מה דעתכם על מקלחת עם ריצוף בזלת?

arc55

New member
מה דעתכם על מקלחת עם ריצוף בזלת?

יש לנו חדר רחצה קטן (הורים) בגודל של בערך 4 מ"ר ורציתי נורא ליצור חדר בסגנון ספא מרגיע. ראיתי אריחי קרמיקה מדהימים בצבע בזלת וחשבתי לרצף את הרצפה ולחפות את הקיר בו מצוי כיור הרחצה בבזלת. כאשר הכלים הסניטריים בצבע לבן (כיור עומד על משטח עץ בהיר)מאחר ולא מצאתי קרמיקה שמתאימה לבזלת חשבתי לצבוע את שאר הקירות בצבע מיוחד למקלחת בצבע שמתאים לבזלת (סייג' - מין ירוק מיוחד כזה) מה דעתכם/ן אני יודעת שזה נשמע קצת מוזר?

arc55

New member
הבעיה היחידה היא

שאולי זה יראה בסוף כחדר "גברי" מדי, לא יודעת אם אני מסבירה נכון אבל האם כל השטויות והאיפור שלי לא יהרסו את החדר... כי הכל נראה מגניב שאין כלום בחדר אבל אנחנו חיים בבית אז סביר להניח שיהיו על המשטח קישקושים (איפו בושם....)האם זה לא יפגע במראה הכללי?

זה באמת נשמע מוזר...

ואני אינני יכולה לתת לך ת דעתי משום שלא ראיתי את הרעיון עצמו.. כיצד זה אמור להראות... יש לך תמונה?

arc55

New member
אין לי תמונה כי הבית עדיין לא גמור

התכנון הכללי הוא ליצור אווירה חמימה ונקיה. אני פשוט התאהבתי באבן- היא כל כך יפה, רק שנורא קשה להתאים לה קרמיקה לחיפוי הקיר בגלל שהאבן כזו מיוחדת. תדמינו חדר בצורת ריבוע שבאחת מצלעותיו יש נישה צרה (מספיקה לכיור וארונית) ותדמיינו שהרצפה והקיר הנ"ל מחופים באבן בזלת ושאר החדר צבוע בצבע אופייט משולב במן גוון ירקרק חם. אני יודעת שזה נשמע מוזר אני מקווה שזה גן יצא יפה????!!!!

arc55

New member
רק קיר אחד באותו צבע ועליו יש מראה

כיור וארון... אז הוא לא כזה דומיננטי

למעלה