מה דעתכם על קורט ?

joseywales

New member
מה דעתכם על קורט ?

המצב שקורט וורנר נקלע אליו הוא לדעתי הכי עצוב שיכול להיות. לא צריך להזכיר לכם 2 סופרבולים וניצחון אחד, התחלה מצוינת אצל NY ומה הכבוד שהוא מקבל ? החלפה של QB מבטיח לפחות. למה לא החזירו אותו לשאר העונה כשראו שאיליי לא בדיוק נכנס לעניינים ? ואז אולי היה להם עדיין סיכוי לפלייאוף ,הריי כל קבוצה עם מאזן חיובי ב NFC החלש העונה יכלה להאבק על ויילד כארד. אבל זה כבר היה, מה להמשך ? שמעתי ש מיאמי הכי רציניים בקשר אליו ,הכי טוב שיעזוב ומהר ! נ.ב : יש לדעתכם קשר בין העונה המטורפת של פייטון ובכלל יכולתו, על הקרדיט המוגזם (לדעתי) שנתנו לאיליי ?

ESPN

New member
טרנד כללי

המצב של וורנר הוא אכן עגום וברור שבג'איינטס טעו בגדול.לדעתי יהיה לו קשה למצוא קבוצה שתקח אותו בתור פותח. קבוצה שתרצה קווטרבק פותח ותהיה מוכנה להוציא עליו הרבה כסף תלך, לדעתי, על דרו בריז מהצ'רג'רס. באופן כללי יש מגמה של ויתור על קווטרבקים מוכחים וותיקים שעדיין משחקים טוב לטובת צעירים מהם שנבחרו מוקדם בדראפט. למשל בסינסנטי, שבשנה שעברה עם ג'ון קיטנה שיחקו יותר טוב מהשנה עם פולמר. וסאן דיאגו הולכת לעשות את אותו הדבר. (למרות שהמצב קצת שונה, בניגוד לקיטנה, בריז "פרי אייג'נט"). לדעתי הקבוצות טועות שהם נוהגות כך. עם קווטרבק ללא ניסיון אין לך מושג מה אתה מקבל והיו כבר כמה קטסטרופות כאלו. זה הימור שכדי לקחת כשאין לך קווטרבק טוב או קבוצה טובה, אבל כשיש...?

dbroncos

New member
לדעתי זה לא מדויק

קודם כל, לגבי וורנר. הוא הוכיח שהוא עוד יודע לשחק פוטבול. אבל גם שהוא לא אותו שחקן מלפני הפציעות. הוא עוד לא צריך לפרוש, ואל תדאגו - הוא ימצא קבוצה לשנה הבאה. יש מספיק ביקוש לקווטרבק שגם יודע לשחק בעמדה הזאת. שיקגו החזירו את ג'ף ג'ורג'. ג'ף ג'ורג' !
אל תדאגו, גם לוורנר יהיה ביקוש. לגבי איליי מאנינג, חבר'ה, מומלץ להירגע. עד להופעת הביג בן היה אולי רוקי אחד שהצליח לצאת עם מאזן חיובי. זה לוקח זמן. ולקראת הסוף מאנינג ג'וניור התחיל להראות סימני תחילת התאוששות. אני לא אומר שהוא יהיה ברמה של אחיו, אבל הוא העתיד של הג'ינטס, ולכן היה נכון מצידם לעשות מה שעשו. מה עוש שלא היה להם סיכוי אמיתי לפלייאוף.

דנייייי

New member
בתור אהוד של הג'ייאטנס

אני מסכים לחלוטין עם הצעד שהם עשו. העתיד של הקבוצה הוא מאנינג ולא וורנר. ואת זה צריך להבין. וורנר בקושי ניצח את מאנינג במחנה האימונים והוכרז כפותח. אבל, וורנר שאומנם בפתח את העונה טוב, הלך ונחלש והגיע זמן המאנינג. הילד התפתח מהר יחסית ונתן משחקים לא רעים. אומנם הוא היה זוועה נגד הסקינס-רייבנס ובינוני מאוד נגד פילי ואטלנטה...אבל אז באה תצוגה מאוד טובה נגד הסטילרס ומשם הוא רק התקדם. בסך הכל זה שכר לימוד והג'ייאנטס העדיפו להתחיל לשלם על השכר הזה העונה ולא לחכות לעונה הבאה...כמו שסינסי חיכו.

הגיע הזמן שאוהד GIANTS יגיב ולכן

אני כאן. לדעתי בתחילת העונה הם החליטו שאיליי הוא העתיד ולכן השקיעו בו המון כדי להביא אותו אליהם. גם אם הם היו עולים לפלייאוף עם וורנר, הם לא היו מגיעים רחוק מדי ולכן הריצו את איליי. אין מה לעשות, זה לוקח זמן. תשאלו את טרוי אייקמן. לדעתי הם עשו החלטה נכונה שנתנו לו לשחק. אני לא חושב שהוא קיבל עודף קרדיט בגלל אחיו. ראיתי את כל המשחקים שהוא שיחק (אלו ששידרו כמובן) כולל את המשחק האחרון והוא השתפר ממשחק למשחק. בואו לא נשכח שהיו ל-GIANTS גם פציעות רבות בהגנה. אני מקווה שבשנים הבאות יוכח שאכן היה שווה להשקיע בו כל כך הרבה.

דנייייי

New member
ראבק מדובר בכמות היסטרית של פציעות

גם בהגנה וגם בהתקפה... קו ההגנה במשחק נגד הבויס היה מורכב מאוסי-רובינס-דאקט-וויליאמס וג'וזף.. בקיצור נקווה שבעונה הבאה קללת הפציעות תגמר

למעלה