מה דעתכם על פורום טולקין?

נחליאלי

New member
מה דעתכם על פורום טולקין?

פנינו להנהלת הפורומים ברעיון לפתוח פורום מיוחד לטולקין. ההנהלה שאלה למה לא להכליל את הנושא בפורום זה. מה דעתכם? זה נראה לכם מוגזם - טולקין כפורום בפני עצמו? אולי רק לנו נראה שהוא מצדיק מקום נפרד? מרוב הערצה, אהבה,התמסרות...

יש באורט פורום טולקין, תלך, תבדוק

תראה ותבין בעצמך אם יש צורך או אין. הרבה פורומי נושא בתפוז הופכים להיות מן חידונים כאלה: מי מכיר מי יודע וזה לא רציני ולא מושך לשיחה. באורט זה טיפי שונה. www.ort.org.il ואגב, יש עוד בעיה שבגללה לי לא נוח עם פורום כזה: צריך נורא לזכור את הפרטים, ואני קראתי את זה, אהבתי נורא, אבל לא זוכרת מספיק בשביל לדון בפרטי פרטים. זה אומר שיבואו לפורום שלך לא סתם אנשים שאוהבים את טולקין אלא אנשים שממש פריקים שלו. זה מגביל את מספר האנשים. מה שלא יהיה: בהצלחה.

הייזל

New member
פורום טולקין, צריך או לא?

פורום שמיועד ספציפית לסופר מסויים (למעשה ליצירה אחת ספציפית) זה לדעתי טיפה מוגזם הן אם המדובר בסופר כטולקין והן אם מדובר בסדרת ספרים כמו הארי פוטר. אני לא בטוחה שיש צורך ביותר מפורום אחד לטולקין בארץ. ניסית את הפורום באורט? שמעתי שהוא מאד רציני ופעיל (אבל אולי אני טועה מעולם לא ביקרתי שם). אתה בהחלט מוזמן להתחיל דיונים על טולקין ועל כל מה שמתחשק לך כאן או לפנות להנהלת הפורומים בפורום און-ליין ולשטח שם את בקשתך.

Ergil

New member
תסלח לי אבל

אם אתה משווה את שר הטבעות או את ההוביט להארי פוטר אתה לא ראוי לכתוב כאן ואפילו שאני לגמרי חדש ואתה כנראה וותיק אני בטוח שכל מי שקרא את שניהם יסכים איתי. חוץ מזה טולקין זה לא יצירה אחת אלא נגיד לפחות 3 ההוביט שר הטבעות והסילמרליון. והכי חשוב! טולקין הגדיר את עולם הפנטזיה ואני חושב שפורום טולקין הוא דבר הכרחי בכל פורום אם הזכרה קלה של המילה ספר. תסלח לי אם הייתי תקיף מדי הייזל.

Ergil

New member
אופס ../images/Emo52.gif

רק עכשיו שמתי לב שאת בת הייזל סליחה

למעלה