מה דעתכם על סדנא/קורסהדרכה בנושא זוגיות ?

מה דעתכם על סדנא/קורסהדרכה בנושא זוגיות ?

הייתם הולכים או שאתם לא צריכים את זה ?

חושבים שזה מעשיר או סתמי ?

מה דעתכם על קורסים/סדנאות כגון אלו ?

DogsPCI

New member
הלו סוק, מה המצב?

זה לא מפריע לך שאני קורא לך סוק, כן? או שזה שמור לחברים בלבד?
&nbsp
לדעתי, לכל אחד מאיתנו יש משהו לןלמוד הנושא - זה בטוח. ומפה נשאלות שתי שאלות:
&nbsp
1. ממי?
2. האם אנו מעוניינים בכלל לממוד?
&nbsp

בכיף גבר

1) ממי ?
אני רוצה לענות את התשובה הברורה שלמדריכים בנושא
אבל אם אתה שואל את זה משמע צריך להיות סטנדרט מסויים
מה לדעתך הסטנדרט של מנחים/מדריכים בנושא צריכים ליות ?
&nbsp
2) האם אנחנו מעוניינים, או האם אנחנו מבינים שיש לנו מה ללמוד
&nbsp

צלשלספק

New member
למדתי הרוב בהדרכת חתנים..

לא סתם :)וואלה לא הייתי, אין לי מושג אם זה אפקטיבי ועד כמה. למה? אתה מתכנן ללכת לסדנא כזו? יש לך אור ירוק ממני וברכת הדרך, עלה והצלח אחשלו :)

צלשלספק

New member
וואלה אם נתפס משהו ברשת אז מזל טוב...

(מסכנה, לא יודעת על מי היא נפלה...)סתם אני צוחק. וברצינות, שמע, הדרכת חתנים (לחילונים) זה קורע מצחוק, נראה לי שאם אהפוך את הבית אמצא את הספר שהרב בעצם מכר לי שם בעשר שקל. וואלה הגיגים כאלו שאתה מת. קודם כל הרב מסביר לך שאתה חייב לקבל בהבנה את זה שהיא צריכה קצת ״לבזבז״ מעבר לגבר ממוצע, שתבין שיש שם דוסים או דתיים שלא מבינים דבר וחצי דבר בבחורה, שרוב (או חלק) הבחורות צריכות איפור וטיפוח כצורך טבעי, מצד שני בטוח שיצא לך לראות גם דוסיות עם שפם, כך שזה לא תופס לכל אחת - אבל הרב מסביר לך שהצורך שלה לקנות לעצמה תכשיטים וכל מיני דברים לעצמה זה כמו הצורך שלך לקנות אוכל בסופר. הוא פשוט מסכם אותך בזה שתקבל את כפי שזה וזהו. דבר שני,להחמיא - אתה חייב. ״מחמאה בונה את האישה״ כך אמר הרב. אבל איזה מחמאות היו בספר...איך בישלת, איך ניקית, איזה יופי התלבשת (בצניעות, כן?) איך הבית פצצה... הבנת ת׳ראש. הפינאלה של הספר היה קצת מיסיונרי וסיפורים על בחורי ישיבה ותפילות, לא רק שוביניסטי וקורע מצחוק עכשיו אתה מבין למה אני לא מוצא את הספר...

למה שובניסטי ?

איזו עיצה שם לא קולעת בול ?
להחמיא לבחורה על הבישול שלה, זה קונה אותה
על המראה שלה זה קונה אותה, על איך שהבית שלה נראה זה קונה אותה, על האיפור שלה קונה אותה
&nbsp
אתה יודע מה
לך אפילו לרווקה שגרה לבד הביתה, תן לה להכין איזה משהו קטן לאכול (שיהיה קצת מושקע, לא חייב יותר מידי, אפילו פסטה וסלט)
&nbsp
כשאתה נכנס תגיד לה שהיא נראת מהמם, תביע פליאה מהעיצוב המקורי והמקסים של הבית, ותחמיא על הציור ליד הפרחים, ותגיד שזה בדיוק במקום שלו, שהיא ממש קלעה בול גם בציור וביחוד במיקום
תגיד לה שתעשה לך קפה בינתים (הן אוהבות לעשות/לתת/להעניק)
קשקשו בקלילות (תדבר כמה שפחות ותשאל כמה שיותר)
באמצע הדיבור כשאתה מקשיב לה ומסתכל לה בעיניים תגיד כזה באמצע הדיבור שלה "את יודעת... מאוד מחמיא לך השחור בעיניים, זה מבליט אותם כזה, נותן להם עומק"
שב לאכול, ועוד עם הביס הראשון בפה תגיד "וואו" ואז היא תשאל איך, אבל אתה תסמן לה עם היד בקטע של רגע אני אסיים מהפה
תעשה פרצוף של מדהים, ותגיד לה שוב, וואו, איזה טעים !!!
מי לימד אותך להכין את זה?
כשאני מכין זה אפעם לא יוצא לי ככה
פה היא תתמוגג ותציע להכין לך מתי שבא לך
ואתה תגיד לה שכדי לה להכין את הידיים שלה, כי זה היה ממכר
&nbsp
מהרגע הזה אתה פשוט יכול להוציא תיוגב שלך ברגיל, והיא תעשה באופן טבעי ובלתי נשלט את מה שכל אישה עושה(צריכה/רוצה/ושואפת) לעשות בסוף היום

DogsPCI

New member
ואתה רוצה לגשת לסדנאות?

אתה אמור להעביר סדנאות!!
.

תאמין לי, אתה הגורו החדש שלי...

בחיים לא חשבתי על לתכנן את הדברים מראש, ועוד עד לפרטי פרטים!
אני הולך לנסות את זה היום... אבל אתה בטוח שאני יכול להוציא את היוגב שלי ברגיל, כן? שלא יהיו פדיחות! אולי כדאי להוסיף עוד שלב לפני? או שכל המוסיף גורע?

אז רגע לפני שאתה שולף את יוגב

תעמוד
ככה היא תבין מה הדרך להכניס אותך למיטה

&nbsp
&nbsp

DogsPCI

New member
איבדתי אותך, גורו
...

לעמוד? מה קשור לעמוד עכשיו?
והדרך להכניס אותי למיטה היא להגיד לי - בוא...

&nbsp
סוק, יש לך עסק עם טירון בתחום, אז אנא תעביר את החומר בהתאם
.
בסוף באמת תצא מפה עם חומר לסדנא

אז בו ננסה להיות גרפים

אם שניכם יושבים
ואתה נעמד ומוציא את יוגב
הפוזיציה הטבעית וההרמונית מתחילה לקבל צורה (סאקי סאקי טאן דולר)
עכשיו היא חיכתה לרגע הזה יותר ממך, שנאמר" יותר ממה שהעגל רוצה לינוק האמא רוצה לה(ע)ניק"
עכשיו אתה בשליפת היוגב מראה לה שהיא התקבלה מבחינתך לספק את צרכיך הבסיסיים כפי אשר היא השתוקקה לספק בכל ללילה כשלא הייתה שם
ואז הסיטואציה הדומיננטית אשר אותה היא פינטזה בכל פעם שהיא התעקבה במקלחת מקבלת מימוש
ועכשיו היא עם עצמה נקראת לשחק את התפקיד שהיא שיחקה בדימיונה הארוטי
והמיקרופון ממש תחת אפה, וכל העולם מתבונן (עינייך/גבר/הדמות הגברית איתה היא רוקדת כל ערב כשאינך באמתחת)
&nbsp
זה רגע שאפילו לך יעשה רטוב בתחתונים
כל שכן לרווקה המשתוקקת
&nbsp
רגע, מה שאלת ?

DogsPCI

New member
את רוצה הכרות אישית? אפשר לארגן... אבל תצפי ליישום העצה

של סוק, אז שלא תבהלי לי מיוגב פתאום או משהו...

צלשלספק

New member
שאני אבין...

איך בדיוק הוא שולף את יוגב ? (שלך, לא?)בעצם עזוב, מעדיף עמימות בנושא. רק אל תצפה שרב יחתן אתכם...חחח

DogsPCI

New member
היי היי, יש לי יוגב משלי, כן?
חכה שנייה...

כן, הוא עוד כאן
....
&nbsp
חוץ מזה, שנראה לי שבשביל להכניס גבר למיטה לא צריך את כל התסריט הזה שהוא יצר בגאונותו, כן?

אז אתה יכול להיות רגוע לחלוטין, וגם אתה סוק... ואני מקווה שגם אני! (סוק אנא אשר לי שאני יכול להיות רגוע...
)

הולד יור הורסס

בשביל להכניס גבר למיטה צריך אפילו יותר מהתסריט הזה
גבר שהוא באמת גבר גבר, לא נכנס למיטה כל כך בקלוט, יש לו נשים בשפע
כי כל נקבה רוצה גבר , אפחת לא רוצה זכר, זכר זה התפשרות על הגבר שהיא חשקה
אז עכשיו אם אתה גבר גבר (גם אם אתה לא, תנסה להבין איך בעיניה היא צריכה לראות אותך בשביל לפשק את רגליה)
היא צריכה להרגיש ממך שאתה הפרס, היא זו שצריכה להתאמץ כדי להשכיב אותך, ולא להפך
הרי לגבר גבר יש שפע
לך זה ברור מראש שהיא נמשכת אליך, הרי היא נקבה, ואתה גבר גבר, ואתה מדבר כמו גבר גבר ,משמע אדם שמעריך את עצמו, שהוא יודע מה הוא שווה, שיש לו בסיס, שהוא מדבר בטון דיבור של אדם שמאמין בעצמו ויודע מה טוב לו ומה לא
לא כמו הזכרים בימיינו שהם לא יודעים להחליט (לאן את רוצה שנצא) ולא יודעים לקחת שליטה, ולא יודעים להציג את עצמם, ולא יודעים מה טוב בהם או מה הם רוצים ומצפים מהבחורה, הם רק כאלו מפוזרים כאלו, בלי רעיון איך זוגיות בכלל צריכה להראות, רק יורים באפלה עם כל אחת שמסכימה לפשק את הרגלים
&nbsp
ולא בקטע של לצאת על הזכרים האלו, בקטע של הם צריכים להבין שאצל אישה אין חינם, היא לא פריירית
אומנם בימיינו הרף ממש נמוך, אבל זה לא רק בגלל שהן שם, פשוט הגברים אפילו אליו לא מצליחים להגיע
איך אפשר לצפות מבחורה שתרצה לצאת עם זכר שהוא עוד צל של שום דבר ?
מאיזו סיבה היא תפשק לו את הרגליים? רק לצורך האורגזמה והשרירים בידיים שלו ?
זו לא אישה, אישה רוצה משהו עם ערך מוסף, היא לא יכולה רק גופנית לשם הגופניות (לפחות לא רובן)
אתה חייב להיות בך משהו שהיא תרגיש שהוא יעשיר אותה באיזה דבר מסויים, משהו שכלי/רגשי, תוכן, ערך מוסף כלשהו
בימיינו זה אפילו מספיק שתסתכל לה בעיניים מעל ל3 שניות
אבל גם את זה הזכרים לא מסוגלים
רק לזרוק עוד ועוד דימיונות שיש להן כלפי המין הנשי
והן מרגישות שזה לא באמת מציאות, כי בתוך עצמה היא גם מודעות חושבת ומרגישה, והיא מרגישה שאתה מדבר על האישה הדימיונית שאתה רואה בהן, בדיוק כמו הפועל ביניין שצעק לה "הי כוסית, בואי תעלי אני ארעיד לך תחיים"
גבר גבר הוא בולט בחדר מלא זכרים, כי הוא שונה מהתבנית שלהם
זה כמו לזהות עיגול בין מלא מרובעים
ואם זכר יצליח להביא את עצמו למצב הזה שהוא עיגול , אז בחורות ימשכו אליו באופן טבעי
זה יהיה ברור לו ולה בכל סיטואציה
לכן אם תוציא את יוגב (ותעמוד) זה יהיה כל כך לקרוא לילד בשמו, שהיא תעריך אותך ואף תמצוץ אותו באהבה והערכה לה אתה ראוי
ורק אז אתה מחליט אם היא ראויה להכנס לחדר למשחקים של המתקדמים או לא
אל תהיה פזיז להחליט איף יו נאו וואט אי מין

למעלה