מה דעתכם על קמפיין סלקום האחרון?

no bigi

New member
מה דעתכם על קמפיין סלקום האחרון?

אני חושב שהרעיון של "לכל סיר יש מכסה" הוא קצת בעייתי. קודם כל כי הוא מראש מציב אפשרויות קריאטיביות מוגבלות, ואפשר לראות את זה בבני זוג הלא מעניינים שהם מצאו. במיוחד הפריע לי הזוג הפוזל. מילא לצחוק על מגרעות של אנשים אבל פזילה היא תופעה די נפוצה, נפוצה מכדי להעביר עליה דאחקות בשלטי חוצות ברחבי העיר. מזל שלא שמו שם שני זוגות עם אף גדול, אחרת בכלל הייתי נעלב...

בעיני זה היה מזעזע...

מה, רק מישהו פוזל יתאהב במישהי פוזלת? אם אני חובב פירסינג בת הזוג שלי תהיה בהכרח קרחת מקועקעת ומפורסנגת? ואולי... אם אני שמנה יש לי סיכוי רק עם שמנים? אם אני בלונדינית עם עיניים כחולות יש לי סיכוי רק עם בלונדינים עם עיניים כחולות? ההתיחסות פה לחיצוניות של האדם כמה שמחבר בין אנשים פשוט גרועה בעיני. מצד שני - בפרסומות מהסוג הזה (של שלטי חוצות, למשל) - אין הרבה שהם יכלו לעשות עם הכיוון הזה חוץ מאקסצנטריות כמו שהם הראו.

אורז

New member
איפה היה הלקוח???

אני‮ ‬בטוח‮ ‬שעל‮ ‬הקמפיין‮ ‬הזה‮ ‬היו‮ ‬ויכוחים‮ ‬רבים‮ ‬עם‮ ‬הלקוח‮ ‬שוודאי‮ ‬טען‮ ‬כי‮ ‬יש‮ ‬פה‮ ‬פגיעה‮ ‬בקהל‮ ‬היעד‮ ‬שעלול‮ ‬להעלב‮ ‬שמציגים‮ ‬אותו‮ ‬בצורה‮ ‬נואשת‮ ‬כל‮ ‬כך‮.‬ משרד‮ ‬הפרסום‮ ‬בטח‮ ‬הסביר‮ ‬שכדי‮ ‬לבלוט‮ ‬צריך‮ ‬להיות‮ ‬פרובוקטיבי‮ ‬וכרגיל‮ ‬נתן‮ ‬את‮ ‬אסקייפ‮ ‬לדוגמה‮. ‬ דבר‮ ‬אחד‮ ‬אפשר‮ ‬להגיד‮ ‬לזכות‮ ‬הקמפיין‮ ‬הזה‮ ‬והוא‮ ‬הבולטות‮ ‬שלו‮. ‬על‮ ‬כמה‮ ‬קמפיינים‮ ‬שלא‮ ‬בטלוויזיה‮ ‬מדברים‮ ‬בפורום‮ ‬הזה‮?‬ אבל‮, ‬וזה‮ ‬אבל‮ ‬גדול‮, ‬גם‮ ‬לדעתי‮ ‬הקריאיטיב‮ ‬חטא‮ ‬לקהל‮ ‬שלו‮ ‬בכך‮ ‬שהציג‮ ‬אותו‮ ‬כפוזלים‮ ‬ופסחים‮ ‬ובשימוש‮ ‬בלוגן‮ ‬הנוראי‮ ”‬לכל‮ ‬סיר‮ ‬יש‮ ‬מכסה‮„ ‬שמשמעותו‮ ‬בעגת‮ ‬הרווקים‮- ‬גם‮ ‬אם‮ ‬את‮ ‬שמנה‮ ‬דבה‮, ‬יש‮ ‬לך‮ ‬סיכוי‮ ‬למצוא‮ ‬מישהו‮.‬ דווקא‮ ‬קמפיין‮ ‬הרדיו‮ ‬מוצלח‮ ‬יותר‮ ‬ומציג‮ ‬את‮ ‬הרווקים‮ ‬כמאוד‮ ‬בררניים‮. ‬זו‮ ‬אבחנה‮ ‬מתחנפת‮ ‬יותר‮ ‬לקהל‮ ‬היעד‮ ‬שאוהב‮ ‬לתרץ‮ ‬את‮ ‬בדידותו‮ ‬בכך‮ ‬שהוא‮ ”‬לא‮ ‬רוצה‮ ‬להתפשר‮„‬

למעלה