מה דעתכם על פרוייקט הבניה המתוכנן בישוב?

alonaski

New member
מה דעתכם על פרוייקט הבניה המתוכנן בישוב?

רק היום קבלתי בדואר את ההודעה על 230 יחידות דיור שעומדות להיבנות בישובנו ואותי זה נורא מצער...
ברור לי שעם איושן תהיה צפיפות בלתי נסבלת בכבישי הישוב ובעיקר ביציאה-כניסה ממנו. תהליך שראיתי במו עיני עובר על גוש תל-מונד עם גדילתה של תל מונד והמושבים הצמודים לה. פקקים בלתי נסבלים בתנועה בתוך הגוש והחוצה לו...
דבר נוסף שחבל לי הוא שהגבעה הטבעית הנחמדה עם פיסת הטבע הקטנה בתוך הישוב שקרובה אלי הביתה - תעלם!! פיסה קטנה שעד היום אני אוהבת לקחת את הכלבים שלי שם לטיול יחד עם התינוקת לחפש צבים (ויש שם לא מעט!!), קיפודים, פרחים... מבחינתי זו פינת טבע ברוכה בנגישותה! חבל שמנהלי ומהנדסי הישוב חושבים שלתושבים מגיע רק גנים מלאכותיים, עם דשא ופינות שעשועים ועוד שמוגבלת בהן תנועת הכלבים לשנו...

yaronst

New member
פרויקט הנדל"ן בכוכב יאיר

הגעתי לכאן בכדי ליברוח מהצפיפות למקום קצת יותר ירוק ופראי אך נראה כי ימיה של כוכב יאיר כפנינה בשרון מועטים. מצפון בונים את צור יצחק ואת פרויקט יערה שמכסח את היער בלי רחם. בכניסה בונים עוד איזור מסחרי (3 במספר בישוב) וגם כאן אנו ניפרדים מדונמים של חורש. והפרויקט הטיפשי והצפוף בין כוכב יאיר לצור יגאל שיגרום לפקקים לזיהום וירידה בשרות הגרוע גם כך שזוכים לו התושבים. למה המועצה דוחפת את פרויקט הנדל"ן הזה? למי יש אינטרס בפרויקט הזה? להכניס עוד כ- 460 כלי רכב לכבישים והיציאות הצרות של הישוב בבוקר כולל הכניסות הפקוקות לבתי הספר זהו שיא החלמאות שלא לדבר על מחלף אייל שכבר היום פקוק כל בוקר והמצב יחמיר פי כמה וכמה. השנה שנת בחירות למועצה חבל רק שראש המועצה הבא לא יוכל לימנוע את הנזק שכבר גרם ראש המועצה הנוכחי.

goki

New member
התנגדות מרוכזת לפרוייקט הבניה

בימים אלה הופקדה תכנית הבניה ומתגבשת התנגדות לפרוייקט, כאשר רצוי שיחתמו כמה שיותר תושבים. מי שמעוניין להצטרף, נא לפנות במסר אישי.

alonaski

New member
../images/Emo127.gif מצויין!! ../images/Emo45.gif מקווה שנצליח בהתנגדות גורפת

ומשותפת!! לפחות - להקטין משמעותית את מספר יחידות הדיור שיעלו על הקרקע על חשבון פיסות טבע/יער טבעי!
COUNT ME IN!

למעלה