אחלה רעיון../images/Emo45.gif
שלום חברים,מצטער שנעדרתי מהפורום יותר משבוע (ומאור,אני בכלל לא כועס על המסר ששלחת),עקב כל מיני אילוצים (מעבר דירה ועוד שאר ירקות). בשבוע האחרון הספקתי לראות כמה סרטים: - JOHN Q -אפשר לוותר.(ZONE 1) -Hart´s War -רצוי לוותר. (ברוס וויליס שוב בפרצוף של "אני הכי חכם,אני יודע הכל").(ZONE 1). -Crossroads-לוותר.(ZONE 1). -חדשות הספנות-סרטו של לאסה הלסטרום (תקנות בית השיכר,שוקולד) דרמה איטית,למי שאוהב סרטיו הקודמים,או לסגנון שוודי (לארנס וון-טרייר),הקאסט בהחלט מרשים:קווין ספייסי,גו´ליין מור,ג´ודי דנץ וקייט בלנאשו (למרות התפקיד הקטן,מדהים איך הבחורה הזאת משתנה כמו זיקית בכל סרט).כולל צילומים מדהימים בחופי לאופלנאד (קנדה),אני נהנתי,הסרט מתורגם באיזור 2. -ZIG ZAG-לקחתי בעקבות המלצה מהפורום,סרט בהפקה מצומצמת,משחק אמין ויפה של כל הקאסט (כולל את ווסלי סנייפס),לגבי השחקן הראשי (סאם ג´ונס) עדיין לא הוחלט אם השחקן "סבל" קצת מאובר אקטינג.(איזור 2). מחכים לצפייה על המדף- -MEAN MACHINE- -סיפורים מהמסילה (קן לונץ) -החיים כבית (בכיכובו של קווין קליין) (לאחרונה יש חוסר חמור בסרטים טובים שיוצאים ב-DVD). זהו,לגבי הרעיון שהעלה רומן,לדעתי רעיון מבורך,צריך רק לראות כמה משתתפים יש (עקב המגבלות נצטרך לפורום מצומצם) ולמצוא מקום שיכיל את כולם. -