מה דעתכם על פייט נייט 14?

favor

New member
מה דעתכם על פייט נייט 14?

עד כה פורסמו 8 קרבות באתרים השונים שככל הנראה יהיו באירוע, מה שכן בטוח היא העובדה שבאירוע יילחמו הרבה לוחמים חדשים ב-UFC בגלל העובדה שהאירוע נוצר בזמן קצר ולא כמתוכנן כמה חודשים לפני. אוהבים את השימוש באנדרסון סילבה שיילחם בלייט הביווייט ועד שזה קורה נגד מישהו לא מהטופ רק כדי להוות תחרות עם אירוע אחר? ובכלל, האם הקארד בכלל מעניין ומסקרן נכון לרגע זה? הנה הקארד לזמן זה: לייטווייט: שאנון גוארטי (2-11) נגד דייל הארט (0-5) וולטרווייט: בראד בלקבורן (1-9-12) נגד ג'יימס גיבו (2-11) מידלוווייט: נייט לורן (0-8) נגד ג'וני ריס (0-8) וולטרווייט: אנתוני ג'ונסון (1-5) נגד קווין ברנס (1-6) הביווייט: קאין ולאסקז (0-3) נגד ג'ייק אובראין (1-10) לייט הביווייט: ברנדון ורה (2-8) נגד ריס אנדי (1-7) לייטווייט: פרנקי אדגר (1-8) נגד הרמס פראנקה (6-18) לייט הביווייט: אנדרסון סילבה (4-21) נגד ג'יימס ארווין (4-14)

doom23

New member
אממ

האמת הערב לא נשמע משהו ... כמו למשל אפליקשן ... אבל שיש את זה מול ערב PPV בHD (אל שכחו שזה לא באמת PPV רגיל צריך ציוד של HD כדי להסתכל בערוץ ממה שהבנתי שגם מייקר עוד יותר את הרכישה ) אז יש מצב יסתכלו על זה הרבה מי זה אירווין הזה בכלל ? יש לו סיכוי ? הם חייבים איזה קרב חזק בשביל הפרסום

talhorm

New member
דעתי היא שבאסה שזה באותו תאריך עם אפלקשיין

אומנם אנו הצופים המרוויחים הגדולים והכל... אבל רציתי לראות את אפלקשיין מצליחים, ואכן הקארד שלהם טוב יותר, אבל אנשים לא מכירים את פידור, הם מכירים יותר את הרמס פראנקה ומעניין אותם לראות את החזרה שלהם. הם לא מכירים את אפלקשיין, הם מכירים את הUFC, והכי חשוב... עוד הUFC, האירגון הגדול בחינם?! אז למה לקנות MMA אחר בכסף באותו יום? הם הרגו הרבה מאוד מכירות לאפלקשיין.. צעד חכם, אני מקווה שהצעד הזה לא יגרום לאפלקשיין לעשות קארד חד פעמי ואז לסגור תבסטה בגלל חוסר הצלחה במכירות. והקארד עצמו? וואלה אחלה קארד, יש פה 5 קרבות שאני מאוד מעוניין לראות אותם, זה עושה את זה לקארד טוב. וולטרווייט: אנתוני ג'ונסון (1-5) נגד קווין ברנס (1-6) הביווייט: קאין ולאסקז (0-3) נגד ג'ייק אובראין (1-10) לייט הביווייט: ברנדון ורה (2-8) נגד ריס אנדי (1-7) לייטווייט: פרנקי אדגר (1-8) נגד הרמס פראנקה (6-18) לייט הביווייט: אנדרסון סילבה (4-21) נגד ג'יימס ארווין (4-14) ברנס נגד ג'ונסון זה קרב הREAL DEAL... כי שניהם הרשימו פלאים בהופעה האחרונה שלהם

favor

New member
עוד לוחמים חדשים באירוע

רורי מרקאהם (4-14) יילחם נגד ברודי פארבר (3-13). בדף של האירוע בויקיפדיה כתוב שדוד בארון יילחם נגד דניאל גארסיה. אין לי מושג לגביי אמיתות הידיעה. מה שבטוח כל הלוחמים החדשים האלו שהוחתמו בגלל האירוע ישארו רק במקרה של ניצחון. להוציא את בארון שחתם לכמה קרבות אבל גם אם הוא לא ירשים יגידו לו ביי ביי.

tal7345

New member
אני הולך עם טלאור

וכבר אמרתי את זה.. מעצבן הדיינה הזה, הצליח להרים main card יפה מאוד שקצת ישכיח אותנו מהקארד התחתון הלא מאורגן ומגיע לדיינה שזה ככה למה הוא ציפה? אני מקווה שככה אנשים פחות יעריכו את זה אבל אני מאמין שעדיין יצפו בזה ויכל להיות שהמאמר כבר לא יהיה יותר רלוונטי צחי חחח.. בכלל לufc יש הזדמנות להתנקל לעוד ארגון כי כמה ימים אחר כך יש אירוע של דרים ודיויד ברון מופיע בקארד של הufc ודרים מציעה קרב אליפות הוולטרויט הראשונה בין ניק דיאז לבין היאטו סאקוראי שהפסיד לברון כך שאם סאקוראי מנצח וגם ברון זה שולח מסר לדרים חחח

favor

New member
כן..

למרות שסקוראי לא מעניין את ה-UFC וברון הוא עוד לוחם בוולטרווייט או במשקל קל שיש לו דרך ארוכה עד שיהפוך למוכר. ובכל זאת סקוראי הוא אגדה ביפן ובארון כעת מגיע למקום הכי גבוה בקריירה שלו בגיל 36. מעניין איך תהיה ההתאקלמות שלו UFC. אפליקשיין כבר עשו משהו טוב ל-MMA, גרמו ל-UFC להרים אירוע בעצמם.

למעלה