מה דעתכם על קריאה בכף היד ?

MrListen

New member
מה דעתכם על קריאה בכף היד ?

בעיקר כדי לפתח שיחה? כל כך הרבה זמן אני מנסה ליצור קשר עמוק (אני שונא את המילה רציני) ולא מצליח. כל מי שאני נדלק עליה, או שיש לה חבר או שהיא אוכלת סרטים. אני מתחיל לחשוב שאני םשוט לא יודע לדבר איתכן, למרות שאחת התכונות הבולטות שלי היא בלהסתדר עם אנשים. אני אדם נעים שיודע איך לגרום לאנשים לחבב אותי ולרצות להיותץ עימי ולעזור לי. אני גם ידוע בכושר ביטוי מצוין, רק שזה לא עוזר עם בחורות. מה עושים יא ראבאק מה עושים????

אין ממש חוקים בנושא

אבל השם שלך אומר הכל אוהב להקשיב? אני לפחות מאוד אוהבת שמקשיבים לי, מתעניינים בי... יש קטעים בחיים בהם נראה כאילו העולם נגדך ושאין סיכוי למצוא אהבה אבל לרוב זה מסתדר ולמישהו שמאוד רוצה, כמוך, יש אפילו סיכוי גדול יותר למצוא...

MrListen

New member
יש לי בעיה בסמול טוק

אני יכול לדבר ולהקשיב, הבעיה היא שאני מתקשה בהעלת נושאים וסיפורים שתוכל הבחורה להגיב אליהם. ככה שהשיחה נתקעת פה ושם... ואז אני קורא בכף היד... מצחיק, אבל עצוב.

למה עצוב?

אחלה דבר זה לקרוא בכף היד. לא כל כך יכולה לעזור לך בסמול טוקז כי אני פשוט עושה דבר כזה [לא עובד אצל כולם] - מדברת על משהו [תמיד יש], כשהוא מגיב, אני מקשיבה לו ברפרוף וכבר חושבת על הדבר הבא.

ברוך הבא לך ../images/Emo142.gif

כל סוג ידע, במיוחד אם הוא שונה, הוא אחלה לפתיחת שיחה. [אני פעם התחלתי עם מישהו על בסיס 'אינסטנקט בסיסי' (והייתי הגונה!)] תשמע, גם עליי נפלו הרבה מוזרים, פסיכים, 'אוכלי סרטים' [וגם דברים אחרים..], אבל האמת היא שבחלק מזה אנחנו אשמים, אם להיות אמיתיים לרגע.. וחוץ מזה, מתישהו יהיה טוב. בלי להתעסק בזה מידי.

MrListen

New member
מה הייתן אומרות לו מישהו היה מתקשר

בלי שנתתן לו את הטלפון שלכם? הייתן מתרגזות או שוללות במיידי? או שהייתן מוחמאות מהמאמץ והאומץ? אני יודע שזה תלוי באיזה אדם מתקשר, וכן במי שמקבלת את השיחה, לכן אני רוצה כמה שיותר תגובות אישיות. תודה.

../images/Emo31.gif

לא אוהבת את זה. אני זכאית לפרטיות ואם לא נתתי את המספר, זו הבחירה שלי.

אני חושבת שהשאלה היא

האם הוא התחיל איתי, ביקש את המסר, אני סרבתי ואז הוא השיג בצורה אחרת? או שהוא ראה אותי במקום כלשהו, הכיר אותי בצורה מאוד מזערית, נפרדנו בחיוך והוא השיג את הטלפון שלי? יפה אמרת, תלוי בבחור ותלוי בבחורה, אבל בעקרון, לי יצא קשר אחד מבחור שהתקשר אליי אחרי שהשיג את הטלפון שלי במקרה והיה נחמד. אם הוא ישיג את הטלפון ממקור אחרי אחרי שאני סירבתי להעניק לו אותו, אז אני אתרגז ואשלול מיד.

לדעתי...

אני בעצמי מיסטיקנית, אבל אני נמנעת מלהפוך את המיסטיקה לנושא שיחה, כי אז אני הופכת להיות משוחדת... אבל הרוחניות היא נושא שיחה מעניין - הרוח, לא הכלים של החומר, של המיסטיקה, אלא הרוח עצמה!

למעלה