כרטיס אשראי שופרסל
במשך שנים, עמדו מוכרנים בכניסה וע"י הקופות וכל מי שבא במגע עם הצרכן, כולל הקופאיות, הציעו לי כרטיס אשראי של שופרסל! היות ועשיתי קניות אחת לשבוע, כל שבוע - זו היתה קבלת הפנים. ולמרות מחאותי, שכבר עניתי "לא" עשרות ואף מאות פעמים, הם ממשיכים להטריד! אף שאלתי, מה היו הם עושים, אם הייתי מציע לאחת הקופאיות (היפה בעיני
), לצאת עמה לדייט, כל שבוע, למרות סרובה. אחרי כמה פעמים לדעתם היו קוראים למשטרה על הטרדת קופאית? הסכימו עמי. אבל להפסיק להטרידני בנושא כרטיס האשראי שלהם: בוודאי שלא! זה נמשך... עד שהפסקתי לבקר שם. מה גם שתמיד היו חסרים לי פריטים מהרשימה. אז כרטיס אשראי היה, מוצרים לא כ"כ. בכלל לא הבנתי למה מרכול למזון, הפך לרשות בנקאית? בתקופת הקורונה, הם היו נוכלים גדולים, בשעה שהכניסו למשלוח מה שבא להם (למשל, הזמנתי יין גמלה מרלו, והם שמו יין תבור וסגל!) אך טענו שמדובר באותו מחיר ולא שינו את החיוב! מה שבוודאות לא סביר. שלא לדבר על איכות פרות וירקות שלא היו לטעמי. אז שופרסל, אתם אצלי גמרתם. אקנה שם רק אם לא אמצע פריט (בודד) בשום מקום אחר! דעו גם דעו, שאתם לא הוגנים, מהיקרים בשוק, מטרידנים ועם מוצרים חסרים. ואמרתי את זה בשיא העדינות!