אני בכוונה עשיתי הפרדה בין..
דעתכם על פליסיטי כסדרה לבין פליסיטי כדמות. אני כמובן מבינה לחלוטין את הצורך של היוצרים להכניס עניין לעלילה, וזה לגמרי ברור לי טלוויזיונית מדוע הדברים קורים כפי שהם קורים. אבל אני מדברת על משהו אחר, אם בתור דמות, בתור בנאדם, אתם חושבים שההחלטות שלה הן החלטות נכונות. לפי דעתי הן בשום פנים ואופן לא. ומה שהכי גרוע בעיניי, שהיא חוזרת על הטעויות שלה שוב ושוב. היא לא לומדת. אני יכולה להבין מאיפה זה נובע, היא מאוד אמוציונלית ולוקחת החלטות מהמקום של הרגש ולא מהמקום של הראש, אבל זה מתכון בטוח לצרות. ויש לה כמה טעויות שהן מאוד חמורות בעיניי, מעבר לטעויות רגילות ונורמליות שכולנו עושים כי אנחנו בסופו של דבר אנושיים. רק על קצה המזלג, מהפרקים האחרונים שראיתי: לצאת עם החבר של החברה הכי טובה שלך ועוד לא לספר לה על זה, לשכב עם נואל בזמן שהיא עם בן, להתנשק עם בן בזמן שהיא עם נואל, להגיד לנואל שהיא נוסעת איתו לברלין ולתכנן את הנסיעה שלה עם בן, ושוב בלי להגיד לו על זה בכלל. שלא לדבר על איך שזה נגמר, שהיא פשוט נתנה לשניהם לחכות לה, בלי להודיע להם מראש. שוב, ברור לי לחלוטין למה הסידרה כתובה ככה, אבל זה בכלל לא גורם לי להזדהות או להסכים איתה.. היא פשוט חושבת רק על עצמה, ולא חושבת על ההשלכות שישנם על אנשים אחרים, והכי חשוב על בני הזוג שלה. ודרך אגב, גם אני מעדיפה את נואל על פני בן, אבל אני חושבת שהוא יותר מדי טוב בשבילה, ובגלל זה אני מעדיפה שתבחר בבן בסופו של דבר.