן לונץ) -החיים כבית (בכיכובו של קווין קליין) (לאחרונה יש חוסר חמור בסרטים טובים שיוצאים ב-DVD). זהו,לגבי הרעיון שהעלה רומן,לדעתי רעיון מבורך,צריך רק לראות כמה משתתפים יש (עקב המגבלות נצטרך לפורום מצומצם) ולמצוא מקום שיכיל את כולם. -

TheShis

New member
תגובות מה"שטח": ../images/Emo9.gif

דבר ראשון - תתחדש על הדירה. לגבי הסרטים: John Q - משחק טוב של וושינגטון, אבל התסריט לא כל כך מציאותי (בלשון המעטה), למרות שהמצב המתואר לגבי מערכת שירותי הבריאות בארה"ב די מדוייק. Hart´s War - אהבתי את המשחק של קולין פארל, ותיעבתי את המשחק של ברוס וויליס (שלדעתי היה עושה בחוכמה לו פרש לאחר "החוש השישי"). Zigzag - אהבתי, כאמור. Mean Machine - חביב ביותר (אם כי רצוי להעזר בכיתוביות האנגליות על מנת לפענח את המבטאים). Life As A House - סרט נפלא עם משחק יוצא מן הכלל של היידן קריסטיאנסן. אני מקווה (לטובתך), שבחרת בגרסאת איזור 1.

gofish

New member
וואלה../images/Emo4.gif

אחי,כל הסרטים שכתבתי את שמם בעברית הם אזור 2,השאר אזור 1. האם באמת אני מפספס משהו באזור 2 בסרט "חיים כבית" (מלבד תמונה טובה יותר ובטח גם סאונד),בכ"ז מדובר בדרמה (מקורבי היקרים אף טוענים כי מדובר ב-"לוחש לסוסים 2") ,האם התוספות באזור 1 שוות? כי אם כן אז אני אחליף.

TheShis

New member
אז ככה:

אמנם ראיתי את הדיסק של איזור 2 מונח בספרייה בערך חודש וחצי אחרי שצפיתי בדיסק מאיזור 1, אבל לא זכור לי שבדקתי האם הוא ב-widescreen, מה הפסקול או מהן התוספות. מה שכן, בהנחה שהתרגום לא משחק אצלך תפקיד משמעותי, לך על איזור 1. לינק לביקורת שלי על הסרט כאן בפורום (מלפני קצת יותר מחודש).

gofish

New member
אוקיי בדקתי את העניין

אומנם שהיית בספרייה לא ראיתי אותו באזור 1 (ובטח לוקח אותו), אלה רק באזור 2,אבל מה שכן שמתי לב שהוא מופץ ע"י פורום פילם ולא ע"י יונייטד,מנסיון עבר אני תמיד טוען שחברת פורום משתדלים הרבה יותר בקשר לאיכות הוצאת הסרטים באזור 2 מאשר יונייטד,שפשוט הורסת כל חלקה טובה ב-DVD בהוצאה מקומית. הבעייה היא שלפורום אין הרבה חברות שהיא מייצגת,אולפני דיסני זה הקלף החזק שלה,אבל מלבד זה אין לה הרבה מה להציע,לעומת יונייטד ששולטת בכ-70% בזכויות האולפנים וחברות ההפצה. ולראייה הסרט "חיים כבית" (איזור 2) בהוצאת פורום: כל התוספות שציינת בביקורת ,{אגב אחלה ביקורת,נראה לי שאני יאהב את הסרט,המוטיבים מזכירים מאוד את סרט הדרמה שהמלצתי למעלה,וגם הסגנון דומה (דרמות איטיות,על אנשים תקועים במשבר יחסים),יופי של ביקורת}, בקיצור,כל התוספות שציינת באזור 1 מופיעות גם באיזור 2,התמונה בפורמט widescreen ואפילו הפסקול מגיע ב-DTS. כל הכבוד לפורום פילם על ההשקעה (ושאלות נוקבות לאורח שלנו ביום שלישי).

רומן ט

New member
עולה על חן 1? הלוואי ../images/Emo3.gif

בוא לא נשכח שרוחב המסך שם הוא 9 מטר, שזה כמו ההבדל בין מה שיש לי לטלביזיה "36 (מבחינת הגודל)
בכל אופן, אני מוכן לנדב את הבית שלי למטרת מפגש, אם אתם מעוניינים בכך. אפשר לראות קטעי סרטים, אפשר סרט באורך מלא שנבחר מראש, ואפשר גם לעשות השוואה בין DVD ל-SVCD
אני חושב רק שיהיה קשה למצוא מקום ליותר מ-15 אנשים... -רומן

Soak

New member
רעיון מצויין !

אפשר בהחלט לארגן
אבל קודם אני צריך לעבור את המילואים בחודש הבא
אגב, לדעתי הקולנוע היחיד שניתן לשכור הוא לב בת"א (תקנו אותי אם אני טועה?) אבל אפשר לעשות את זה בבית של אחד החברים. לצערי החדר שלי לא יכיל יותר מ-6 אנשים... (אבל יש לו אחלה אקוסטיקה בגלל הגודל הזה!!)

רומן ט

New member
טוב, מתגובות האנשים נראה

שהרעיון שהמפגש יתקיים אצלי יכול לעבוד
עכשיו צריך לקבוע תאריך, שיתאים לכמה שיותר אנשים, ולא יתנגש עם מילואים, לימודים, חו"ל ועוד כיוצא בזה. יש למישהו רעיונות? ספטמבר אולי? ד"א - אני גר בת"א (דרום ת"א). פרטים מדויקים אני מעדיף לתת במסר אישי... או שאני יותר מדי פראנואיד?
-רומן

jerri

New member
אגב, מנסיון שהיה לי עם פגישות של

פורומים אחרים, יש לפגישות גם השלכות אחרות, פחות חיוביות. ברגע שאתה מחבר פנים לשם הוירטואלי קשה אחרי זה לנתק את סגנון הכתיבה ואת התגובות מהאדם שפגשת במפגש. הייתי מציע לתת לזה עוד קצת זמן..

gofish

New member
לא מסכים איתך

מנסיון עם פורום אחר (שרוב הכותבים כאן משתתפים גם שם),המפגשים (והיו כבר חמישה!) רק תרמו והוסיפו לפאן החברתי. נחמד לגלות את הפרצופים מאחורי השמות ולשוחח על התחביב המשותף (מעבר לכתיבה באינטרנט).

gofish

New member
יופי

במידה וזה יהיה בספטמבר אז אני אצטרך להביא גם עוגת יום הולדת

רונן ס

New member
תראו מי פה../images/Emo13.gif

שלום לכולם! רומן, אני זוכר את הודעתך הראשונה בפורום ובו הצעת לבו לראות אצלך את הפיינל פור. נקווה שהשנה תהיה יותר מוצלחת. קבל ח.ח. על האוסף המדהים (בגודלו). נראה טעים. יריב, האם הגיע המסר האישי? או שהחלטת לנתק קשר אחרי שהבנת ששקלתי ליישם את הרעיון של "להציל את גרייס". אגב, גם אני לא אהבתי את ג´ון קיו. אני לא מצליח להתחבר לדנזל. הוא לא עושה לי את זה. התיעוב התחיל אחרי: "להציל את הטיטנים" או משהו כזה. רונן

למעלה