מה דעתכם על עמיתתכם למקצוע?

מה דעתכם על עמיתתכם למקצוע?

ואיך זה שעל פשעים כאלה שומעים שוב ושוב מכל כיוון? איך מגיעים למצב כזה שעובדת סוציאלית מנחה אישה לחטוף את הבת שלה למקלט לנשים מוכות(!) רק כי הבת שלה רוצה להיות עם האבא ולא איתה, וגם מוציאה הוראה שמונעת כל הסדרי ראיה בין הילדה לאביה ולאחים הגדולים שלה?

מללנ

New member
מה דעתך להשמיע השמצותייך בפני בית משפט

ולא בפנינו !

בפני בית משפט וגם בפני ועדת אתיקה - בשמחה רבה

כרגע,לא עומדת בפני הזדמנות כזאת, אז אני נאלצת להסתפק בכם. את יודעת, אלה לא "השמצות" כשמדובר באמת לאמיתה. הלוואי ולא זו הייתה המציאות. אין לכם דבר לומר?

אין לנו דרך לדעת את כל הסיפור

ואנחנו לא שופטים או מקבלי החלטות במקרה הזה. מעבר לכך זה לא מתאים לדון במקרה ספציפי בפורום ציבורי, לא כשחושפים פרטים של ילדים ולא כשמשמיצים אנשים, לכן אני לא רואה שום טעם בתגובה.

איזה סיפור בדיוק ניתן לדעת

שיצדיק הפרדה מוחלטת בין אחים שכ"כ רוצים להפגש? איפה טובת הילד?

niva99

New member
אם באת במטרה לעורר פרובוקציה - זה לא יצליח

קראתי את הפוסט בבלוג שלך.
את עוברת על חוק אתיקה מס' 1 בעבודה סוציאלית וזו שמירת סודיות.

אין לך בעיה לחשוף אנשים בשמם ובתמונותיהם - כולל העובדת בשמה [ דבר המעלה ספקות לגבי האובייקטיביות שבסקירתך].

אגב, לעורר פרובוקציות - יש כאן את "כדורי תבור" שעושה זאת באופן מוצלח יותר...

אני לא עובדת סוציאלית

ואפילו הייתי, קיבלתי אישור לפרסם מאבי המשפחה (וגם מהבנים קיבלתי ברכה), ואילו העובדת איננה מטופלת (הגם שאפשר שצריכה הייתה להיות, בהקשרים אחרים) ולכן ודאי שאין כל חובת שמירת סודיות לגביה. תגידי, איפה ברשימת חוקי האתיקה מופיעה שמירה על טובת הילד? כשילדה נקרעת בכוח מאביה ומאחיה הגדולים, ובמשך שנה מנועה מכל מפגש עמם (וביקור יזום של הבנים בבית ספרה מזכה את אביהם בזה מכתב האיום), זה כן אתי מצד פקידת הסעד?

אמאוהבת

New member
עובדות סוציאליות

עוברות על כל כך עבירות אתיקה (כמו הוצאת מסמכים מתיק רפואי ללא קבלת אישור מאף גורם...)

כך שכדאי לא לקבל כאן על עבירות אתיקה...

niva99

New member
באמת? על אילו עבירות אתיקה למשל?

לפני שאת משחירה דמותם של עובדים שעושים עבודת קודש בשכר זעום מתוך שליחות ( ולא רק). אולי תתני דוגמאות מבוססות עם שמות תאריכים וכו' - אחרת מתבקש לתבוע תביעת דיבה על הוצאת לשון הרע.

יקירתי,

בשביל שתהיה הוצאת לשון הרע, שמו המלא של אדם חייב להופיע. ככה שכשאת מבקשת ממנה שמות, את למעשה מדיחה אותה לביצוע עבירת לשון הרע. כמובן, אם היא דוברת אמת ויכולה להוכיח זאת, תעמוד לה הגנת אמת דיברתי.

זו שליחות אצלך להפריד בין אחים?

niva99

New member
מעולם לא הייתי יקירתך

נסיון יפה מצידך...אבל כאמור היא לא עו"סית - וסתם להטיל רפש בלתי מבוססת
א) זו חכמה קטנה מאד
ב) כל אחד יכול
ג)צריך להפסיק עם מנהג הנפסד הזה.
ד)פעם אחת ולתמיד - מישהו צריך להציב בפניכם מראה ולהכריח אתכם לשלם על העלבונות.

והחשוב מכל - עדיין לא הצגת את עצמך...יש סיבה לכך?

אבל למה בלתי מבוססת?

ברשומה שלי ישנה הודעת דואר אלקטרוני ששלחה פקידת הסעד לאב. למה את מתעלמת מזה?

ונעים מאוד, אני נועה. אינני עו"ס. מה עוד את רוצה לדעת?

niva99

New member
וזה כל הביסוס?

עבודת תחקיר רצינית ביותר.

אולי תפני אתה לאחד הערוצים המובילים שיעשו ממנה מטעמים...

לגבי הצגתך העצמית- זה שאינך עו"ס כבר מובן - אולי תציגי על דרך החיוב ולא על דרך השלילה של מה את כן?

עיתונאית?

מייסדת תנועת מחאה?

או איך הגדרת את הפוסט :"אנטי סוציאלית" ?!

לא ממש

כאן, למשל, יש עוד חומר, ויש עוד הרבה יותר חומר בדף של האב. אל תדאגי, לא ירחק היום בו הסיפור הזה, ועוד פשעים נוספים כמותו יגיעו לערוצים המובילים, בינתיים אני תורמת את מנת חלקי. את ממשיכה לא לענות לי, באיזה עולם בדיוק זה בסדר לאיים על אבא כי הבנים שלו נסעו לבקר את אחותם בבית הספר שלה? באיזה עולם בדיוק זה לא פשע למנוע מאחים להפגש? באמת לא מפריע לך שככה מתנהגות פקידות סעד?

אני לא רואה איך משלח ידי רלוונטי, אם כי הוא לא "עיתונאית", וגם לא "מייסדת תנועות מחאה" לעת מצוא. אם עד כדי כך מעניין אותך לדעת איך אני מתפרנסת את מוזמנת להריץ את שמי בגוגל, בטוחני שהדבר יספק את סקרנותך. לצורך העניין לשמו התכנסנו, אני רק אזרחית מודאגת, שיש לה גם בלוג עם ציוני גוגל גבוהים ורשימת תפוצה לא רעה בפייסבוק.

שמיים12

New member
עכשיו אני בטוחה

שאת או בעצם אתה- מהגברים הגרושים עם העמותה הקקיונית. אשפוז פסיכיאטרי לא יזיק.

כך את מתנהגת עם אבות גרושים?

שולחת אותם ל"אשפוז פסיכיאטרי לא יזיק" כשכל חטאם הוא שהם רוצים את ילדיהם איתם? הודעה באשמה טובה מזו, אפילו מיגאל עמיר לא הוציאו.

חסויה94

New member
נועה- מה את רוצה תגידי לי? זה פורום שנועד

לעובדים סוציאליים.
חפרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה