מה דעתכם על פליסיטי??

sweetdreams

New member
מה דעתכם על פליסיטי??

הדמות, לא הסדרה. אתם אוהבים אותה? מזדהים איתה? חושבים שהיא לוקחת החלטות נכונות? ובכלל- מה דעתכם עליה?? סתם שאלה קטנה שמסקרנת אותי..

sweetdreams

New member
אני ממש לא אוהבת אותה

אני לא מבינה איך היא יכולה לחזור על אותן טעויות שוב ושוב. נמצאת עם בן ושוכבת עם נואל, נמצאת עם נואל ומתנשקת עם בן. מה עובר עליה?? כאילו, מתי שהיה את הסיפור עם איליי בעונה הראשונה עוד הבנתי אותה, נואל היה די מגעיל והלך עם האנה, אי אפשר להאשים אותה.. למרות שאני די הסכמתי עם נואל שהוא אמר שהיא לא אוהבת אותו כמו שהוא אוהב אותה, עובדה שהוא הפסיק והיא המשיכה. האמת שעד העונה הרביעית עוד משכתי את זה, ואפילו היה נראה שהיא באמת אוהבת ורוצה את בן. אבל אז מה היא עושה??? שוכבת עם נואל!!! כל מה שנשאר לי לומר זה שאני מאוד מקווה שהיא בסוף לא תבחר בנואל, כי הוא הרבה יותר מדי טוב בשבילה, ושהיא תישאר בסוף עם בן הבוגדני בעצמו. ועוד נראה לי שהכל יחזור אליה בסוף כמו בומרנג.. אולי בסדרה לא, בגלל שהם בטח ירצו הפי אנד, אבל זה תמיד חוזר בסוף. מבחינתי הלקח של הצופה בתוכנית הזאת היא איך לא(!!!!) מתנהגים בזוגיות. זה פשוט מדהים איך שהיא עושה את כל הטעויות האפשרויות!

וואי אני כל כל מסכימה איתך!

בתכלס אני אוהבת את הסדרה.. התחלתי ליראות אותה מלפני איזה כמה חודשים והתמכרתי (אפשר לומר.. אם מחשיבים את זה שאני רואה גם ביום שבת את העונה הראשונה שהפסדתי..) בכל מקרה בתור בן אדם שלא מזמן בגדו בו.. אני לא מבינה איך אפשר לעשות דבר כזה!! באמת היה לה כל כך טוב עם בן מה היא הייתה צריכה ללכת לבגוד בו עם נואל?! זה לא שהיה להם רע אז היא הלכה להתנחם אצל נואל.. היא סתם שכבה איתו כי היא בגדנית! אני יודעת שאני לא יעשה שטויות כאלו וכמו שסוויטדרימס אמרה- אני לא יחזור על הטעויות.

angel enamorado

New member
אבל..

"מבחינתי הלקח של הצופה בתוכנית הזאת היא איך לא(!!!!) מתנהגים בזוגיות. זה פשוט מדהים איך שהיא עושה את כל הטעויות האפשרויות!" סדרה שנשמכת 4 שנים, צריך להכניס בה קצת יותר מזוגיות מושלמת. והרי שאם לא היו ריבים וטעויות הצופים היו מתלוננים "אין דבר כזה במציאות". ומה לעשות , שבחיים הזוגיות יכולה להיות טובה, אבל תמיד יכולות להיות טעויות.אנשים טועים. במקרה הזה, המפיק/במאי/תסריטאי ולא יודעת מי האחראי על זה, כנראה, לדעתך (אני עדיין לא מצאתי טעויות קריטיות מעבר לעובדה שהיא בגדה-שזה טעות אחת גדולה), דחפו כל "טעות אפשרית" על מנת להכניס עניין לתוכנית. תתפלאי, אבל זה עובד. אני לעומתך מעדיפה שהיא ונואל יהיו ביחד, ה ם לדעתי קצת יותר מתאימים מבחינת כימיה ועניין וחום. בן יותר מידי אדם קר לדעתי, ופליסטי צריכה חום כי היא רגישה מאוד וזקוקה שיראו לה אהבה..

noabethr

New member
תאמת...

אני דווקא מעדיפה את בן.... זה שהיא בגדה בו אז היא מפגרת כי איך אפשר לבגוד בבן אדם מושלם?... חוצמזה אני לא ראיתי את הפרק הזה אני רואה קבוע ביום שבת ובמהלך השבוע משתדלת אבל אני חושבת שבן הרבה יותר חמוד נואל סתם מעצבן!

sweetdreams

New member
אני בכוונה עשיתי הפרדה בין..

דעתכם על פליסיטי כסדרה לבין פליסיטי כדמות. אני כמובן מבינה לחלוטין את הצורך של היוצרים להכניס עניין לעלילה, וזה לגמרי ברור לי טלוויזיונית מדוע הדברים קורים כפי שהם קורים. אבל אני מדברת על משהו אחר, אם בתור דמות, בתור בנאדם, אתם חושבים שההחלטות שלה הן החלטות נכונות. לפי דעתי הן בשום פנים ואופן לא. ומה שהכי גרוע בעיניי, שהיא חוזרת על הטעויות שלה שוב ושוב. היא לא לומדת. אני יכולה להבין מאיפה זה נובע, היא מאוד אמוציונלית ולוקחת החלטות מהמקום של הרגש ולא מהמקום של הראש, אבל זה מתכון בטוח לצרות. ויש לה כמה טעויות שהן מאוד חמורות בעיניי, מעבר לטעויות רגילות ונורמליות שכולנו עושים כי אנחנו בסופו של דבר אנושיים. רק על קצה המזלג, מהפרקים האחרונים שראיתי: לצאת עם החבר של החברה הכי טובה שלך ועוד לא לספר לה על זה, לשכב עם נואל בזמן שהיא עם בן, להתנשק עם בן בזמן שהיא עם נואל, להגיד לנואל שהיא נוסעת איתו לברלין ולתכנן את הנסיעה שלה עם בן, ושוב בלי להגיד לו על זה בכלל. שלא לדבר על איך שזה נגמר, שהיא פשוט נתנה לשניהם לחכות לה, בלי להודיע להם מראש. שוב, ברור לי לחלוטין למה הסידרה כתובה ככה, אבל זה בכלל לא גורם לי להזדהות או להסכים איתה.. היא פשוט חושבת רק על עצמה, ולא חושבת על ההשלכות שישנם על אנשים אחרים, והכי חשוב על בני הזוג שלה. ודרך אגב, גם אני מעדיפה את נואל על פני בן, אבל אני חושבת שהוא יותר מדי טוב בשבילה, ובגלל זה אני מעדיפה שתבחר בבן בסופו של דבר.

axnholic

New member
כדמות היא קצת מעצבנת.

דביקה מדי. הסידרה בכלל היא לא אחת הטובות [לפי דעתי]. אני לא אומר שאין לג'יי ג'יי הברקות, אבל... לא יודע. תחושה פנימית.

sweetdreams

New member
זו סידרה שבנויה על הדמויות שלה

יותר מהכל, כי היא לא יותר מדי עלילתית.. אז מתי שהדמות הראשית דביקה מדי, גם כל הסידרה נראית דביקה מדי. ואם עכשיו אני חושבת שפליסיטי מעצבנת, וגם בן הוא דמות משעממת וממוחזרת להחריד, אז זה בערך מאבד לי את העניין מכל הסידרה.. אבל מה שכן עשו בחוכמה רבה היא ליצור דמויות משנה מספיק צבעוניות שפשוט מחזיקות את התוכנית הזאת בחיים. אלנה ומייגן מדהימות, ואני אישית הייתי מאושרת אם היו עושים לנואל ספין אוף לתוכנית משלו. כרגע הסיבה שאני ממשיכה לעקוב היא שהוא פשוט הורס!

angel enamorado

New member
אממ..

קודם כל, היא מדהימה לדעתי בחיצונית. ובקשר אליה, יש פעמים שהיא ממש מעצבנת, בגלל שהדמות שקטה כזו, וביישנית אז לפעמים זה כבר מוגזם. נראה כאילו היא תמיד הולכת אחרי בקשות של בן וכו', ואני בספק אם הייתה סצנה שבה היא סרבה במשו ועמדה על שלה. מזדהים איתה
האמת, יש את הפעמים ששומעים אותה מדברת ברקע, והדיבור שלה , עם הטקסט המוצלח לאותו רגע- גורמים להזדהות פה ושם.היא פרק ספציפי אחד שכמעט בכיתי בגללה..חחח יש לה טון מאוד רגוע ומרגש. העובדה שהיא ששכבה עם בן, לא יודעת. נכון שאמורים לדבר על הדמות ולא על הסדרה , אבל בן,עם כל הכבוד לו, זו אחת הדמויות שאני בהחלט לא אוהבת. יש לו חתיך ביישן הורס
אבל הוא מ-ש-ע-מ-ם, הדיבור שלו איטי ומעייף, הוא כל הזמן נראה "מת" אין בו טיפת שמחת חיים, והוא בקושי הראה ומראה אהבה לפליסטי.פלא שהיא בוגדת עם נואל?

אני חושבת ש

הסידרה היא ממש טובה הי בנויה טוב. לרוב היא לוקחת החלטות טובות אבל לפעמים היא עושה טעויות רציניות.

s h l o m i C

New member
לדעתי

סדרה נאיבית ומשעממת ברמות כאלה שאי אפשר לסבול פשוט. ובכלל היא ישנה כזאת, כולם שם בנורנות של פעם, אווירה כזאת נאיבית שמנוונת את המוח ! בקיצור, לכו לראות משהו יותר טוב, כמו מכושפות, באפי, בוסטון ליגל, אלי מקביל... - סדרות עירניות יותר, גן מצחיקות וגם יש קצת דרמה טובה...

TauraMan

New member
אני אוהבת אותה.../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

היא אנושית. היא טועה אבל היא גם מאושרת לפעמים. היא כתובה כדי לעורר חמלה לפעמים וכעס לפעמים. היא מתבגרת עם העונות ורואים את זה וזה מוסיף לדמות. קארי ראסל פשוט עושה את הדמות הרגישה והמופנמת נהדר, לדעתי.

הדמות הטלויזיונית שאני הכי מזדהה אי

תה. קארי ראסל מדהימה...הדמות בנויוה בצורה מדהימה כל כך מזכירה לי את עצמי מה שקשה לי זה התקופה שנואל היה עוזר לה בבעיות שלה והיא הייתה מרוכזת בעצמה ולא שמה לב שהוא מרגיש אליה דברים או יותר גרוע שמה לב וניצלה את זה כדי שזה יעלה לה את האגו..או משהו לא יודעת זה נראה לי כל כך אכזרי..

STA1

New member
לגבי פליסיטי..מה השיר פתיחה של

הסידרה..השידורים שמשודרים ב23:20??זה ממש חשוב.. תודה

למעלה