מה דעתכם על נהגי אוטובוסים?

scooby4

New member
מה דעתכם על נהגי אוטובוסים?

האם הם סתם עוד סוג של נהגים בקטגורייה, או שהם עם של חולי נפש ושל אנשים הלובשים תכשיטי חנויות לתחפושות לפורים ומשקפי שמש ורודות עם נצנצים עליהם בלי שהבת הקטנה שלהם יודעת על זה? בהחלט מעורר תהייה.

סקובי יקר...

פורום "אין לי חוש הומור ואין לי שמץ של ציניות בהודעות אבל אני בכל את מנסה למצוא חברים ברשת" זה מס' 55678 פה זה פורום הומור שחור...

סקובי

אני יודע שאתה יכול יותר מזה, אז מה קרה ? איפה הגועל נפש שיש לך בבלוג, ההומור השחור הרציני ?! זה שכולם אומרים איכססססססססססה עליו ?

מסטאר יהודי היקר...

פורום " אני זקן ממורמר בלי חיים שרק יושב כל היום מול המחשב בשביל לנסות ולקטול אנשים בלי חוש הומור ובלי שמץ ציניות בהודעות אבל בכל זאת מנסים למצוא חברים ברשת" זה פורום 6000000...

כRובי

New member
בונ'ה...ז'יד ארוך אף..

ראיתי את התמונה שלך בכרטיס האישי.. החבר'ה מה-SS דפקו אותך חזק, אה ? כולם קיבלו מס' קטן על היד ורק אתה על כל הבטן ? מקווה שלא דפקו אותך גם בטוסיק (אם כי, אני יכול להבין אותם, יש לך באמת מראה קצת נשי)

oria15

New member
אני לא רושמת תגובה להודעה אבל -----

אני ירשום לכם בדיחה חמודה ולצערנו נכונה על אוטובוס.. קבלו אותי: איש אחד הולך ושואל את:" סליחה, לאן קו 18 מגיע?" עונה לו הנהג:"קו 18 מפזר אותך בכל העיר..." נכון עצוב???????

למעלה