מה דעתכם על קורס מדריכי הרמת משקולות

renegade21

New member
מה דעתכם על קורס מדריכי הרמת משקולות

של ויניגרט?אני חושב להירשם התוכן נראה לי מעניין אבל אני לא מעוניין לבזבז כסף על קורס חרטה. http://www.wingate.org.il/Index.asp?ArticleID=443&CategoryID=809 השיקול העיקרי הוא כזה:אני נמשך מאוד לאימוני כוח ומשקולות חופשיות בפרט אבל בתור מאמן אישי נאמר לי ע"י המעסיקים שלי שיותר כדאי לי להשקיע בקורסים הקשורים לשיווק עצמי ועיסקי.

johnniewalker20

New member
לצערי, המעסיקים שלך צודקים

weightlifting לא יתרום לך כל כך הרבה בהיבט של מתאמנים אישיים. בתור השכלה כללית ואפשרויות אימון למתאמנים מתקדמים זה אחלה. היום שם המשחק הוא שיווק.אם אתה גם מקצוען בנוסף לכל , אז תוכל להגיע רחוק.

oridoron77

New member
דעתי

הקורס שאתה מתכוון אינו לגמרי לא שיווקי. אם תשים לב, לומדים גם לעבוד עם קאטלבלס (כלי מעניין לאימון אישי). מבחינת הידע, אין ספק שהתחום מגרה ומעניין, ולפי מה שנראה הקורס אכן נותן ידע. אם זאת, צריכים לבדוק מיהם המרצים, ומה הניסיון שלהם בתחום (פעם אחרוה שבדקתי נכח איזה דוקטור שלא הצלחתי להבין את ההקשר שלו לתחום). ניסיון בתחום הזה לפי דעתי מאוד חשוב, לפעמים יותר מאשר ידע תיאורטי מגובה במחקרים העדכניים ככל שיהיו. בכל אופן, אתה צריך לשאול את עצמך האם אתה בוחר לעשות קורס שיהנה אותך בתור מתאמן ומאמן, או יפתח או בתור מאמן (ואז השיקול נעשה בצורה שונה לגמרי). לא תמיד הכל צריך לסבוב פיתוח אישי, ולפעמים כיף לקחת קורס בשביל ההנאה שבעניין. בהצלחה אורי

למעלה