מה דעתכם על סיפור בהמשכים?

דיבבלעס

New member
מה דעתכם על סיפור בהמשכים?

כל פעם מישהו מוסיף קצת לסיפור...
ניסו לעשות את זה בפורום אחר, בהתחלה זה היה נחמד, אבל כנראה שלא היה כיוון מסוים שהטוו לסיפור זה הלך לכל מיני כיוונים ואז עזבו את זה...
אני חושב על מישהו שמתאהב בבת דודה שלו בהתחלה היא לא נענית לחיזוריו ולבסוף היא מסכימה ואז כשהוא בא לספר להוריו שהם החליטו להתחתן ההורים שלו צועקים עליו ואז הוא מרביץ להם ומתפתחת מהומה
לאחר מכן הרוחות נרגעות והכל שב למסלולו ואז בחתונה שוב יש מהומת עולם וכל מרביצים לכולם קומדיה דרמתית כזו...מה דעתכם?

דיבבלעס

New member
לא נראה לי...

purehoney

New member
משהו משהו קצת פחות קומי

אולי דרמה-מתח-מסתורין,אפשר לשלב לדעתי את שלושתם

דיבבלעס

New member
בואו נתחיל ונראה לאן זה ילך...

הכל התחיל ביום ד ה23 לפברואר,
יהושוע הציץ מבעד לחור המנעול כאשר בת דודתו ששהתה אצלו בשל כך שחוזה השכירות שלה נגמר,
הוא חש אליה משיכה עזה אך מיד ניסה לשכוח ממחשבות הזימה שעברו במוחו "זו בת דודה שלך בן אדם, אסור לך ללכת לכיוונים האלה..נכון, זה לא אחותך, זה לא גילוי עריות, לא בעייתי מבחינת החוק אבל ראבק בת דודה!אנחנו לא בימי הביניים"
לאחר מספר דקות בת דודתו של יהושוע יצאה מהמקלחת לבושה בחלוק ורוד ומדיפה ניחוחות נעימים של שמפו וסבון
בעודו נועץ בה מבטים בת דודה הישירה מבט לתקרה ואמרה:יהושוע אני חייבת להגיד לך משהו חשוב...

תמשיכו...

poseidon111

Active member
"אני מבקשת ממך בכל לשון של בקשה שלא

משנה מה יקרה בנינו, כי אתה יודע שגם אני נמשכת אליך, אל תספר לאף אחד.
עוד יותר חשוב לי שלא תכתוב על זה בפורומים של תפוז, ואם אתה מרגיש שאתה מתפוצץ וחייב לספר לאנשים מה קרה, תסתיר את זהותך, תקרא לעצמך בשם
כל כך מופלץ שאנשים יחשבו שזה לא אמיתי. אתה יכול לקרוא לעצמך נחמיה או יהושוע למשל.
ועוד דבר, חכה עם זה עד אוקטובר לפחות".
יהושוע חכך בדעתו, מצד אחד חשק בבת דודתו, אך מצד שני הוא ידע שכרגיל הוא ירצה לספר לחבריו...

למעלה