מה דעתכם על פורום מיטולוגיה

Sonata Of Tears

New member
מה דעתכם על פורום מיטולוגיה

היי,חשבתי שאולי זה נחוץ פורום מיתולוגיה ומיטוסים עתיקים ,פחות ספציפיים כמו הפיות ושדונים אם אתם תכנסו לפורום ותשתתפו באופן פעיל? העם לדעתכם נחוץ כזה פורום שיעסוק בתרבויות העתיקות של העולם ובאגדות והאלים שלהם כגון מצרים העתיקה ,יוון ורומא,וגם המיטולוגיה היהודית המדברת על עלילות אשמדאי והמלאכי גן עדן :) אני רוצה ללכת אם זה חזק ושזה יעבוד,כי אני ממש רוצה לראות כזה פורום בתפוז,כי יש פה ידע לא מנוצל של אנשים

אריק ל

New member
יעבוד ועוד איך! אבל שלא יהיה

יבש מידי וגם לא פנטזי מידי. שישמור על פרופורציה. זה יהיה ממש מעניין ומוסיף.

00000000000

New member
../images/Emo13.gif משאל:

חשבתי על זה בעבר, ושמתי לב שמיתולוגיה ותיאולוגיה מצטלבים פעמים רבות ויתכן שפשוט כדאי לשנות את שם הפורום הזה ל"תיאולוגיה ומיתולוגיה". ואולי עדיף פורום שיוקדש רק למיתולוגיה, ויהווה פורום שכן לפורום תיאולוגיה תוך שהוא מתמקד יותר בתחום הספציפי הזה? כדאי לשמוע דעות נוספות בעניין ולנהוג לפי זה. מקווה שיפעת תציץ בפורום ותביע את דעתה. מה דעתכם?

L e s t a t

New member
האמת

היא שלא ממש מדברים כאן על מיתולוגיה.. נושאי הדיון הנפוצים הם על הנצרות או האיסלאם.. ככה שאם כבר אתה רוצה לשנות את השם - נשנה אותו ל"תיאולוגיה נוצרית ומוסלמית"..

00000000000

New member
כנראה שלא הבנת את כוונתי.

הצעתי לשנות את השם כדי לשנות את את המהות באופן שזה ימשוך אנשים מגוונים יותר וימקד יותר את תשומת הלב שלנו. עם זאת, יתכן שבאמת צריך פורום נפרד... אני מצביע בעד פורום נפרד, אם מישהו (למשל Sonata Of Tears) שמוכן לקחת על עצמו את העבודה השחורה של ניהול הפורום.

L e s t a t

New member
אני חושב

שפורום "פאגאניזם בישראל" הוא מספיק גם לענייני מיתולוגיות.

Justin Angel

New member
תומך בכך.

אני לא חושב שאנשים שלא חיים את מה שאתם מכנים "מיתולוגיות" או "מיתוסים" יכולים להבין ולהעביר אותם בצורה טובה. פורום "פאגאניות בישראל" הוא בהחלט המתאים ביותר.

L e s t a t

New member
בניגוד אליך, פולוס

אני לא מתנשא ואומר שמי שלא הגיע לדרגה הרוחנית הנעלה שלי לא יוכל "להבין ולהעביר אותם בצורה טובה". כל אדם יכול לקרוא משהו ולהרהר בו ובמשמעות שלו.

TheBlueOne

New member
עד לפה הגעתם?!?!?!

יאלללהה... תחזרו לפורום! *רודף אחרי שניהם עם מטאטא*

הצצתי....

הקשר בין תיאולוגיה למיתולוגיה הוא מעניין. באשיותיה של כל דת יש מיתולוגיה אשר מתייחסת לצמיחתה של הדת. אין לי התנגדות לכך שנושאים מיתולוגיים יועלו בפורום תיאולוגיה. עם זאת, הוספת השם לנושא הפורום עלולה ליצור רושם מוטעה, ולכן הייתי מעדיפה לשמור את השם כמות שהוא.

למעלה