שוקן עוכר ישראל! שייבוש ויכלם!
מבין את הצורך של שוקן להנפיק פרובוקציות עקב התגברות תחושת הגועל מהבטאון שהוא מוציא לאור. אבל כאן כל מה שיש זה בס"ה גילוי פומבי של בעיותיו הנפשיות של האיש והריחוק בינו לבין עם ומדינת ישראל. עצוב בס"ה.
קיבלתי שוק משוקן
אין מה לקבל שוק!!קיבלתי שוק משוקן![]()
בינתיים כמה משרדי ממשלה הגיבו כראוי והודיעו שלא יפרסמו ב"הארץ". בעצם אני די מתפלאת שהצעד הזה לא ננקט הרבה קודם.
אישית איני מאמין להתנצלות!!בינתיים כמה משרדי ממשלה הגיבו כראוי והודיעו שלא יפרסמו ב"הארץ". בעצם אני די מתפלאת שהצעד הזה לא ננקט הרבה קודם.
היום אני קוראת הודעה של אחד מהבעלים של הארץ (את שמו תמצאו בקישור, קשה לי עם השמות הלא עבריים) שמזועזע מהדברים.
""הצהרותיו האחרונות בכנס 'הארץ' שהתקיים בלונדון הן מזעזעות, לא מקובלות ואף בלתי אנושיות, בהציגן חוסר רגישות כלפי קורבנות ונפגעי היום הנורא והמלחמה, החטופים ובני משפחותיהם, ועם ישראל כולו... דבריו של עמוס מתנגשים עם ערכי העיתון, עם ערכי שלי ועם ערכיהם של מרבית העיתונאים ועובדי העיתון."
אני רק שאלה: מאחר והדברים שנאמרו כל כך נוראים ומאחר והתנהלות שוקן מתנגשת עם ערכי העיתון וערכיך, מדוע אינך מפטר אותו?
![]()
ליאוניד נבזלין, מבעלי "הארץ"' נגד עמוס שוקן: "הצהרותיו האחרונות הן מזעזעות ובלתי אנושיות" | ישראל היום
שותפו של מו"ל "הארץ" מתח ביקורת על דבריו ("המחבלים הפלשתינים עם לוחמי חופש"), חמישה ימים אחרי שנאמרו ואחרי שמשרדי הממשלה הודיעו על הקפאת שיתופי פעולה עם העיתון • "אני מצר על כך שעמוס ניצל במה של 'הארץ' והפיץ את דעותיו האישיות והקיצוניות"www.israelhayom.co.il
כתוצאה מדברי שוקן העיתון הפסיד פרסומים של משרדי ממשלה, בנוסף נרשם גל של ביטולי מנויים על העיתון. אכן יתכן מצב שדברי הבעלים נועדו בעיקר למנוע או לפחות לצמצם נזק כלכלי. ביחוד כאשר פרט לדיבורים הללו לא נעשו צעדים מעשיים כלשהם נגד שוקן.אישית איני מאמין להתנצלות!!
ההתנצלות אינה מתקנת את הנזק שנעשה!!
בריחת מינויים מעיתון הארץ היתה כבר לפני כ 40 שנה.כתוצאה מדברי שוקן העיתון הפסיד פרסומים של משרדי ממשלה, בנוסף נרשם גל של ביטולי מנויים על העיתון. אכן יתכן מצב שדברי הבעלים נועדו בעיקר למנוע או לפחות לצמצם נזק כלכלי. ביחוד כאשר פרט לדיבורים הללו לא נעשו צעדים מעשיים כלשהם נגד שוקן.
בכדי להוכיח שהוא כן עליו לפרסם בכל עיתוני בריטניה באותיות קידוש לבנה שזו לא עמדת העיתון, ושכל מה שאמר העורך הן אימרות שיקריות!!בינתיים כמה משרדי ממשלה הגיבו כראוי והודיעו שלא יפרסמו ב"הארץ". בעצם אני די מתפלאת שהצעד הזה לא ננקט הרבה קודם.
היום אני קוראת הודעה של אחד מהבעלים של הארץ (את שמו תמצאו בקישור, קשה לי עם השמות הלא עבריים) שמזועזע מהדברים.
""הצהרותיו האחרונות בכנס 'הארץ' שהתקיים בלונדון הן מזעזעות, לא מקובלות ואף בלתי אנושיות, בהציגן חוסר רגישות כלפי קורבנות ונפגעי היום הנורא והמלחמה, החטופים ובני משפחותיהם, ועם ישראל כולו... דבריו של עמוס מתנגשים עם ערכי העיתון, עם ערכי שלי ועם ערכיהם של מרבית העיתונאים ועובדי העיתון."
אני רק שאלה: מאחר והדברים שנאמרו כל כך נוראים ומאחר והתנהלות שוקן מתנגשת עם ערכי העיתון וערכיך, מדוע אינך מפטר אותו?
![]()
ליאוניד נבזלין, מבעלי "הארץ"' נגד עמוס שוקן: "הצהרותיו האחרונות הן מזעזעות ובלתי אנושיות" | ישראל היום
שותפו של מו"ל "הארץ" מתח ביקורת על דבריו ("המחבלים הפלשתינים עם לוחמי חופש"), חמישה ימים אחרי שנאמרו ואחרי שמשרדי הממשלה הודיעו על הקפאת שיתופי פעולה עם העיתון • "אני מצר על כך שעמוס ניצל במה של 'הארץ' והפיץ את דעותיו האישיות והקיצוניות"www.israelhayom.co.il
איך העיתון לא נסגר?
אין לי מושג, בית עיתון הארץ שהיה ממוקם בגבעת הרצל נשרף כליל לפני שנים רבותאיך העיתון לא נסגר?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.