מה דעתכם על קורס הברמנים של "לימון" ?

b0necrack3r

New member
מה דעתכם על קורס הברמנים של "לימון" ?

וכמו כן, האם קשה למצוא עבודה כברמן במקום סביר? תודה מראש, סשה.

קורס ברמנים בלימון

בתור בוגרת ג-א-ה מאדדדדדדד אני ממליצה על הקורס של לימון בחום!! מדריכים מדהימים (חתיכים בטירוף גם אבל זה כבר נושא אחר) באמת משקיעים שם את הכל בקורסים. האווירה מעולה, הרמה גבוהה, רק אלכוהול אמיתי ותוצרת חוץ ולא בולשיט... חוויה מדהימה! מחלקת ההשמה שלהם היא מעולה, יש שם בחורות מקסימות (דניאל, לירון).. אני סיימתי שם קורס לפני יותר משנה ולא מזמן התקשרתי ועזרו לי בכיף גדול! מומלץ בחום! :)

b0necrack3r

New member
שמח לשמוע תגובות חיוביות!

הרגע השלמתי את ההרשמה והקורס שלי מתחיל ביום שלישי! האם הם עוזרים למצוא עבודה לאחר הקורס? ומה בכלל מצב השוק כיום? עד כמה קשה למצוא עבודה בלי ניסיון באיזה מקום קטן ושקט במרכז?

מחלקת השמה.. כמו שכבר אמרתי

מצויינת בחורות מקסימות, נותנות אופציות ריאליות.. הכל אפשרי :) מסור ד"ש ללירן, עמית, לירון, יעלי :):) מדנה (קורס 26 ויתקין!!!:)

yogever777

New member
לימון וזמן אמיתי מתאחדים!!!!

בית ספר זמן אמיתי ולימון התאחדו,מעניין מה יהיה עוד במדינה הזאת והכי מעניין לאיזו דרך הבתי ספר ילכו,לתרגול עם אלכוהול אמיתי כמו לימון או לתרגול עם צבעי מאכל ומים כמו בזמן אמיתי?,ממה שאני הבנתי ממשיהו שנרשם היום ללימון ועושה את הקורס בת"א בזמן אמיתי התשובה עדיין לא ברורה...אבל התשובה היא חד משמעית!!!! זמן אמיתי קנה את בית ספר לימון!!!!!

b0necrack3r

New member
נרשמתי :)

המדריכים זה אסף ולירן הקורס בינתיים ממש אחלה וגם המדריכים.. מאוד נהנה.

למעלה